Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αντιδρά η NOVA στη κατάργηση των play-off

Μπορεί η NOVA να συμφώνησε με την απόφαση της Super League να κάνει 18 της ομάδες στο πρωτάθλημα, αντιδρά ωστόσο, στην πρόθεση της διοργανώτριας να “κόψει” τα πλέι οφ, κάτι που συζητήθηκε στο τελευταίο δ.σ. της Λίγκας. Η NOVA τονίζει ότι έχει πληρώσει τα δικαιώματα του μίνι πρωταθλήματος, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι διαφορετικό από πλευράς ενδιαφέροντος να αγωνίζεται η... ομάδα Α με την ομάδα Δ, από το να παίζουν οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.
Τα πλέι οφ, θεωρούνται τηλεοπτικό... φιλέτο σε αντίθεση με κάποια από τα παιχνίδια που γίνονται κατά τη διάρκεια της σεζόν, τα οποία δεν κινούν το ενδιαφέρον του κοινού. Η Super League από την άλλη δυσκολεύεται να βρει λύση, ώστε το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στην... ώρα του, μετά την προσθήκη άλλων δύο ομάδων.

πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου