Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Σιδηρόκαστρο-Εύμοιρος και Ζίχνη-Σάππες στη πρεμιέρα της Δ΄

Με εντός έδρας αγώνες θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής οι Σερραϊκές ομάδες όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση. Στη 1η αγωνιστική που θα γίνει τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου θα υποδεχθεί την ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Σαππών. Ευχή όλων να ξεκινήσουν με το δεξί γιατί η καλή μέρα...από το πρωί φαίνεται. Όσον αφορά το Σερραϊκό ντέρμπι θα γίνει την 5η αγωνιστική με την ομάδα του Μπάμπη Χρισοστομίδη να υποδέχεται αυτή του Νίκου Γάδου ενώ τη 18η αγωνιστική θα γίνει το αντίστροφο.
Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:
Εβρος Σουφλίου-ΑΕ Πιερέων
ΑΕ Αμπελοκήπων-Αρης Ακροποτάμου
Αετός Αρριανών-Προσοτσάνη
Εθνικός Σιδηροκάστρου-ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου
Ορφέας Ξάνθης-Ορφεας Ελευθερούπολης
Μ. Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης-Ελπις Σαππών
Νέα Χιλή-Καβάλα 


Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ

-Σημειώσεις από Τοπολιάτη
Πριν την έναρξη της κλήρωσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής της Δ΄ Εθνικής, Βασίλης Τοπολιάτης, μίλησε προς τα σωματεία, θέτοντας τους όρους της συνεργασίας.

*Από τις 141 ομάδες, μόλις 7 ομάδες έχουν την άδεια καταλληλότητας για γήπεδα από τις περιφέρειες. Προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα, γιατί ξέρουμε ότι οι περισσότερες περιφέρειες δεν έχουν συγκροτήσει αρμόδιες επιτροπές. Μέχρι το μεσημέρι θα σταλεί επιστολή σε όλες τις ΕΠΣ και μέσω αυτών θα δοθούν στις ομάδες. Πρόκειται για μια αίτηση για να τη στείλουν στις περιφέρειες προκειμένου να εκδοθούν οι άδειες.
*Οσον αφορά το ζήτημα του υποβιβασμού και το πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται από κάθε όμιλο, ο ακριβής αριθμός θα καθοριστεί στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ και θα ανακοινωθεί. Ο αριθμός αυτός θα είναι σύμφωνος με το σχέδιο αναδιάρθρωσης της κατηγορίας, καθώς από την επόμενη περίοδο θα υπάρχουν 6 όμιλοι των 16 ομάδων στη Δʼ Εθνική.
*Οι επιχορηγήσεις από τη ΓΓΑ είναι βεβαιωμένες και εγκεκριμένες, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα να εκταμιευτούν. Αυτό μας είπε ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής, σε ένα θέμα που σας αφορά όλους. Εμείς πιέζουμε όσο μπορούμε και είμαστε με το μέρος σας.
*Για να ξεκαθαρίσουμε και το θέμα των εσόδων της Δ΄ Εθνικής, είναι περίπου ένα ποσό των 380.000 ευρώ, από το οποίο πληρώνουμε τις μετακινήσεις των νησιωτικών ομάδων, αλλά και τις μετακινήσεις των διαιτητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου