Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Aλλάζει...στη Σούπερ Λίγκα!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν αλλάξει κάτι στις προθέσεις της ΕΠΟ ή σε όποιον άλλο σκόπελο παρουσιαστεί, από την Τρίτη ο Πανσερραϊκός θα ανήκει στην οικογένεια της Σούπερ Λίγκα βάζοντας τέλος στον...γολγοθά προετοιμασίας και αμφιβολιών που πέρασε όλο αυτό το διάστημα, δεχόμενος(δε μπορούσε να κάνει και αλλιώς) τη παρουσία του Λεβαδειακού και της Δόξας προκειμένου κάποια στιγμή να παιχθεί ποδόσφαιρο.
Το βέβαιο είναι πως αν όχι από την πρώτη αγωνιστική στην οποία θα κληθούν να παίξουν στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον στις επόμενες ο Πανσερραϊκός θα παρουσιαστεί αλλαγμένος. Με τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι ο προ-Άγγελος της Σούπερ Λίγκα αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για προφορική συμφωνία οι "ερυθρόλευκοι" βάζουν χωρίς αμφιβολία κύρος, σεβασμό και εμπειρία στον πάγκο τους ελπίζοντας ότι ο 58χρονος προπονητής που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν στο τιμόνι της Εθνικής Κύπρου, την οποία παρεπιπτόντως κατάφερε να την ανεβάσει αγωνιστικά, θα μπορέσει να δώσει άλλο...προφίλ στην ομάδα. Επίσης οι καλές μεταγραφές που σχεδιάζεται να γίνουν θα δυναμώσουν και το αγωνιστικό τμήμα. Με τις επιλογές που υπάρχουν free και έχοντας ως δεδομένο το υπάρχον ρόστερ που μετρά 31 παίκτες δε μπορείς να κάνεις παρά 4-5 κινήσεις. Κάτω από τα δοκάρια ο Ρόκα έστω και στα 36 του μπορεί να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά με την παρουσία και των Γουμάγια, Κουτζαβασίλη, Κολίτσι. Στην αμυντική γραμμή αν τελικά όλα πάνε καλά με τον Τομάς βάζεις στη μηχανή σου μια λύση...πρώτης γραμμής.
Στην επίθεση ο Χουάν Μαρτίν συστήθηκε στον Βόλο και δε χρειάζεται εξηγήσεις. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή που είναι και ο...γρίφος, οι περιπτώσεις Νάτσο Γκαρσία και Επαλέ, αν προχωρήσουν, δυναμώνουν πολύ την ομάδα ενώ το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Καρντόσο. Όποιοι και να έρθουν από αυτούς με την παρουσία αυτών που υπάρχουν μπορούν να κάνουν κάτι αξιοπρεπές και καλό ενώ υπάρχουν και οι λύσεις παικτών όπως ο Κανακούδης και ο Ψυχογιός που μπορούν να προσφέρουν βοήθειες. Από εκεί και πέρα είναι πολύ κρίσιμο το πλάνο της νέας Σούπερ Λίγκα. Γιατί; Αν τελικά πέφτουν δύο ομάδες, ο Πανσερραϊκός θα έχει τη δυνατότητα να κλειδώσει συμμετοχή και στα επόμενα χρόνια γιατί τουλάχιστον ομάδες όπως η Δράμα και η Λιβαδειά, μπορεί να τις βάλει από κάτω. Μένει όλα αυτά να γίνουν πράξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου