Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η πόρτα άνοιξε και θα παρελάσουν και άλλοι...

Η γνωστοποίηση της μεταγραφής του Βλασόπουλου στη Παναχαϊκή ήταν αυτή που άνοιξε τη πόρτα της εξόδου στον Πανσερραϊκό αλλά θα ακολουθήσουν και άλλοι μετά τον 22χρονο χαφ. Ήδη ο Αλέξης Κόντος έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δε θέλει να αφεθεί ελεύθερος αλλά να δοθεί δανεικός και είναι αρκετές οι ομάδες της Β΄ Εθνικής που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μεταξύ αυτών τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας. Παρελθόν εκτός απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει και ο Νόβοτα που λόγω της καλής παρουσίας του Ράντμαν αλλά και της δικής του αστάθειας ακόμα και στα φιλικά που χρησιμοποιήθηκε, δε κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Πλέον ο Σέρβος σκέφτεται αρκετά σοβαρά τη περίπτωση να κάνει 2ο τερματοφύλακα τον Βαλσαμάκη μετά την εμφάνιση του στον Βόλο.
Επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η αποχώρηση ξένου(ή ξένων) για να βρει θέση ο Ούρος Σίντζιτς. Τάντιτς ή Αμπουμπακάρι; Αμπουμπακάρι ή Τάντιτς; Μήπως και οι δύο; Πάντως κάποιος θα φύγει ενώ αναλόγως και με τις υπόλοιπες μεταγραφές δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις έκπληξη. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει άμεσα πάντως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου