Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Χωρίς Κις, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Παντελιάδη κόντρα στην Ξάνθη

Η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη ολοκληρώθηκε με απρόοπτα καθώς πέραν του Παντελιάδη που θα επιστρέψει την επόμενη πλέον χρονιά και του τιμωρημένου Μπέλιτς, εκτός έμειναν και οι Σουμπίνιο και Κις. Ο Βραζιλιάνος δε μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο ενώ ο Ούγγρος αμυντικός χαφ έχει αιμάτωμα στη γάμπα και κρίθηκε σκόπιμο να μη χρησιμοποιηθεί. Κατά τα άλλα η αποστολή αποτελείται από τους Φερνάντεζ, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Βοσκόπουλο, Παπάζογλου, Ανάκογλου, Κάστρο, Πάρκερ, Λεοζίνιο, Γεωργιάδη και Νταλέ που εκτός απροόπτου θα αποτελούν και την ενδεκάδα ενώ οι υπόλοιποι είναι οι Ράντμαν, Κέρλα, Μάρκοβιτς, Μουσικάκης, Κόντος, Σίντζιτς αλλά και ο Παπαδόπουλος που συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή ελπίζοντας να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ράντμαν: "Θα μείνω αν υπάρχουν προϋποθέσεις"

Ο Βέλιμιρ Ράντμαν σε δηλώσεις του στο "pestoagorimou" επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την πρόταση ανανέωσης λέγοντας πως δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει. Αναλυτικά ανέφερε:
«Είναι αλήθεια πως είχα μια επαφή για την ανανέωση του συμβολαίου μου αλλά όχι κάτι επίσημο. Θα περιμένω τις επόμενες ημέρες να μου κατατεθεί επίσημη πρόταση και αφού συζητήσω και με τον μάνατζερ μου θα πάρω την απόφαση. Θέλω πάντως να μείνω στις Σέρρες αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, φιλοδοξίες και ένα σωστό πλάνο. Γνωρίζω ότι η ομάδα θα παίζει στη Β΄ Εθνική αλλά αυτό για μένα δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα. Ξέρω βέβαια ότι μπορώ να παίξω στην Σούπερ Λίγκ, έχω βελτιωθεί μέσα από τον Πανσερραϊκό αλλά περνάω καλά στις Σέρρες αν εξαιρέσει κανείς ότι δε τα καταφέραμε. Ο κόσμος με αγαπάει, έχω καλή σχέση με όλους και δεν έχω πρόβλημα να μείνω. Θα δούμε όμως τι θα γίνει…».

Δημητρίου: "Θα παίζουν όσοι έχουν διάθεση"

Ο Παύλος Δημητρίου στην πρώτη του(και πάλι) προπόνηση του Πανσερραϊκού μίλησε στους παίκτες γνωρίζοντας πως το μόνο που μπορεί να δώσει πλέον στην ομάδα είναι κάποιες...ενέσεις ψυχολογίας. Τους είπε ότι θα πρέπει να βρουν κίνητρο για να αγωνιστούν και αν δε θέλουν να το κάνουν για τον Πανσερραϊκό ας το κάνουν για τους ίδιους τους τους εαυτούς. Επίσης σημείωσε πως θα αγωνίζονται όσοι έχουν διάθεση να παίξουν και δε θα βάλει κανέναν με το ζόρι. Μένουν πέντε παιχνίδια και ο Πανσερραϊκός οφείλει στην ιστορία του να τα δώσει όλα.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Mήνυμα παραμονής σε Ράντμαν, Μπέλιτς, Βοσκόπουλο

Πέρα από τις εκκαθαρίσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει στον Πανσερραϊκό, φαίνεται ότι στο πίσω μερός του μυαλού των διοικούντων υπάρχει και ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν ανάμεσα στους παίκτες που παιρνούν από τα γραφεία για να λύσουν τα συμβολαιά του, θα βρεθούν και κάποιοι για να δεχθούν προτάσεις ανανέωσεις. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Βέλιμιρ Ράντμαν και ο Νίκολα Μπέλιτς αρχικά που αποτελούν όμως δύσκολες περιπτώσεις. Ο Κροάτης τερματοφύλακας αφενός γιατί με τις εμφανίσεις που έχει κάνει θα έχει προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό και αφετέρου γιατί ο τρόπος που του συμπεριφέρθηκαν τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και ο καλύτερος. Όσον αφορά τον Μπέλιτς είχε δηλώσει στα "Σερραϊκά Sports" ότι επιθυμεί να μείνει ακόμα και στη Β΄ Εθνική αλλά λογικά θα πρέπει να δεχθεί και μια μείωση αποδοχών. Η άλλη περίπτωση είναι ο Γιάννης Βοσκόπουλος το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και υπάρχει επιθυμία να παραμείνει γιατί αξιολογείται ως μια καλή λύση έστω και ως εναλλακτική για την Β΄ Εθνική και είναι παίκτης ήπιων τόνων που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τέλος ο Βούκοτιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς είχε μετά την πρωινή προπόνηση συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης του Πανσερραϊκού και εκεί αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές κάτι που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο να γίνει(άργησε κιόλας). Αυτός που αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι ο Παύλος Δημητρίου ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θα έχει ή όχι στο πλευρό του τον Σάκη Αναστασιάδη.