Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Έγινε το αναμενόμενο - Ανέβηκαν Λεβαδειακός και Δόξα!

Eξ αρχής σκοπός ήταν η άνοδος της Δόξας και της Λιβαδειάς και η παλινωσούσα διοργανώτρια αρχή το κατάφερε! To ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να καλύψουν τις δύο κενές θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας αντί της Λάρισας και του Πανσερραϊκού. Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία. Επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ της πρότασης: Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Παναιτωλικός.
Δύο ψήφισαν υπέρ Λάρισας και Πανσερραϊκού και ήταν η ΑΕΚ και ο Άρης και δύο ομάδες ψήφισαν κατά και ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος.
Απουσίασαν ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ.
Μέχρι τις 19/11 θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες
Στη δικαιοσύνη θα προσφύγουν Λάρισα και Πανσερραϊκός, κάτι που δεν αφήνει ανεπηρέαστη τη Σούπερ Λίγκα. Γι' αυτό αποφασίστηκε να μην μπουν στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός και η Δόξα ώστε να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις και να μη δημιουργηθεί νέα εμπλοκή.
Επίσης, υπάρχει και το θέμα της προσφυγής του Ολυμπιακού Β. και της Καβάλας στο διοικητικό εφετείο Αθηνών. Ζητούν να κηρυχθεί παράνομη η απόφαση της ΕΕΑ να μην τους χορηγήσει πιστοποιητικό και να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα.
Παράσταση στο ΔΣ έκανε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Β., που ζήτησε να μην διαγραφεί η ομάδα του. Ο Ολυμπιακός Β. αποσύρθηκε από την προσωρινή διαταγή μη αντικατάστασής του από το πρωτοδικείο Βόλου και περιμένει απόφαση από το διοικητικό εφετείο Αθηνών στις αρχές Νοεμβρίου.
Στόχος της Λίγκας είναι να μπουν στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός και η Δόξα δράμας στη 10η αγωνιστική
Η ανακοίνωση της Super League
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:
Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (ψήφοι υπέρ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και 2 λευκά, την εγγραφή ως μελών του συνεταιρισμού των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός , οι οποίες θα αρχίσουν να αγωνίζονται από την 10η αγωνιστική και μετά (ήτοι την αγωνιστική, που σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, έχει οριστεί για την 19η και 20η Νοεμβρίου 2011).
Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη ενώπιον του Δ.Σ., τις θέσεις των ομάδων Α και Β (όπως αυτές ορίστηκαν στην από 5/8/11 κλήρωση του πρωταθλήματος Super League), έλαβαν αντίστοιχα οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός.

4 σχόλια:

  1. Kostaki erxetai eipes o karntozo o anastasiadis o kaounos o epale kai o papare? Den me noiazei pou den bazeis ola ta sxolia me ftanei pou ta diavazeis esi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EMENA ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕ ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KWSTA!!! KALYTERA AGORI MOY THA PEFTAME AN ANEBAINAME PAME GIA ANODO ME TA LIMA!!! ESY TI LES??? PAME NA KANO)YME TON PANSERRAIKO MEGALO TWRA EINAI H EYKAIRIA!!! SHMERA EIMOYN ME PAIZANO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με την λογική ό,τι επικείμενη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα των "16", για οποιονδήποτε από τους...4 μοιάζει σχεδόν με κίνηση αυτοκτονίας. Δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα, με μια ομάδα που δεν ετοιμάστηκε για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και κόντρα σε ομάδες που ήδη θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Σα να λέμε ότι μπαίνεις τον Νοέμβρη και δίνει 1,20 στο στοίχημα ότι θα...βγεις τον Απρίλη! Μόνο κέρδος τα χρήματα τα οποία όπως λες μπορείς να τα παρεις την επόμενη χρονιά κερδίζοντας την άνοδο από μια...βατή Football League.

    ΑπάντησηΔιαγραφή