Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Νίκη για τον Γάζωρο επί της Σκύδρας...και επί του ρατσισμού

Ο Εθνικός Γαζώρου κέρδισε με 1-0 στην Σκύδρα, στον φιλικό αγώνα κόντρα στον τοπικό Αετό χάρη σε ένα γκολ του Στεφανίδη στο 47΄. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν αφιερωμένη στον αγώνα κατά της Βίας και του Ρατσισμού.  Το Τ.Α.Π Εθνικού Γαζώρου Σερρών σε συνεργασία με την F.A.R.E. - Football Against Racism in Europe - που συνεργάζεται με την UEFA, συμμετέχει στη μεγάλη προωθητική καμπάνια που διεξάγεται στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας κατά του ρατσισμού, για την οποία πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις σε όλα τα γήπεδα της σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης. Όσον αφορά τον αγώνα το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει και κάτι ιδιαίτερο και σε αυτό συνέβαλε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Ο Γάζωρος μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έφτασε στη νίκη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Παπαθανασίου, Αραμπατζής, Αβραμίδης, Ταρπινίδης, Κώτσιας, Άγγος, Κουκούτσης(65΄ Παπαδόπουλος), Γαλακτερός(67΄ Μάρος), Κωνσταντινίδης(46΄ Πεχλιβανίδης), Μαχαιρούδης(75΄ Κοσμίδης), Βασιλειάδης(25΄ λ.τ Στεφανίδης)
*Ο τραματισμός του Βασιλειάδη δεν εμπνέει ανησυχία...

5 σχόλια:

  1. Στα ίδια ακριβώς πλαίσια που κινήθηκε κατά του ρατσισμού και το Χριστός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά και το είχαμε σημειώσει! Αξιέπαινη η Νίκη για τις πρωτοβουλίες που παίρνει
    http://pestoagorimou.blogspot.com/2011/10/k_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν όλα αυτά τα χρόνια οι οργανωμένοι προτίναμε τέτοιες κινήσεις κι άλλες πολλές στην ΠΑΕ πετούσε χαρταετό. Μάλιστα ο κ. Μέγκλας ήταν τότε στο ΔΣ. Τώρα στον Γάζωρο, υλοποιεί όλα ακριβώς όσα είχαμε εισηγηθεί οι φίλαθλοι τόσο σε επίπεδο οργάνωσης μιας ομάδας όσο κι επικοινωνιάκα. Τί έγινε; Γιατί δεν μπορούσαν να γίνουν αυτά κι άλλα πολλά από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ αλλά μπορούν και γίνονται από ΕΘΝΙΚΟ, ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥ κλπ; Παράξενο δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρα πολυ καλες και αξιεπαινες ολες αυτες οι προσπαθειες και μακαρι να γινοντε αλλα ειναι λαθος να τις παιρνουμε σαν αφορμη.Οταν καποιος μου εξηγησει γιατι το σημα των οποιοδηποτε οργανωμενων στις μπλουζες τις οποιες κανουν ειναι μεγαλυτερο απο αυτο του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ τοτε ισως μπορει και να καταλαβω και να δεχτω την κριτικη!για να ξερουμε..οχι για κανενα αλλο λογο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν θα ονομαστεί η ΠΑΕ, ΠΑΕ ΡΕΝΤ ΛΑΙΟΝΣ κλπ, θα σε απαντήσω. Ως τώρα η ΠΑΕ λέγεται ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κι αποφεύγεις να απαντήσεις γιατί δεν γίνανε όλες αυτές οι κινήσεις από την ΠΑΕ την επάρατο 7ετία. Θα απαντήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή