Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"Προσέξτε εμάς..."


''Την ώρα που τα Μ.Μ.Ε. εξαργυρώνουν τις εικόνες βίας και νοθείας που έλαβαν χώρα στα Ελληνικά γήπεδα την τελευταία και όχι μόνο αγωνιστική, το Σάββατο στην Καβάλα οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και των Che Guevara Club του Πανσερραϊκού παρακολουθούσαν κυριολεκτικά αγκαλιασμένοι το παιχνίδι των ομάδων τους. Στο εν λόγω παιχνίδι οι Σέρρες έπαιζαν την παραμονή τους στην Super League και η Καβάλα την πρώτη στην ιστορία της έξοδο στην Ευρώπη.
Με τον τρόπο αυτό ανταποδόθηκε στους φίλους από τις Σέρρες η εξαιρετική τους φιλοξενία στο πρώτο γύρο.
Αντίστοιχες στιγμές ζήσαμε με φιλάθλους κι άλλων ομάδων μέσα στη χρονιά εντός και εκτός έδρας. Και φυσικά ζήσαμε και τα αίσχη των λεγόμενων μεγάλων, οι οποίοι με την γνωστή ασυλία που τους εξασφαλίζουν οι ταγοί τους επιδόθηκαν σε επιθέσεις κατά γυναικόπαιδων και σε εκτεταμένες καταστροφές και βαρβαρότητες...
Μήπως, λέω μήπως, αυτοί οι φίλαθλοι του Σαββάτου αξίζουν την προσοχή σας, ή η χαμηλή τους εμπορικότητα τους καθιστούν ανάξιους οποιασδήποτε αναφοράς?
Σας στέλνουμε μια φωτογραφία λοιπόν που αποδεικνύει πως υπάρχουν κι αυτοί οι φίλαθλοι. Κάντε την ό,τι καταλαβαίνετε.
Μετά τιμής,
Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου