Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Mήνυμα παραμονής σε Ράντμαν, Μπέλιτς, Βοσκόπουλο

Πέρα από τις εκκαθαρίσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει στον Πανσερραϊκό, φαίνεται ότι στο πίσω μερός του μυαλού των διοικούντων υπάρχει και ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν ανάμεσα στους παίκτες που παιρνούν από τα γραφεία για να λύσουν τα συμβολαιά του, θα βρεθούν και κάποιοι για να δεχθούν προτάσεις ανανέωσεις. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Βέλιμιρ Ράντμαν και ο Νίκολα Μπέλιτς αρχικά που αποτελούν όμως δύσκολες περιπτώσεις. Ο Κροάτης τερματοφύλακας αφενός γιατί με τις εμφανίσεις που έχει κάνει θα έχει προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό και αφετέρου γιατί ο τρόπος που του συμπεριφέρθηκαν τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και ο καλύτερος. Όσον αφορά τον Μπέλιτς είχε δηλώσει στα "Σερραϊκά Sports" ότι επιθυμεί να μείνει ακόμα και στη Β΄ Εθνική αλλά λογικά θα πρέπει να δεχθεί και μια μείωση αποδοχών. Η άλλη περίπτωση είναι ο Γιάννης Βοσκόπουλος το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και υπάρχει επιθυμία να παραμείνει γιατί αξιολογείται ως μια καλή λύση έστω και ως εναλλακτική για την Β΄ Εθνική και είναι παίκτης ήπιων τόνων που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

2 σχόλια:

  1. σημασία δεν έχει να θέλεις μόνο και να προτείνεις..!!σημασία έχει με αυτό που θα προτείνεις να κάνεις τον άλλο να σκεφτεί να μείνει..!!κύριος παράγοντας το οικονομικό..!!αν είναι να προτείνουμε μόνο για να προτείνουμε(όπως τις μεταγραφές)για να λέμε αργότερα οτι εμείς προτείναμε αυτοί δεν ήθελαν..ας μην το κάνουν καθόλου..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήπιων τόνων, αλλα Άμπαλος με α κεφαλαίο.

    Ο Μπέλιτς αν είναι να δεχθεί μείωση αποδοχών ας μείνει, σε μια σοβαρή ομάδα θα έδειχνε πολλά στοιχεία και ίσως του χρόνου ο Πανσερραϊκός να καταφέρει να δείξει σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή