Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ο Άμο

"Φαν" της ομάδας με την οποία αγωνίστηκε ο Πανσερραϊκός στη Σούπερ Λίγκ την περασμένη περίοδο αποδεικνύεται ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης που πλέον βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας, μετά τον Σέζαρ Κάστρο βάζει στο ρόστερ της ομάδας του και τον Πάμπλο Άμο. O 32χρονος Ισπανός αμυντικός που αποδεσμεύθηκε μετά τα μέσα Μαρτίου από την ομάδα...λόγω περικοπών και μετά από 19 συμμετοχές με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων" θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί και μάλιστα στα Κυπριακά sites η μεταγραφή παρουσιάζεται ως υπέρβαση για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Εν τω μεταξύ την ίδια στιγμή, ένας άλλος παίκτης που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του Πανσερραϊκού, στο δεύτερο μισό της σαιζόν, θα συνεχίσει την καριέρα τους στους "Chiefs" της Νοτίου Αφρικής. Ο λόγος για τον Μπερνάρντ Πάρκερ ο οποίος έχει να θυμάται ένα γκολ στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πέρασμα του από τις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου