Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Και Αγγελόπουλο ο Γάζωρος-"Με έπεισε το όνειρο και ο Διλμπέρης"

Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το pestoagorimou, ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος θα ήταν το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και έτσι έγινε. Ο 34χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε και στο δελτίο τύπου φιλουξενούνται και οι πρώτες δηλώσεις του. Αναλυτικά:
"Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι το 2ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. O πολύπειρος σέντερ μπακ, γεννημένος στις 31/3/1977, είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε για να ενταχθεί στον νέο Εθνικό Γαζώρου Σερρών. Η εμπειρία του στο ποδόσφαιρο , 93 συμμετοχές Super league και 161 στην Football league θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για τον τεχνικό Διλμπέρη Παναγιώτη αλλά και έναν ποδοσφαιρικό γνώμονα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.   Το νέο μεταγραφικό απόκτημα στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού Γαζώρου Σερρών τόνισε ότι : «Η ποδοσφαιρική κουλτούρα των διοικούντων, ο τρόπος που θέλουν να υποστηρίξουν το ποδοσφαιρικό όνειρο του ΕΘΝΙΚΟΥ καθώς επίσης και η παρουσία του Διλμπέρη Παναγιώτη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο το να δεχθώ την πρόταση για συνεργασία. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να φτάσουμε τον Εθνικό σε διακρίσεις".
Παίρνει και Κουρμπή
Παίκτης της ομάδας πρέπει να θεωρείται και ο νεαρός Γιάννης Κουρμπής. Ο 19χρονος Μεσσήνιος ανασταλτικός μέσος, αγωνιζόταν, στην Εράνη Φιλιατρών (6ος Όμιλος - Δ΄Εθνικής) και προέρχεται από ένα "γεμάτο" πρωτάθλημα. Οι σπουδές του όμως τον φέρνουν στις Σέρρες και ο Εθνικός Γαζώρου αποτελεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. -πηγή: serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου