Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε...Βλασόπουλο

Παρελθόν αποτελεί, όπως αλλωστέ αναμενόταν, ο Νίκος Βλασόπουλος από τον Πανσερραϊκό με τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται χθες από την Παναχαϊκή. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ομάδας του Αλέξη Κούγια αναφέρει:
1)Η ΠΑΕ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Βλασόπουλου από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Η μεταγραφή του Νίκου Βλασόπουλου από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός ολοκληρώθηκε αργά χτες το βράδυ μετά από προσωπική επαφή μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια και του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Πέτρου Θεοδωρίδη.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας θέλουν να εκφράσουν την ιδιαίτερη ευχαρίστηση τους προς τον κ. Πέτρο Θεοδωρίδη για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πρόταση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και που οδήγησε στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής που λίγες ώρες πριν φαινόταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Ο πατρινός Νίκος Βλασόπουλος είναι 22 ετών, αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ Θύελλα Πατρών, στην ΠΑΕ Λάρισα με την οποία την περίοδο 2009 – 2010 είχε και Ευρωπαϊκές συμμετοχές και στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με διαφορετικές απολαβές για την football league 2, την football league και την Σούπερ Λίγκα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί με την απόκτηση του Νίκου Βλασόπουλου ενισχύεται ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας με ιδιαίτερα αξιόλογους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν υπογράψει είτε τετραετές είτε πενταετές συμβόλαιο και η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί επιστρέφουν στην Πάτρα σιγά σιγά όλοι οι Πατρινοί ποδοσφαιριστές που κάνουν αξιόλογη καριέρα στα εθνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ο Νίκος Βλασόπουλος σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή και θα αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη στο φιλικό στο Μεσολόγγι με την ομώνυμη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου