Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Δεν θα υποβιβάζονται όσοι... υποβιβάζονται!

Η Σούπερ Λίγκα πήρε απόφαση να τερματίζουν στην 16η θέση της βαθμολογίας οι ομάδες που χρωστούν και δεν πληρούν τα κριτηρία αδειοδότησης της UEFA.
Aυτό σημαίνει ότι αν έστω και μια ομάδα είναι σε αυτήν την κατάσταση θα υποβιβάζεται και θα παίρνει τη θέση της ομάδα που έπρεπε να υποβιβαστεί για βαθμολογικούς λόγους.
Η απόφαση είναι κόντρα στον ΚΑΠ και θα πρέπει να εγκρίθει από την ΕΠΟ. Όμως ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση ο ΚΑΠ δεν μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ γνωρίζουν ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο ο Ηρακλής που θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ανεπισήμως λέγεται πως ενδέχεται πρόβλημα να έχουν περισσότερες ομάδες, υπολογίζονται σε τρεις έως πέντε.
ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"Προσέξτε εμάς..."


''Την ώρα που τα Μ.Μ.Ε. εξαργυρώνουν τις εικόνες βίας και νοθείας που έλαβαν χώρα στα Ελληνικά γήπεδα την τελευταία και όχι μόνο αγωνιστική, το Σάββατο στην Καβάλα οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και των Che Guevara Club του Πανσερραϊκού παρακολουθούσαν κυριολεκτικά αγκαλιασμένοι το παιχνίδι των ομάδων τους. Στο εν λόγω παιχνίδι οι Σέρρες έπαιζαν την παραμονή τους στην Super League και η Καβάλα την πρώτη στην ιστορία της έξοδο στην Ευρώπη.
Με τον τρόπο αυτό ανταποδόθηκε στους φίλους από τις Σέρρες η εξαιρετική τους φιλοξενία στο πρώτο γύρο.
Αντίστοιχες στιγμές ζήσαμε με φιλάθλους κι άλλων ομάδων μέσα στη χρονιά εντός και εκτός έδρας. Και φυσικά ζήσαμε και τα αίσχη των λεγόμενων μεγάλων, οι οποίοι με την γνωστή ασυλία που τους εξασφαλίζουν οι ταγοί τους επιδόθηκαν σε επιθέσεις κατά γυναικόπαιδων και σε εκτεταμένες καταστροφές και βαρβαρότητες...
Μήπως, λέω μήπως, αυτοί οι φίλαθλοι του Σαββάτου αξίζουν την προσοχή σας, ή η χαμηλή τους εμπορικότητα τους καθιστούν ανάξιους οποιασδήποτε αναφοράς?
Σας στέλνουμε μια φωτογραφία λοιπόν που αποδεικνύει πως υπάρχουν κι αυτοί οι φίλαθλοι. Κάντε την ό,τι καταλαβαίνετε.
Μετά τιμής,
Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας''.

"Δεν υπάρχει θέμα με το πέταλο..."

"Θεωρώ πως τα μέλη που παραιτήθηκαν από το Δ.Σ δεν έπρεπε να φύγουν. Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι βοήθησαν τον Πανσερραϊκό. Είχαν διαφορετική φιλοσοφία σε κάποια θέματα. Αυτοί που έμειναν δε το έκαναν ως στήριξη στον Πέτρο Θεοδωρίδη αλλά ως στήριξη στην ομάδα. Χθες εξέπνευσε η προθεσμία για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ και ανακοινώθηκε ότι θα γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Ο μεγαλομέτοχος θα έρθει άμεσα στις Σέρρες και μέσα σε 20 ημέρες θα οριστεί για να παρθούν οι αποφάσεις. Θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών εκ μέρος όλων των μελών του Δ.Σ γιατί βοήθησαν τον κ. Θεοδωρίδη όσο κανέναν άλλον πρόεδρο. Δε συμφωνώ με την αντίδραση των φιλάθλων. Έχουν γίνει λάθη αλλά δε φταίει μόνο ο πρόεδρος" είπε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΔΙΚΤΥΟ" ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Βασίλης Χρυσανθίδης.
Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με το νότιο πέταλο είπε: "Για το θέμα με το πέταλο μίλησαν πολλοί χωρίς λόγο. Το θέμα ανακινήθηκε χωρίς λόγο. Θα θυμάστε ότι είχαμε επισκεφτεί τον γενικό γραμματέα και τον υφυπουργό αθλητισμού και είχαμε υπόσχεση για 250.000 ευρώ μέσω του ΟΠΑΠ. Ο εργολάβος έπρεπε να παραδώσει το έργο σε τρεις μήνες, πήρε δύο παρατάσεις, δε πήρε τα χρήματα του και διέκοψε τις έργασιες. Νωρίτερα ο κ. Θεοδωρίδης έδωσε χρήματα στον εργολάβο για να καλύψει κάποια από τα έξοδα του. Ήρθε η τεχνική υπηρεσία του ΟΠΑΠ, έκανε έλεγχο του έργου και εντός της επόμενης εβδομάδας θα έρθει μέρος της χρηματοδότησης.  Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο με τη λήξη του πρωταθλήματος. Επίσης για να λειτουργήσει η κερκίδα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός πλήρωσε τα υποστήλωματα και τη μελέτη. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα θα υπάρχει μετά το τέλος της σαιζόν αν δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες και δε δώσει ο δήμος τα χρήματα που θα χρειαστούν. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 600.000 ευρώ".

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοινώθηκε ότι θα γίνει...γενική συνέλευση

Από  την  Π.Α.Ε.  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ   ανακοινώνονται  τα  ακόλουθα
Ως  γνωστό  την  5η  Φεβρουαρίου  2011 παραιτήθηκε   από  την  προεδρεία  της  Π.Α.Ε.  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  ο  μεγαλομέτοχος , Πρόεδρος  και   Διευθύνων   Σύμβουλος    κ. Πέτρος   Θεοδωρίδης .  Με  δημόσια  πρόσκληση  κάλεσε  κάθε  ενδιαφερόμενο   επενδυτή  , μέσα  σε  προθεσμία  15  ημερών , να  εκδηλώσει   έμπρακτο   ενδιαφέρον  για  την  αγορά  του  πλειοψηφικού    πακέτου  των  μετοχών  της  Εταιρίας .  Ήδη   παρήλθε  το  15ημερο  και  δεν  εκδηλώθηκε  έμπρακτο   ενδιαφέρον   από  κανένα   υποτιθέμενο  επενδυτή  και  ειδικότερα   από  αυτούς  που  έλεγαν   και  λένε   ότι  αγαπούν  την  ομάδα.
Μετά  από  τα  παραπάνω  η  Π.Α.Ε.   ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ   θα  συγκαλέσει  Έκτακτη   Γενική   Συνέλευση  στην  οποία   θα  αντιμετωπιστούν  όλα   τα  θέματα  για  να  συνεχίσει  να  είναι  υγιής   και  βιώσιμη   όπως  ήταν  μέχρι  σήμερα.  

ΣΧΟΛΗ: Πάλι στην αναμονή...Kαι επίσης διαβάζοντας προσεκτικά την ανακοίνωση έχει ενδιαφέρον η χρησιμοποίηση της λέξης "έμπρακτο"!

"Σέρρες και στη Β΄ Εθνική..."

"Οι παίκτες φταίμε για την κακή πορεία της ομάδας και όχι ο πρόεδρος. Όντως ξεκίνησα καλά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά ο κόσμος περιμένει από εμένα να πάρω τη μπάλα και να τους περάσω όλους. Δεν είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο που τα κάνει όλα. Αν και δεν είναι τη στιγμής μπορώ να πω ότι έχω τρεις προτάσεις από την Ελλάδα και μια από την Κίνα αλλά εγώ θέλω να μείνω στον Πανσερραϊκό ακόμα και στη Β΄ Εθνική. Θα περιμένω να συζητήσω με τον πρόεδρο" είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΕΛΙΤΣ στα "Σερραϊκά Sports".