Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ο Άμο

"Φαν" της ομάδας με την οποία αγωνίστηκε ο Πανσερραϊκός στη Σούπερ Λίγκ την περασμένη περίοδο αποδεικνύεται ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης που πλέον βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας, μετά τον Σέζαρ Κάστρο βάζει στο ρόστερ της ομάδας του και τον Πάμπλο Άμο. O 32χρονος Ισπανός αμυντικός που αποδεσμεύθηκε μετά τα μέσα Μαρτίου από την ομάδα...λόγω περικοπών και μετά από 19 συμμετοχές με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων" θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί και μάλιστα στα Κυπριακά sites η μεταγραφή παρουσιάζεται ως υπέρβαση για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Εν τω μεταξύ την ίδια στιγμή, ένας άλλος παίκτης που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του Πανσερραϊκού, στο δεύτερο μισό της σαιζόν, θα συνεχίσει την καριέρα τους στους "Chiefs" της Νοτίου Αφρικής. Ο λόγος για τον Μπερνάρντ Πάρκερ ο οποίος έχει να θυμάται ένα γκολ στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πέρασμα του από τις Σέρρες.

Πρόταση της Ξάνθης για 20 ομάδες-"Τα καλύπτει όλα" λέει ο Θεοδωρίδης

Πρόταση για πρωτάθλημα της Super League με 20 ομάδες όπου θα παραμείνουν Λάρισα, Πανσερραϊκός και Ηρακλής και θα ανέβουν από την Β΄Εθνική 4 ομάδες που θα εκπροσωπούν 4 διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές,κάνει η Skoda Ξάνθη με ανακοίνωση της.  "Με προεξέχουσα την εποπτεύουσα αρχή ΕΠΟ και τους συμμετέχοντες σε αυτή, εν συνεχεία τη SUPER LEAGUE και του συμμετέχοντες σε αυτή, «τά ’χουμε κάνει μπάχαλο», ανέφερε στο ξεκίνημα της ανακοίνωσης της, η ΠΑΕ. Παράλληλα καταλήγοντας αναφέρει ότι αν κάποιες ομάδες από τη Super League πρέπει να πέσουν κατηγορία για πειθαρχικούς λόγους, να αντικατασταθούν από ομάδες τη Β’ Εθνικής και αυτό δεν αλλάζει την πρότασή μας".
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:"Με προεξέχουσα την εποπτεύουσα αρχή ΕΠΟ και τους συμμετέχοντες σε αυτή, εν συνεχεία τη SUPER LEAGUE και του συμμετέχοντες σε αυτή, «τά ’χουμε κάνει μπάχαλο».
Στις καινούργιες βάσεις που ελπίζουμε ότι θα κτιστεί πλέον το Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, προτείνουμε με άμεση εφαρμογή από το επόμενο πρωτάθλημα, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη SUPER LEAGUE, να εκπροσωπούν και Ελληνικούς γεωγραφικούς χώρους.
Ως εκ τούτου προτείνουμε: ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΝΑ ΕΙΝΑΙ 20, η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός και ο Ηρακλής να παραμείνουν στην κατηγορία και να ανέβουν από την Β’ Εθνική στη SUPER LEAGUE 4 ομάδες που θα εκπροσωπούν 4 διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, και ελπίζουμε να μη βρεθεί σε αυτή τη συγκυρία κανένας «πολύξερος» ή «νομιμόφρων» από την ΕΠΟ ή από τη SUPER LEAGUE να μας πει ξέρετε αυτό είναι παράνομο, γιατί τότε θα γελάνε 10.000.000 Έλληνες και 150.000.000 Ευρωπαίοι... Γιατί αν αυτό είναι παράνομο, όλα όσα γίνονται τελευταία από τα διάφορα όργανα της ΕΠΟ και της SUPER LEAGUE είναι νόμιμα??
Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.

Και Αγγελόπουλο ο Γάζωρος-"Με έπεισε το όνειρο και ο Διλμπέρης"

Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το pestoagorimou, ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος θα ήταν το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και έτσι έγινε. Ο 34χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε και στο δελτίο τύπου φιλουξενούνται και οι πρώτες δηλώσεις του. Αναλυτικά:
"Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι το 2ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. O πολύπειρος σέντερ μπακ, γεννημένος στις 31/3/1977, είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε για να ενταχθεί στον νέο Εθνικό Γαζώρου Σερρών. Η εμπειρία του στο ποδόσφαιρο , 93 συμμετοχές Super league και 161 στην Football league θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για τον τεχνικό Διλμπέρη Παναγιώτη αλλά και έναν ποδοσφαιρικό γνώμονα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.   Το νέο μεταγραφικό απόκτημα στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού Γαζώρου Σερρών τόνισε ότι : «Η ποδοσφαιρική κουλτούρα των διοικούντων, ο τρόπος που θέλουν να υποστηρίξουν το ποδοσφαιρικό όνειρο του ΕΘΝΙΚΟΥ καθώς επίσης και η παρουσία του Διλμπέρη Παναγιώτη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο το να δεχθώ την πρόταση για συνεργασία. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να φτάσουμε τον Εθνικό σε διακρίσεις".
Παίρνει και Κουρμπή
Παίκτης της ομάδας πρέπει να θεωρείται και ο νεαρός Γιάννης Κουρμπής. Ο 19χρονος Μεσσήνιος ανασταλτικός μέσος, αγωνιζόταν, στην Εράνη Φιλιατρών (6ος Όμιλος - Δ΄Εθνικής) και προέρχεται από ένα "γεμάτο" πρωτάθλημα. Οι σπουδές του όμως τον φέρνουν στις Σέρρες και ο Εθνικός Γαζώρου αποτελεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. -πηγή: serresgoal.gr

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σεφτέ με Πεχλιβανίδη ο Γάζωρος-Τέλος ο Αγγελακάς!

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Εθνικός Γαζώρου ο οποίος έκανε δικό τον τον "ψηλό" των Σερρών, Στράτο Πεχλιβανίδη ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης και σίγουρα είναι μια σημαντική ενίσχυση στην επίθεση της ομάδας. Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί είναι αυτή του 34χρονου πολύπειρου αμυντικού Αχιλλέα Αγγελόπουλου που αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα και θα προστεθεί έτσι εμπειρία στα μετόπισθεν της ομάδας. Αντίθετα, μετά από τρια χρόνια παρουσίας αποτελεί παρελθόν ο αρχηγός της ομάδας, Θόδωρος Αγγελακάς.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
"Ποδοσφαιριστής του Εθνικού Γαζώρου θα είναι για την επόμενη χρονιά της Γ΄ Εθνικής ο πολύπειρος κεντρικός επιθετικός ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ γεννήθηκε στις 13//11/1982 και έχει θητεύσει σε αρκετές ομάδες του νομού των Σερρών: Χρυσό, Βισαλτιακός, Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης.  Αποτελούσε διακαή πόθο του τεχνικού επιτελείου και μετά από την τελευταία συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Κο.  Νίκο Καλαποτλή επήλθε η οριστική συμφωνία και  η ομάδα μας έβαλε στα γρανάζια της μηχανής της  ένα χρήσιμο «εργαλείο». 
Μετά από τρία χρόνια σπουδαίας προσφοράς και εξαιρετικής παρουσίας ,παρελθόν από τον Εθνικό Γαζώρου αποτελεί ο Θόδωρος Αγγελακάς. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας και επί τρία (3) συναπτά έτη πρώτος σκόρερ του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της μεγάλης προσπάθειας για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και ο κόσμος του Γαζώρου εκτός από ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλει να ευχηθεί στον «Αρχηγό» καλή επιτυχία στα νέα του ποδοσφαιρικά βήματα ,την οποία βέβαια την θεωρούμε δεδομένη βάση της ποδοσφαιρικής του αξίας αλλά και του αδαμάντινου χαρακτήρα του".

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Γερουλάνος:"Αν όχι αυτοί, εμείς..."

"Βόμβες" Γερουλάνου για "στημένα" και συνδέσμους!
O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, είπε οτι αν "κουκουλωθεί" το σκάνδαλο με τα "στημένα", η Πολιτεία θα τιμωρήσει η ίδια τις ομάδες, ενώ προανήγγειλε το τέλος των συνδέσμων!
Ο Γερουλάνος μίλησε την Πέμπτη στο ΚΤΕ Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε: «Αν διαπιστωθούν προσπάθειες κουκουλώματος (σσ: των υποθέσεων με τα στημένα παιχνίδια) είτε από την ΕΠΟ είτε από την UEFA τότε θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε και δεν θα διστάσουμε να αποκλείσουμε μόνοι μας τις ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη ή και να αναβάλλουμε την έναρξη του πρωταθλήματος πέραν του Σεπτεμβρίου».
Το νομοσχέδιο αναμένεται να προβλέπει νέες προϋποθέσεις για τη λειτουργία των συνδέσμων. Πλέον θα ορίζεται πλαίσιο συνεργασίας των ομάδων με εταιρίες φύλαξης των γηπέδων και θα καθοριστεί ως κακούργημα η πράξη των στημένων αγώνων.
Εν τω μεταξύ, καλά πληροφορημένες πηγές επέμεναν ότι δεν θα διερευνηθούν από την Αθλητική Δικαιοσύνη οι συναντήσεις Ολυμπιακού-ΠΑΟ (2-1) και Ολυμπιακού-ΑΕΚ (6-0) γιατί το αδίκημα διαστρέβλωσης αγώνα έχει παραγραφεί! Ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει παραγραφή ενός μηνός για το συγκεκριμένο αδίκημα, ενώ η δωροδοκία παραγράφεται σε 3 χρόνια. Γι΄αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός Β. και η Καβάλα αντιμετωπίζουν το φάσμα του υποβιβασμού λόγω της εμπλοκής του Αχ.Μπέου και του Μ.Ψωμιάδη.

πηγή: dikisports.blogspot.com

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αγγελίδης: "Αν υπάρξει πρόβλημα, φεύγει"

"Αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του Πανσερραϊκού, ο Εθνικός Γαζώρου θα αποχωρήσει άμεσα από το γήπεδο" ήταν η δήλωση του Δημάρχου Σερραίων, Πέτρου Αγγελίδη για το θέμα της παραχώρησης του Δημοτικού γηπέδου.

Τα νέα της FOOTBALL LEAGUE2

Σε αναζήτηση προπονητή η Αναγέννηση
Τον νέο του προπονητή είναι αναγκασμένος να ψάξει από σήμερα ο Οδυσσέας Αναγέννησης καθώς ο Ανδρέας Παντζιαράς είναι πλέον προπονητής του Πλατανιά Χανιων. Ο 35χρονος τεχνικός, ο οποίος αντικαθιστά τον Τίμο Καβακά, βρέθηκε την Τετάρτη στα Χανιά, συναντήθηκε με τους διοικούντες την κρητική ομάδα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Το βράδυ θα δώσει το «παρών» στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου και θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση. Αυτή η εξέλιξη φέρνει νέα δεδομένα για τους "Πόντιους" οι οποίοι εχούν ξεκινήσει επαφές ήδη με γνώστες της κατηγορίας προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας.

Προβάδισμα Καπλανίδη για την προεδρία

Όπως και πριν από λίγους μήνες, έτσι και τώρα, το όνομα του Ιορδάνη Καπλανίδη επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς ο γνωστός Σερραίος επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός προβάλει αυτή τη στιγμή ως το φαβορί για τη θέση του προέδρου, καθώς ο Πέτρος Θεοδωρίδης φέρεται να έχει πάρει ήδη την απόφαση να παραμείνει απλά ως μεγαλομέτοχος. Αυτό το ενδεχόμενο φέρεται να συζητήθηκε και στη χθεσινή συνάντηση μελών του Δ.Σ στο οποίο όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν επίσης θα υπάρχουν "νέα" πρόσωπα. Το άλλο όνομα που κυκλοφόρησε στις Σέρρες για την καρέκλα του προέδρου αλλά είναι αουτσαϊντέρ είναι αυτό του πρώην μέλους του Δ.Σ της ΠΑΕ και νυν περιφερειακού συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας-Β΄ αντιπροέδρου της ΕΠΣΜ, Βασίλη Ανατολίτη.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

"Ναι" στον Εθνικό Γαζώρου

Με ψήφους 10 υπέρ και 1 κατά το Δ.Σ του OΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΣΕΡΡΩΝ  αποφάσισε να απαντήσει θετικά στο αίτημα του Εθνικού Γαζώρου για τη χρησιμοποίηση του Δημοτικού γηπέδου ως έδρα τη σαιζόν 2011-12. Ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Γιώργος Καλαποτλής που σημείωσε για ακόμη μια φορά: "Θα προσπαθήσουμε πάνω από όλα να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Πανσερραϊκό και με αυτό το σκεπτικό πήραμε την απόφαση. Ήρθαμε για να συνυπάρξουμε αρμονικά και ήδη από την επόμενη ημέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να λειτουργήσει θετικά όλο αυτό".

Κούτλας: "Ούτε ένα ευρώ στο ποδόσφαιρο"

Με τοποθέτηση του στο "ΔΙΚΤΥΟ" ο Κώστας Κούτλας ξέκοψε κάθε πιθανή εμπλοκή του με το χώρο του ποδοσφαίρου δηλώνοντας παράλληλα ότι δε θέλει να σχολιάσει όσα ειπώθηκαν από πλευράς Πανσερραϊκού για τις συναντήσεις τους: "Δεν επιθυμώ να απαντήσω σε όσα έχουν αναφερθεί από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον που δείξαμε εγώ και η οικογένεια μου για την ομάδα. Με αυτά που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο η επιθυμία μας για εμπλοκή όχι μόνο στον Πανσερραϊκό, αλλά και σε οποιαδήποτε ομάδα παύει να ισχύει και δεν θέλουμε να βάλουμε ούτε ένα ευρώ. Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα".

Xρόνος για δικαίωση υπάρχει-Αποτέλεσμα όμως;

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης(C.A.S) αποδέχτηκε το αίτημα του Ηρακλή για εξέταση της έφεσης κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, για την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας και έτσι μέχρι την απόφαση δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία της Super League. Ο Ηρακλής είναι υποχρεωμένος να καταθέσει τα δικαιολογητικά ως τις 15/7 άρα η επικύρωση της βαθμολογίας θα αργήσει. Αυτό φυσικά στην προκειμένη περίπτωη ευνοεί Πανσερραϊκό και Λάρισα που περιμένουν τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης για πιθανούς υποβιβασμούς ομάδων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Με βάση τα προβλεπόμενα από το άρθρο 20 παράγραφος 3 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου, η Super League απαγορεύεται να επικυρώσει τη βαθμολογία της περιόδου 2010-2011, μέχρι να αποφασίσει το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για τη συγκεκριμένη υπόθεση".  

"Mάθε μπαλίτσα" από τον Ουρίμπε

Λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά στον Πανσερραϊκό και από τη στιγμή που βρίσκετε σε αναμονή των εξελίξεων, ο Γιόσου Ουρίμπε διοργάνωσε και φέτος το football camp όπου και διδάσκει ποδόσφαιρο σε παιδιά από 5 έως 14 ετών. Ο νέος τεχνικός των «λιονταριών» βρίσκεται στο Χιχόν και μαθαίνει τα μυστικά της στρογγυλής θεάς σε 86 παιδάκια από διάφορες πόλεις της Ισπανίας. Ουσιαστικά, όλη την ημέρα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο, καθώς οι προπονήσεις ξεκινούν στις 9 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 19.00 το απόγευμα. Ο Ουρίμπε δείχνει να το διασκεδάζει ιδιαίτερα παρότι δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να συνυπάρχεις με τόσα παιδιά τέτοιων ηλικιών για αυτό και διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο camp το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου αλλά ο Ισπανός τεχνικός δε θα παραμείνει ως το τέλος καθ΄ς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στις Σέρρες. Χθες Δευτέρα, πάντως, ο προπονητής του Πανσερραϊκού είχε και παρέα στις ακαδημίες του Χιχόν καθώς το παρών έδωσε και ο 32χρονος μέσος της Λεβάντε, Ρουμπέν Σουάρες που απάντησε σε πολλά περίεργα ερωτήματα των παιδιών.

N. Zίχνη: "Συνέχεια με Χρυσοστομίδη και ανανεώσεις"

Στον πάγκο της Ν. Ζίχνης θα καθήσει και την επόμενη χρονιά ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης καθώς μετά την αναμφίβολα πετυχημένη χρονιά για τους τότε νεοφώτιστους στη Δ΄ Εθνική οι δύο πλευρές μετά από διαπραγματεύσεις αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και για τη νέα σαιζόν. Μάλιστα έχει ήδη τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός, έχουν γίνει ήδη έξι ανανεώσεις και συγκεκριμένα θα φορούν τη φανέλα της ομάδας οι Μουσικάκης, Ζαγκότας, Φιλιππίδης, Μπουζούρας, Κυριάκος και Μεσέρδης ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες. Παράλληλα ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης σημείωσε πως αναμένεται να γίνουν περίπου 10 μεταγραφές.

Χρυσανθίδης: "Θέλουν να βλάψουν τον πρόεδρο και βλάπτουν τον Πανσερραϊκό"

Συνέχεια στην τοποθέτηση του για απόχωρηση του Πανσερραϊκού από τις Σέρρες έδωσε με δηλώσεις του στο "ΔΙΚΤΥΟ" ο Βασίλης Χρυσανθίδης αφήνοντας υπονοούμενα για τους σκοπούς του Εθνικού Γαζώρου, για δημοτικούς συμβούλους και όχι μόνο. Χαρακτηριστικά είπε: "Όταν είπα ότι σκεφτείτε να αποχωρήσει ο Πανσερραϊκός δε σημαίνει ότι το εννοώ. Σκέφτεστε να πάρει η διοίκηση την απόφαση να αλλάξει η ομάδα έδρα; Σκέφτεστε τι επιπτώσεις θα έχει στην αγορά; Δεν είναι απόλυτο αυτό που λέμε αλλά υπάρχει πρόβλημα. Για να πω την αλήθεια από αυτούς που συζητούσαμε χθες, χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, κανείς δε γνώριζε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Δε μπορούμε να λειτουργήσουμε δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο και δε μπορούν να το καταλάβουν. Παρωδία ήταν η χθεσινή διαβούλευση παρά το καλό επίπεδο. Ποιος θα έλεγε όχι; Το επιμελητήριο σωστά πήρε ουδέτερη θέση. Οι φίλαθλοι είναι σε μια διαμάχη με τον πρόεδρο τι θα έλεγαν, όχι; Η γνώμη των παλαιμάχων δεν ακούστηκε πουθενά. Οι πιο ειδικοί από όλους μίλησαν, πήραν απόφαση να κρατήσουν αρνητική στάση αλλά δεν ακούστηκαν πουθενά. Δε ξέρω αν ήταν άλλος σύλλογος αν θα έδειχναν τόσο ένθερμο ενδιαφέρον κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ του αθλητικού οργανισμού. Παραχώρησαν το γήπεδο του Κ. Μητρουσίου στο Γάζωρο, δόθηκαν μηχανήματα σε ιδιώτη χωρίς να το γνωρίζω και ως δημοτικός σύμβουλος. Δε μου απάντησε κανένας από τον Γάζωρο γιατί τα χρήματα που θα δώσουν για να φτιάξουν χώρους στο γήπεδο δε τα δίνουν στο δικό τους. Είναι ξεκάθαρο. Υπάρχει πρόθεση από κάποιους να βλάψουν τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, αλλά να ξέρουν ότι βλάπτουν τον ίδιο τον Πανσερραϊκό. Θεωρώ δεδομένο ότι θα δοθεί το γήπεδο. Για τα αποφασισμένα θα μιλάμε. Θα συνεδριάσει το Δ.Σ και θα δούμε τι θα γίνει".

Τάντιτς: "Θέλω να επιστρέψω"

Με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών ο Μπόζινταρ Τάντιτς επιβεβαίωσε τις συζητήσεις για επιστροφή λέγοντας όμως πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο Σέρβος μέσος τόνισε πως όλα είναι περασμένα, ξεχασμένα λέγοντας: "Θέλω να αφήσω πίσω ότι έγινε την περσινή χρονιά με τον κ. Κοκότοβιτς. Έτσι και αλλιώς δε μου είπε κάτι προσωπικά απλά ήταν η συμπεριφορά. Περασμένα ξεχασμένα όμως όλα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάς μπροστά. Φυσικά και θέλω να γυρίσω στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός είναι πολύ καλά σε σχέση και με άλλες ομάδες. Δε λέω ότι από μικρός ήμουν Πανσερραϊκός αλλά δέθηκα με αυτή την ομάδα και την πόλη και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για ακόμα μια φορά για το δέσιμο που είχαμε. Είναι η γυναίκα μου από εδώ, έχω φίλους και εννοείται πως θέλω να επιστρέψω. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο. Έγιναν κάποιες συναντήσεις πριν λίγο καιρό αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο γιατί η ομάδα περιμένει να δει που θα αγωνιστεί. Έχω κάποιες προτάσεις από Ελλάδα και Κύπρο, θα περιμένω λίγο ακόμα και θα κάνω την καλύτερη επιλογή".

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Χρυσανθίδης: " Άμα φύγει η ομάδα από τις Σέρρες...;"


Το αίτημα του Εθνικού Γαζώρου για παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί ως έδρα τη σαιζόν 2011-12 συζητήθηκε στη διαβούλευση που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ να αφήνει στο τέλος ανοιχτό και το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για την ομάδα. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Σερραίων, Πέτρος Αγγελίδης, εκπρόσωποι του Πανσερραϊκού(Χρυσανθίδης, Γκουμάσης, Κοτσαμπάς), εκπρόσωποι του Εθνικού Γαζώρου(Καλαποτλής, Μέγκλας), εκπρόσωποι των δύο συνδέσμων της ομάδας όπως επίσης και του εμπορικού συλλόγου, του επιμελητηρίου και του συλλόγου επαγγελματοβιοτεχνών. Συμπέρασμα; Όλοι θετικοί εκτός από τον Πανσερραϊκό και το επιμελητήριο που δε πήρε θέση. Με απλά λόγια, αφού πρώτα ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου παρέθεσαν υπό ποιες προϋποθέσεις έχει ζητήσει ο Γάζωρος το γήπεδο και τι προτίθεται να κάνει, άρχισαν να τίθενται ερωτήματα. Η πλευρά του Πανσερραϊκού αναρωτήθηκε πως ο Γάζωρος ήρθε να ζητήσει το γήπεδο χωρίς να έχει έγγραφο ότι το δικό του είναι ακατάλληλο και έθεσε για ακόμα μια φορά το θέμα των αποδυτηρίων, του αγωνιστικού χώρου και της εν γένει λειτουργικότητας του γηπέδου με την παρουσία δύο ομάδων σε αυτό. Ο Εθνικός Γαζώρου είχε να αντιπαραθέσει μια απάντηση σε όλα ενώ από τη πλευρά του Πανσερραϊκού ειπώθηκε πως από τη στιγμή που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν τόσα χρήματα για όλα αυτά στο δημοτικό γήπεδο, γιατί δε τα χρησιμοποιούν προκειμένου να φτιάξουν το δικό τους το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα εγκαταστάσεων όπως είπε ο κ. Καλαποτλής για τα οποία ο δήμος δεν έχει τα χρήματα για να τα κάνει ενώ επιπροσθέτως δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια. Σε τελική ανάλυση ο Πανσερραϊκός πήρε θέση λέγοντας πως είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το γήπεδο για κάποιες αγωνιστικές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ζητώντας από τον Εθνικό Γαζώρου να ξεκινήσει τις εργασίες που χρειάζονται στο γήπεδο.
Ο Δήμαρχος έθεσε προϋπόθεση να γίνει δεκτό το αίτημα και ο Γάζωρος να χρησιμοποιήσει το γήπεδο εφόσον το δικό του κριθεί ακατάλληλο και όλοι οι υπόλοιποι ήταν θετικοί εφόσον πήραν τη διαβεβαίωση ότι δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Στη συνέχεια και σε δηλώσεις του μετά τη διαβούλευση ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Βασίλης Χρυσανθίδης, ενεργοποίησε τη «βόμβα», λέγοντας: «Υπάρχει ενδεχόμενο. Δε το θέτουμε εκβιαστικά αλλά συζητήθηκε. Φανταστείτε αν αντιδράσει το Δ.Σ της ΠΑΕ αρνητικά και αποφασίσει να πάρει την ομάδα από εδώ τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην πόλη». Όπως και να έχει η απόφαση θα παρθεί την Τρίτη το βράδυ από το Δ.Σ του Οργανισμού και τότε...θα αρχίσουν τα όργανα.

ΣΧΟΛΙΟ: Ήρθε και έδεσε! Πιστεύω πως μόνο αυτό έλειπε να ακούσει ο κόσμος! "Δε το θέτουμε εκβιαστικά" είπε ο κ. Χρυσανθίδης απλά καλό θα ήταν να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Aνακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ στους "Che" και σε ερωτήματα

Σε απάντηση της ανακοίνωσης με ημερομηνία 1-7-2011 του CLUB CHE
GUEVARA η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ανακοινώνει τα παρακάτω για την
σωστή και ειλικρινή ενημέρωση όλων των Σερραίων φιλάθλων:




1. Σε καμιά των περιπτώσεων ο Πρόεδρος δεν απαξίωσε τους
Σερραίους φιλάθλους αλλά ούτε και τους αγνόησε, παρότι δέχθηκε
τέτοια υβριστικά συνθήματα κατά του προσώπου του και της οικογενείας του, (από μερίδα φιλάθλων) στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος. Ο Πρόεδρος επανειλημμένα έχει ευχαριστήσει τους Σερραίους φιλάθλους, τις τοπικές αρχές, τους επιχειρηματίες της πόλης μας, για την βοήθεια που παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Σίγουρα σε έναν υποβιβασμό λάθη γίνονται και αυτά επιμερίζονταιστον καθένα στο μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και τέτοια λάθη έγιναν και στην ομάδα μας, και αναλαμβάνουμε την ευθύνη με πρώτο τον Πρόεδρο.

2. Αναφέρει η ανακοίνωση ότι λύθηκαν συμβόλαια παικτών και δεν έγινε προσπάθεια να κρατηθούνε παίκτες οι οποίοι προσφέρανε την περσινή περίοδο και ότι ο Πρόεδρος λειτουργεί ως προπονητής,
μάνατζερ κλπ. Θα θέλαμε να γνωρίζουνε όλοι οι Σερραίοι φίλαθλοι ότι η πρώτη προσπάθεια του Προέδρου ήταν να κρατηθούνε οι παίκτες αυτοί για να προσφέρουν και στην νέα αγωνιστική περίοδο, για αυτό έγιναν επίσημες συζητήσεις και προτάσεις μαζί τους. Λύθηκαν ή έληξαν συμβόλαια παικτών και δεν ανανεώθηκαν όταν πλέον η ομάδα υποβιβάστηκε και οι παίκτες εξεδήλωσαν την επιθυμία να φύγουν από την ομάδα ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

3. Στο θέμα της πρόσληψης προπονητή πιστεύουμε ότι έγινε η καλύτερη επιλογή με την πρόσληψη του κ. ΟΥΡΙΜΠΕ. Σε συνεννόηση μαζί του πραγματοποιήθηκαν κάποιες μεταγραφές και για κάποιες άλλες υπήρξαν διαπραγματεύσεις οι οποίες όμως αμέσως σταμάτησαν, λόγω των τελευταίων γεγονότων του ποδοσφαίρου, καθόσον δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σενάρια...προεδρίας

Όλο και περισσότερο ακούγεται και πάλι τις τελευταίες ώρες στις Σέρρες το σενάριο μιας κάποιας διοικητικής αλλαγής στον Πανσερραϊκό. Ποια είναι αυτή; Μια περίπτωση που θέλει τον Πέτρο Θεοδωρίδη να παραμένει στη θέση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ αλλά να δίνει σε άλλον την προεδρική καρέκλα. Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύει...

Νταλέ: "Άγνωστος ο επαγγελματισμός στην Ελλάδα"

Μπορεί η θητεία του στον Πανσερραϊκό να αποτέλεσε διαβατήριο για τη μεταγραφή του στη Νάντ, ωστόσο ο Μορίς Νταλέ σε συνέντευξη του για τη μετακίνηση στα "καναρίνια" μίλησε με υποτιμητικά λόγια για το επίπεδο επαγγελματισμού που συνάντησε στην Ελλάδα ενώ κατηγόρησε τον εαυτό του για την αφλογιστία.
Σε ότι αφορά τον Γάλλο τώρα, αυτός μίλησε στην γαλλική ιστοσελίδα 2 με αφορμή την μεταγραφή του στην Γαλλική Ναντ.Ο Νταλέ αναφέρθηκε στην έλλειψη επαγγελματισμού που συνάντησε στις Σέρρες, ενώ δεν έψαξε δικαιολογίες για το γεγονός ότι είχε μία πολύ άσχημη χρονιά από άποψη αποτελεσματικότητας.
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο 25χρονος επιθετικός στο 20minutes.fr:
Για την έλλειψη επαγγελματισμού στην Ελλάδα: ''Το ποδόσφαιρο δεν πήγε καλά για μένα τον τελευταίο χρόνο.Ήταν δύσκολο για μένα που ήμουν εκεί.Σήμερα, εκ των υστέρων, το βλέπω σαν μία ακόμα εμπειρία.Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Γαλλία, να επιστρέψω στον επαγγελματισμό ο οποίος είναι άγνωστος στην Ελλάδα''.
Για το γεγονός ότι πέτυχε ελάχιστα γκολ με την φανέλα του Πανσερραϊκού: ''Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες.Το γεγονός ότι πέτυχα μόλις δύο γκολ σε 27 αγώνες δεν χρειάζεται δικαιολογίες.Έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό το θέμα και στο μέλλον θέλω να είμαι καλύτερος''.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Σεφτέ με Γκαϊτατζή, Πασχαλούδη, Φεύγα, έκανε το Σιδηρόκαστρο


Τις πρώτες του μεταγραφές ενόψει Δ΄ Εθνικής έκανε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου πολύπειρου επιθετικού, Φάνη Γκαϊτατζή, του 27χρονου αμυντικού ,Αλέξη Πασχαλούδη, αλλά και του 25χρονου μέσου, Κώστα Φεύγα, που αγωνιζόταν στη Νέα Σάντα του Κιλκίς. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις από την κατηγορία...και όχι μόνο που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά.
Παράλληλα μετά τις εφτά πρώτες ανανεώσεις υπήρξαν άλλες πέντε τις τελευταίες ημέρες, για να φτάσουν συνολικά στις δώδεκα καθώς μετά τους Σάκη Καρυπίδη, Μάκη Στόϊκο, Πασχάλης Δέντσα, Άκη Ρούμπο, Χρήστο Ταχματζίδη, Χρήστο Δερμετζή και Γιώργο Παναγιωτίδη σειρά πήραν οι: Τόλης Δημητρανόπουλος, Δήμος Σαχπατζίδης, Άγγελος Σαχπατζίδης, Δημήτρης
Μπουντακίδης και Κοτούλιας Κων/νος που βοήθησαν σημαντικά φέτος την ομάδα στην επίτευξη των στόχων.


φωτό-πηγή: serresgoal.gr