Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Στον αέρα" το πρωτάθλημα Νέων της Football League

Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού που ταλαιπωρείται με την 4μηνη προετοιμασία, την αβεβαιότητα και τη έλλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς συμπαρασύρει μαζί της...στο πρόβλημα και την ομάδα Νέων. Ο προπονητής Σάκης Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του περιμένουν επίσης με αγωνία τις εξελίξεις αφού στη προοπτική συμμετοχής του Πανσερραϊκού στη Football League...τα πάντα είναι στον αέρα για το συγκεκριμένο τμήμα, όπως φυσικά και για τα τμήματα Νέων των υπολοίπων ομάδων.
Οι ομάδες αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα που απαιτούνται για να ταξιδέψουν οι αποστολές. Η μόνη χαραμάδα ήταν να χρηματοδοτηθεί το πρωτάθλημα από τη διοργανώτρια. Κάτι τέτοιο, όπως ειπώθηκε στο ΔΣ, δεν είναι δυνατό να γίνει, γι' αυτό ανακοινώθηκε ότι πάει μία εβδομάδα πίσω. Η Ένωση Β',Γ' Εθνικής θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για να καλύψει μέρος των εξόδων, όμως είναι αβέβαιο αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, οπότε το πιθανότερο είναι η διοργάνωση των «μικρών» να μην ξεκινήσει ούτε στις αρχές Νοεμβρίου. Ίσως ούτε ποτέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου