Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πρόταση στο Δ.Σ της ΕΠΟ για Σούπερ Λίγκα των "18"!

Από το apollon1891.gr
Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας το Σάββατο 22/10 αποφάσισε με μόλις τις μισές θετικές ψήφους την είσοδο μόνο Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας στους κόλπους της, έπειτα από τη μη ομόφωνη συμφωνία για πρωτάθλημα 18 ομάδων. Βασικό επιχείρημα των ξαφνικά διαφωνούντων ήταν πως η 18άδα πρέπει να παραμείνει για τουλάχιστον μία τριετία και όχι τη δεύτερη σεζόν να πέσουν πέντε ομάδες, ώστε από την περίοδο 2013-14 να επιστρέψει η μεγάλη κατηγορία στις 16 ομάδες. Οι πληροφορίες του apollon1891.gr λένε πως κάποιοι σύμβουλοι της ΕΠΟ πείστηκαν πως πρέπει να συζητήσουν το όλο θέμα τη Δευτέρα στο Δ.Σ. καταθέτοντας πρόταση για να γίνει η Σούπερ Λίγκα άμεσα με 18 ομάδες και αυτό να παραμείνει σε βάθος τριών χρόνων, το οποίο, αν περάσει, θα επικυρωθεί στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας τον προσεχή Ιούνιο. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε αν το θέμα θα μπει σε ψηφοφορία και τι θα συμβεί τελικά, αλλά είναι βέβαιο πια πως αυτή η πρόταση σε λίγες ώρες θα πέσει στο τραπέζι ώστε το μπαλάκι να επιστρέψει εκ νέου στη Σούπερ Λίγκα, που θα κληθεί να συμφωνήσει… Η λογική λέει πως είναι δύσκολη όλη αυτή η προοπτική, αλλά υφίσταται ώστε Λάρισα και Πανσερραϊκός να μην μπλοκάρουν τα πρωταθλήματα με νέες δικαστικές προσφυγές…Έτσι, το όλο θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμα, κυρίως υπό το φόβο να τιναχθεί οριστικά στον αέρα τόσο η Σούπερ Λίγκα όσο, πολύ περισσότερο, η Β’ Εθνική και μοιραία η Γ’ Εθνική, με την οποία ουδείς ασχολείται από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές, λες και η συγκεκριμένη κατηγορία δεν υπάρχει καν στο χάρτη.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως η εγγραφή Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας από τη Σούπερ Λίγκα έγινε υπό αίρεση να μην προκύψουν άλλα νομικά κωλύματα έως τις 17/11, οπότε στη μεγάλη κατηγορία θα περιμένουν τις προσφυγές του Ολυμπιακού Βόλου… Έτσι, αν μέσα στο διάστημα αυτό η Σούπερ Λίγκα κληθεί να πραγματοποιήσει για οποιονδήποτε λόγο έκτακτο Δ.Σ. ή γ.σ., Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου για καμία απόφαση. Και αυτά είναι γραμμένα σε χαρτί και δεν αποτελούν απλά λόγια ή εικασίες δικές μας… Μην είστε καθόλου βέβαιοι πως η απόφαση για 16 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα τελικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου