Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Γερουλάνος:"Αν όχι αυτοί, εμείς..."

"Βόμβες" Γερουλάνου για "στημένα" και συνδέσμους!
O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, είπε οτι αν "κουκουλωθεί" το σκάνδαλο με τα "στημένα", η Πολιτεία θα τιμωρήσει η ίδια τις ομάδες, ενώ προανήγγειλε το τέλος των συνδέσμων!
Ο Γερουλάνος μίλησε την Πέμπτη στο ΚΤΕ Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε: «Αν διαπιστωθούν προσπάθειες κουκουλώματος (σσ: των υποθέσεων με τα στημένα παιχνίδια) είτε από την ΕΠΟ είτε από την UEFA τότε θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε και δεν θα διστάσουμε να αποκλείσουμε μόνοι μας τις ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη ή και να αναβάλλουμε την έναρξη του πρωταθλήματος πέραν του Σεπτεμβρίου».
Το νομοσχέδιο αναμένεται να προβλέπει νέες προϋποθέσεις για τη λειτουργία των συνδέσμων. Πλέον θα ορίζεται πλαίσιο συνεργασίας των ομάδων με εταιρίες φύλαξης των γηπέδων και θα καθοριστεί ως κακούργημα η πράξη των στημένων αγώνων.
Εν τω μεταξύ, καλά πληροφορημένες πηγές επέμεναν ότι δεν θα διερευνηθούν από την Αθλητική Δικαιοσύνη οι συναντήσεις Ολυμπιακού-ΠΑΟ (2-1) και Ολυμπιακού-ΑΕΚ (6-0) γιατί το αδίκημα διαστρέβλωσης αγώνα έχει παραγραφεί! Ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει παραγραφή ενός μηνός για το συγκεκριμένο αδίκημα, ενώ η δωροδοκία παραγράφεται σε 3 χρόνια. Γι΄αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός Β. και η Καβάλα αντιμετωπίζουν το φάσμα του υποβιβασμού λόγω της εμπλοκής του Αχ.Μπέου και του Μ.Ψωμιάδη.

πηγή: dikisports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου