Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Κερδίζει φανέλα βασικού ο Κόντος...

Αν υπάρχει ένας παίκτης-κέρδος για τον Παύλο Δημητρίου στα τελευταία φιλικά του Πανσερραϊκού, αυτός είναι ο Αλέξης Κόντος. O 25χρονος μέσος έχει πάρει τα πάνω του και εντυπωσιάζει δείχνοντας έτοιμος να αρπάξει τη φανέλα του βασικού και γιατί όχι, να δώσει και αποδείξεις, καθώς η αλήθεια είναι ότι ειδικά η περσινή χρονιά ήταν για αυτόν χαμένη. Κάποια από τα προσόντα του ήταν αδιαμφισβήτητα αλλά πλέον του βγαίνουν και μέσα στο παιχνίδι. Αγωνιζόμενος είτε στο αριστερό άκρο, είτε και πίσω από τον επιθετικό-όταν χρειαστεί- έχει δώσει ταχύτητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, έχει δείξει ότι έχει βελτιώσει πολύ την εκτελεστική του ικανότητα σκοράρωντας δύο φορές στα τρία τελευταία φιλικά ενώ έχει γίνει και...άσσος στο "σερβίρισμα" μοιράζοντας τη μια ασίστ μετά την άλλη. Το σίγουρο είναι πως ο Παύλος Δημητρίου τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τις εμφανίσεις του Κόντου γιατί αν υπήρχε ένα ερωτηματικό στην ενδεκάδα του Πανσερραϊκού, αυτό ήταν στο αριστερό άκρο...αλλά η λύση βρέθηκε.

Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 5-0...με πειστική εμφάνιση

Κάνοντας την πιο πειστική του εμφάνιση, στο 19ο φιλικό προετοιμασίας, ο Πανσερραϊκός συνέτριψε με 5-0 τον Αγροτικό Αστέρα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κόντρα σε μια ομάδα που επίσης είναι σε μετέωρη θέση, όντας μεταξύ Football League και Football League2 τα "λιοντάρια" πήραν την πιο ευρεία τους νίκη δείχνοντας ετοιμότητα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και σαφή βελτίωση. Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά κάπως έτσι θα είναι πλέον και οι περισσότερες ομάδες που θα κληθεί ο Πανσερραϊκός να αντιμετωπίσει στη Football League, αν τελικά αγωνιστεί εκεί. Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στο 24΄ με κεφαλιά του Ορφανού και στο 40΄ ο κορυφαίος του γηπέδου, Αλέξης Κόντος, έκανε το 2-0 με πλασέ. Στο 56΄ ο Βρούτσινα με σουτ μέσα από τη περιοχή σημείωσε το 3-0 και στο 70΄ ο Κροάτης μετά από ασίστ του Κόντου και αφού ξεπέρασε και τον Λαμπάκη πέτυχε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 89΄ με αυτογκόλ ο Βουτσάς. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πιο τυχεροί και πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια αλλά όπως και να έχει, η ομάδα δείχνει σημάδια αλλαγής με τη παρουσία του Παύλου Δημητρίου στον πάγκο.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Περπερίδης(74΄ Τριανταφύλλου Δ), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης(60΄ Ντιόγκο), Ανάκογλου(74΄ Μουσικάκης), Ορφανός(46΄ Τριανταφύλλου Κ), Στεφανίδης(46΄ Βρούτσινα), Ντα Κόστα(67΄ Γκουέϊ), Γκόμεζ(67΄ Βουτσιάς), Κόντος

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Mείωση αποδοχών στον Βρούτσινα!

Κάτι η οικονομική κρίση που έχει πλήξει τους πάντες, κάτι η καθυστέρηση στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που σημαίνει...παύση εσόδων αλλά κυρίως η αγωνίστικη κατάσταση του Μπόγιαν Βρούτσινα που δεν έχει επανέλθει 100% μετά τον τραυματισμό του, οδήγησαν στη διοίκηση να ζητήσει από τον Κροάτη μείωση των αποδοχών που προβλέπονται στο συμβόλαιο του. To γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία με το pestoagorimou λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι άνθρωποι της ομάδας του έχουν φερθεί πολύ καλά από την περίοδο του τραυματισμού του, καταλαβαίνει την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα και δε θα μπορούσε να πει όχι. Έτσι στη συνάντηση που υπήρξε απάντησε θετικά στη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε. Δεν αποκλείεται, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι, ανάλογη κίνηση να γίνει και με άλλους παίκτες.

Σιδηρόκαστρο-Εύμοιρος και Ζίχνη-Σάππες στη πρεμιέρα της Δ΄

Με εντός έδρας αγώνες θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής οι Σερραϊκές ομάδες όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση. Στη 1η αγωνιστική που θα γίνει τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου θα υποδεχθεί την ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Σαππών. Ευχή όλων να ξεκινήσουν με το δεξί γιατί η καλή μέρα...από το πρωί φαίνεται. Όσον αφορά το Σερραϊκό ντέρμπι θα γίνει την 5η αγωνιστική με την ομάδα του Μπάμπη Χρισοστομίδη να υποδέχεται αυτή του Νίκου Γάδου ενώ τη 18η αγωνιστική θα γίνει το αντίστροφο.
Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:
Εβρος Σουφλίου-ΑΕ Πιερέων
ΑΕ Αμπελοκήπων-Αρης Ακροποτάμου
Αετός Αρριανών-Προσοτσάνη
Εθνικός Σιδηροκάστρου-ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου
Ορφέας Ξάνθης-Ορφεας Ελευθερούπολης
Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης-Ελπις Σαππών
Νέα Χιλή-Καβάλα 


Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ

-Σημειώσεις από Τοπολιάτη
Πριν την έναρξη της κλήρωσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής της Δ΄ Εθνικής, Βασίλης Τοπολιάτης, μίλησε προς τα σωματεία, θέτοντας τους όρους της συνεργασίας.

Φιλικό το Σάββατο με τον Αγροτικό

Ο Αγροτικός Αστέρας θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Πανσερραϊκού στο φιλικό της εβδομάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο. Οι "σταχυοφόροι" που περιμένουν να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, καθώς πρωτόδικα έχουν υποβιβασθεί για την υπόθεση με τα στημένα θα έρθουν στις Σέρρες για μια άτυπη ρεβάνς του 1-1 στον Εύοσμο. Με την ομάδα του Αγροτικού επιστρέφουν στις Σέρρες ως αντίπαλοι οι Γιάννης Βοσκόπουλος και Θεόφιλος Βλαχόπουλος...

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ήττα και...εντυπώσεις για την Ηράκλεια, ισοπαλία για το Γάζωρο, νίκη για τον Οδυσσέα

Ημέρα φιλικών αγώνων ήταν η σημερινή για τις ομάδες της Football League2. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά προετοιμασίας(φωτό από το dramagoal.gr) ηττήθηκε με 3-1 στη Δράμα από την Δόξα με τον Βαγγέλη Τούσκα να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, κόντρα σε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα...πλέον. Η Ηράκλεια προηγήθηκε στο 50΄ με τον Νίρλα, έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά οι γηπεδούχοι με γκολ των Ρούτση, Καπέλ και Σκέμπου έφτασαν στη νίκη.
Στο Γάζωρο ο τοπικός Εθνικός αντιμετώπισε την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Στράτος Πεχλιβανιδης στο 25΄ ενώ για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, ισοφάρισε στο 76΄ ο Μπονέρης. Μάλιστα ο Γάζωρος έχασε και αρκετές ευκαιρίες παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης ενώ την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τη Νίκη Βόλου.
Όσον αφορά τον Οδυσσέα Αναγέννησης κέρδισε με 1-0 την ΑΕ Αμπελοκήπων χάρη σε γκολ του Μπλατσέρη στο 30΄ με τους παίκτες του Σάκη Αλεξίου να αφήνουν για ακόμα μια φορά θετικές εντυπώσεις.

Στις 6/11 η σέντρα στη Football League2


 «Κάλλιο αργά παρά ποτέ…» λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και αυτό ισχύει και για την κατηγορία της Football League2. Ενώ μέχρι και πριν λίγες ημέρες υπήρχε πλήρη άγνοια για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποφασίστηκε να ξεκινήσει εκτός απροόπτου στις 6 Νοεμβρίου.  Οι ομάδες θα μπουν στη μάχη και των δύο ομίλων, μια και πλέον ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις εκκρεμοδικίες. Μάλιστα, την προσεχή Δευτέρα στις 30 Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί η κλήρωση. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει πρωτάθλημα δύο ομίλων, ωστόσο, αυτό θα είναι "κουτσουρεμένο", αφού θα έχει λιγότερες ομάδες σε κάθε όμιλο .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

"Δικαίωμα προσφυγής οι ανασφάλιστοι ποδοσφαιριστές"

Από τον ΠΣΑΠ έγιναν γνωστά τα εξής: Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες που αγωνίζονται στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Football League και της Football League 2 και είναι ανασφάλιστοι, πλέον, αποκτούν ΑΜΕΣΑ δικαίωμα προσφυγής, ώστε να μείνουν ελεύθεροι, καθώς η ομάδα τους δεν τηρεί απέναντι τους μία ΒΑΣΙΚΗ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ υποχρέωση της (Κανονισμός Ιδιότητας & Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, άρθρο 14 παρ. 4). Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία, με ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές.

Και χρωστάνε...και μιλάνε!

Σε μια αποκαλύπτική του συνέντευξη στην εφημερίδα "Sportday" ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, είπε πως ο κυριότερος λόγος που δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση των "18" είναι ότι οι ομάδες δεν ήθελαν σοβαρούς ανταγωνιστές και υπήρχαν αντιπάθειες προς την ΑΕΛ(προφανώς και προς τον Πανσερραϊκό). Επίσης σημείωσε ενόψει των οικονομικών δυσκολιών της Football League ότι η Σούπερ Λίγκα τους χρωστά 300.000 ευρώ ως μπόνους υποβιβασμού!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Στον αέρα" το πρωτάθλημα Νέων της Football League

Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού που ταλαιπωρείται με την 4μηνη προετοιμασία, την αβεβαιότητα και τη έλλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς συμπαρασύρει μαζί της...στο πρόβλημα και την ομάδα Νέων. Ο προπονητής Σάκης Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του περιμένουν επίσης με αγωνία τις εξελίξεις αφού στη προοπτική συμμετοχής του Πανσερραϊκού στη Football League...τα πάντα είναι στον αέρα για το συγκεκριμένο τμήμα, όπως φυσικά και για τα τμήματα Νέων των υπολοίπων ομάδων.
Οι ομάδες αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα που απαιτούνται για να ταξιδέψουν οι αποστολές. Η μόνη χαραμάδα ήταν να χρηματοδοτηθεί το πρωτάθλημα από τη διοργανώτρια. Κάτι τέτοιο, όπως ειπώθηκε στο ΔΣ, δεν είναι δυνατό να γίνει, γι' αυτό ανακοινώθηκε ότι πάει μία εβδομάδα πίσω. Η Ένωση Β',Γ' Εθνικής θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για να καλύψει μέρος των εξόδων, όμως είναι αβέβαιο αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, οπότε το πιθανότερο είναι η διοργάνωση των «μικρών» να μην ξεκινήσει ούτε στις αρχές Νοεμβρίου. Ίσως ούτε ποτέ;

Ξεκινά κουτσουρεμένη η Football League την Κυριακή

Κουτσουρεμένη θα είναι η 1η αγωνιστική της Β' Εθνικής, η οποία θα ξεκινήσει τελικά στις 30/10. Η πρεμιέρα της δεύτερης κατηγορίας θα γίνει με μόλις πέντε ματς, καθώς τα υπόλοιπα τέσσερα θα αναβληθούν!
Συγκεκριμένα, οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι: Παναχαϊκή - Πλατανιάς, Βέροια - Βύζας Μεγάρων, Πανθρακικός - Καλλονή, Καλλιθέα - Διαγόρας, Θρασύβουλος - Αναγέννηση Γιαννιστών. Αντίθετα, δεν θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις: Πιερικός - Ομάδα Β, Ομάδα Α - Ηρακλής Ψαχνών, Εθνικός Αστέρας - Φωκικός και Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Επανομής. Η Ομάδα Α και Ομάδα Β δεν έχει ταυτοποιηθεί ανάμεσα σε Λάρισα και Πανσερραϊκό και υπάρχει η εκκρεμότητα των Εφέσεων που κατέθεσαν οι δύο ομάδες. Φωκικός και Επανομή είναι ακόμα ΤΑΠ (πρέπει να γίνουν ΠΑΕ άμεσα) και παράλληλα να κινήσουν τις διαδικασίες για αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου τους σε 500.000 ευρώ. Εκκρεμοδικίες υπάρχουν για Αγροτικό Αστέρα (πρωτοδίκως έχει υποβιβαστεί για τα στημένα), Πιερικό, Εθνικό Αστέρα, Επανομή...

πηγή: apollon1891.gr

Oριστικά στις 5 Νοεμβρίου η Δ΄ Εθνική - Στις 9 Νοεμβρίου ξεκινά το κύπελλο

Η οριστική απόφαση για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος πάρθηκε πριν από λίγη ώρα κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου, καθώς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κρίθηκε απαραίτητο να δοθεί μόλις μία εβδομάδα παράτασης στην πρεμιέρα. Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο συμβούλιο της ΕΠΟ, σαν ημερομηνία έναρξης είχε οριστεί η 30η Οκτώβρη. Οσον αφορά τις κληρώσεις, θα γίνουν την προσεχή Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΟ και για τους εννέα ομίλους.
Στις 9/11 θ' αρχίσει εκτός απροόπτου το κύπελλο. Θα διεξαχθεί σε οκτώ φάσεις και διπλοί αγώνες θα γίνουν μόνο στα ημιτελικά και έτσι οι εκπλήξεις θα είναι περισσότερες.

Έφεση από Πανσερραϊκό και ΑΕΛ - Επικυρώθηκε η παρουσία Λιβαδείας, Δράμας

Όπως αναμενόταν Λάρισα και Πανσερραϊκός κατέθεσαν έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας για τοποθέτηση Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας στη μεγάλη κατηγορία. Βέβαια ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία εκδίκασης αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα γίνει τη Δευτέρα 31/10. Εν τω μεταξύ στο Δ.Σ. της ΕΠΟ επικυρώθηκε η συμμετοχή Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας στη Σούπερ Λίγκα.

Πρόταση στο Δ.Σ της ΕΠΟ για Σούπερ Λίγκα των "18"!

Από το apollon1891.gr
Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας το Σάββατο 22/10 αποφάσισε με μόλις τις μισές θετικές ψήφους την είσοδο μόνο Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας στους κόλπους της, έπειτα από τη μη ομόφωνη συμφωνία για πρωτάθλημα 18 ομάδων. Βασικό επιχείρημα των ξαφνικά διαφωνούντων ήταν πως η 18άδα πρέπει να παραμείνει για τουλάχιστον μία τριετία και όχι τη δεύτερη σεζόν να πέσουν πέντε ομάδες, ώστε από την περίοδο 2013-14 να επιστρέψει η μεγάλη κατηγορία στις 16 ομάδες. Οι πληροφορίες του apollon1891.gr λένε πως κάποιοι σύμβουλοι της ΕΠΟ πείστηκαν πως πρέπει να συζητήσουν το όλο θέμα τη Δευτέρα στο Δ.Σ. καταθέτοντας πρόταση για να γίνει η Σούπερ Λίγκα άμεσα με 18 ομάδες και αυτό να παραμείνει σε βάθος τριών χρόνων, το οποίο, αν περάσει, θα επικυρωθεί στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας τον προσεχή Ιούνιο. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε αν το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία και τι θα συμβεί τελικά, αλλά είναι βέβαιο πια πως αυτή η πρόταση σε λίγες ώρες θα πέσει στο τραπέζι ώστε το μπαλάκι να επιστρέψει εκ νέου στη Σούπερ Λίγκα, που θα κληθεί να συμφωνήσει… Η λογική λέει πως είναι δύσκολη όλη αυτή η προοπτική, αλλά υφίσταται ώστε Λάρισα και Πανσερραϊκός να μην μπλοκάρουν τα πρωταθλήματα με νέες δικαστικές προσφυγές…Έτσι, το όλο θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμα, κυρίως υπό το φόβο να τιναχθεί οριστικά στον αέρα τόσο η Σούπερ Λίγκα όσο, πολύ περισσότερο, η Β’ Εθνική και μοιραία η Γ’ Εθνική, με την οποία ουδείς ασχολείται από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές, λες και η συγκεκριμένη κατηγορία δεν υπάρχει καν στο χάρτη.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως η εγγραφή Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας από τη Σούπερ Λίγκα έγινε υπό αίρεση να μην προκύψουν άλλα νομικά κωλύματα έως τις 17/11, οπότε στη μεγάλη κατηγορία θα περιμένουν τις προσφυγές του Ολυμπιακού Βόλου… Έτσι, αν μέσα στο διάστημα αυτό η Σούπερ Λίγκα κληθεί να πραγματοποιήσει για οποιονδήποτε λόγο έκτακτο Δ.Σ. ή γ.σ., Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου για καμία απόφαση. Και αυτά είναι γραμμένα σε χαρτί και δεν αποτελούν απλά λόγια ή εικασίες δικές μας… Μην είστε καθόλου βέβαιοι πως η απόφαση για 16 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα τελικά…

Ουρίμπε: "Ο πρόεδρος τα έκανε όλα"!

Περίπου 15 ημέρες μετά την αποχώρηση του από τις Σέρρες ο Γιόσου Ουρίμπε μίλησε αναλυτικά στην ιστοσελίδα Ιnes.es για όσα έζησε στην Ελλάδα, αφήνοντας αιχμές για τον Πέτρο Θεοδωρίδη και τη λειτουργία του Πανσερραϊκού.
Στη συνέντευξη ο τίτλος είναι: "Δεν επέλεγα εγώ τους παίκτες" και ο 42χρονος προπονητής αναφέρει: ''Είναι μία καλή εμπειρία να είσαι σε μία ξένη χώρα και να εξασκείς μια άλλη γλώσσα, αλλά όταν δεν μπορούσα να πάρω τους παίκτες που ήθελα, αποφάσισα να έρθω σε συμφωνία με τον πρόεδρο και να φύγω πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου'', ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κάρλος Αλβάρεζ λέγοντας ότι, ''είχε έρθει να δοκιμαστεί ο Κάρλος Αλβάρεζ που ήταν ελεύθερος, έκανε δύο εντυπωσιακά παιχνίδια και ήταν ο καλύτερος της ομάδας, αλλά ο πρόεδρος δεν τον ήθελε και τον άφησε να φύγει.Εγώ ήξερα πως θα βοηθούσε πολύ στο σκοράρισμα''.
Ο Ισπανός κόουτς πρόσθεσε στην συνέχεια: ''Η οικογένειά μου, μου ζήτησε να περιμένω και να κάνω υπομονή.Αλλά όλη η κατάσταση με είχε πληγώσει.Προτίμησα να κάνω μία συμφωνία με τον πρόεδρο, να πληρωθώ μέχρι την ημέρα που εργάστηκα και να αποχωρήσω.Εκεί δεν υπάρχουν οι κατάλληλες εγγυήσεις όπως στην Ισπανία.Αυτό μου θυμίζει το πόσο επαγγελματικό είναι το ποδόσφαιρο στη χώρα μας". Στην συνέχεια αποκάλυψε πως μίλησε και στον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ: ''Μίλησα με τον Χιμένεθ και μου είπε πως εάν δεν είμαι ικανοποιημένος, πρέπει να γυρίσω σπίτι. Μου είπε πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις να πάρω τα χρήματά μου και αν θα πήγαινα στα δικαστήρια θα έπρεπε να περιμένω στην ουρά''.
Τέλος, ο Γιόσου Ουρίμπε αναφέρθηκε και στη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος: ''Ήταν λάθος μου που δεν πήγα εκεί με έναν συνεργάτη, ένα άτομο αξιόπιστο για να μην είμαι απροστάτευτος. Δεν υπήρχε τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος τα έκανε όλα, ενώ ζει 100 χιλιόμετρα μακριά! Όταν πήγαινα στις συναντήσεις, τα πάντα ήταν ήδη κανονισμένα και ο λόγος μου δεν είχε αξία.Με τέσσερις Ισπανούς παίκτες θα είχαμε δυναμώσει πολύ την ομάδα. Καταλάβαιναν το παιχνίδι καλά και αυτό το σέβομαι. Αλλά δεν ήταν αυτό που περίμενα όταν υπέγραψα, πήγα εκεί με αυταπάτες. Τώρα είμαι άνετος, βρίσκομαι στο σπίτι μου, δουλεύω στην σχολή ποδοσφαίρου μου και περιμένω μία νέα επαγγελματική πρόταση''.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ...

ΣΧΟΛΙΟ: Αν συνέβαιναν όλα αυτά έπρεπε να είχε δείξει νωρίτερα το θάρρος της παραίτησης και να προβεί σε δηλώσεις...

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

"Γιατί να μην κρατήσουν τον Παύλο;"

Το θέμα του προπονητή θα μπει και πάλι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων και αυτό το γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι...ψήνονται και μάλιστα πολύ στο ενδεχόμενο παραμονής του Παύλου Δημητρίου στην ομάδα. Ο 53χρονος τεχνικός έχει πολλές συμπάθειες στις τάξεις των παικτών, ελλήνων και ξένων, έχοντας κερδίσει και τους έμπειρους της ομάδας οι οποίοι εκθειάζουν τη δουλειά του και ακούγοντας διάφορα ονόματα λένε μεταξύ άλλων..."γιατί να μη μείνει ο Παύλος;". Αυτό που μένει είναι και το οριστικό ΟΚ από τον Πέτρο Θεοδωρίδη που υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δείχνει να κλίνει προς σε αυτή τη πλευρά.

Κέρδισε Πανσερραϊκό...και εντυπώσεις η Αναγέννηση

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης ήταν η ομάδα που υποχρέωσε τον Πανσερραϊκό στη πρώτη του ήττα στα φιλικά που δόθηκαν με τις ομάδες του Νομού. Οι "Πόντιοι" κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κέρδισαν με 2-0 τις...θεωρητικά ρεζέρβες του Πανσερραϊκού με τις οποίες ωστόσο αγωνίστηκαν και παίκτες...πρώτης γραμμής. Ο Χουρουζίδης στο 21 με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ ενώ η μοναδική φάση που απείλησε ο Πανσερραϊκός προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουέϊ. Η Αναγέννηση στο 61΄ με λόμπα του Μπασιούκα πέτυχε το 2-0 με τον Πανσερραϊκό να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 81΄ να μειώσει καθώς η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βουτσιά σταμάτησε στο δοκάρι.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Δρούζας, Μαγγανάς, Ζακόφ, Μπάκανος, Κοσμάς, Τσελεμπής, Χουρουζίδης, Μπασιούκας ενώ έπαιξαν και οι Κεφαλάς, Μπλατσέρης, Χατζημιχαήλ, Πιπινίκας, Κιουρτζίδης
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης (46' Κολίτσι), Δ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (46' Ασλανίδης), Καρασαλίδης (46' Γιαννόπουλος), Κονέ, Πα'ι'ζάνος, Μουσικάκης, Σοάρες, Βουτσιάς, Κυριακίδης, Γκουε'ί' (46' Γκούρτσας).