Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Κέρδισε Πανσερραϊκό...και εντυπώσεις η Αναγέννηση

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης ήταν η ομάδα που υποχρέωσε τον Πανσερραϊκό στη πρώτη του ήττα στα φιλικά που δόθηκαν με τις ομάδες του Νομού. Οι "Πόντιοι" κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κέρδισαν με 2-0 τις...θεωρητικά ρεζέρβες του Πανσερραϊκού με τις οποίες ωστόσο αγωνίστηκαν και παίκτες...πρώτης γραμμής. Ο Χουρουζίδης στο 21 με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ ενώ η μοναδική φάση που απείλησε ο Πανσερραϊκός προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουέϊ. Η Αναγέννηση στο 61΄ με λόμπα του Μπασιούκα πέτυχε το 2-0 με τον Πανσερραϊκό να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 81΄ να μειώσει καθώς η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βουτσιά σταμάτησε στο δοκάρι.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Δρούζας, Μαγγανάς, Ζακόφ, Μπάκανος, Κοσμάς, Τσελεμπής, Χουρουζίδης, Μπασιούκας ενώ έπαιξαν και οι Κεφαλάς, Μπλατσέρης, Χατζημιχαήλ, Πιπινίκας, Κιουρτζίδης
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης (46' Κολίτσι), Δ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (46' Ασλανίδης), Καρασαλίδης (46' Γιαννόπουλος), Κονέ, Πα'ι'ζάνος, Μουσικάκης, Σοάρες, Βουτσιάς, Κυριακίδης, Γκουε'ί' (46' Γκούρτσας).

2 σχόλια:

  1. Ποιό 21 ρε Κώστα; Αφού δεν περάσατε ούτε καν έξω από το χωριό, γράφετε και για το ματς; Έλεος. Στο 10λεπτο μπήκε το ματς. Ούτε ένας σας δεν ήταν ΚΑΙ πάλι εκεί σήμερα. Κρίμα και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω να έγραψα κριτική για το ματς και όσο για το...ούτε ένας σας δεν ήταν ΚΑΙ πάλι εκεί σήμερα, πρέπει να προβληματίσει άλλους νομίζω! Κάποιους λόγους θα έχουμε γιατί για κάποιους από εμάς όλο αυτό είναι δουλειά! Δεν είναι δουλειά...και αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή