Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τα νέα της FOOTBALL LEAGUE2

Σε αναζήτηση προπονητή η Αναγέννηση
Τον νέο του προπονητή είναι αναγκασμένος να ψάξει από σήμερα ο Οδυσσέας Αναγέννησης καθώς ο Ανδρέας Παντζιαράς είναι πλέον προπονητής του Πλατανιά Χανιων. Ο 35χρονος τεχνικός, ο οποίος αντικαθιστά τον Τίμο Καβακά, βρέθηκε την Τετάρτη στα Χανιά, συναντήθηκε με τους διοικούντες την κρητική ομάδα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Το βράδυ θα δώσει το «παρών» στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου και θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση. Αυτή η εξέλιξη φέρνει νέα δεδομένα για τους "Πόντιους" οι οποίοι εχούν ξεκινήσει επαφές ήδη με γνώστες της κατηγορίας προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας.

Ανανεώσεις και δοκιμές στην Ηράκλεια
Σε πέντε προφορικές συμφωνίες για ανανεώσεις συμβολαίων έχει προβεί μέχρι στιγμής ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας με τους Ταρατσούδη(φωτό), Νίρλα, Μαρίγκο, Κουβελόγλου και Δάφκο να συμφωνούν να παραμείνουν, αν και ο τελευταίος σύμφωνα με ρεπορτάζ χθες βρέθηκε στη Δράμα και συζήτησε με τη Δόξα. Επίσης παίκτης της ομάδας πρέπει να θεωρείται ο Ηλίας Δούμας που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο ενώ η Ηράκλεια έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού, Δημήτρη Καλπακίδη, που αγωνιζόταν στον Φοίνικα Πολίχνης. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει μέρος και στη προετοιμασία προκειμένου να πείσει τον Βαγγέλη Τούσκα. Σήμερα πάντως έλαβαν χώρα στο γήπεδο δοκιμές για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 1991 ως το 1993 υπό το βλέμμα του προπονητή. Όσον αφορά τον Νίκο Ζιαμπάρη μπορεί επίσημη ανακοίνωση να μην έχει βγει αλλά πρέπει να θεωρείται παίκτης της Κέρκυρας με την οποία έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις, ενώ ο Μέγας θα βάλει και ένα ποσό στα ταμεία του.

Μετά το γήπεδο...προγραμματισμός
Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Εθνικού Γαζώρου: "Το Δ.Σ. του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών έκανε δεκτό, με ψήφους 10-1, το αίτημα του συλλόγου μας. Η ομάδα μας θα έχει ως έδρα , για τους αγώνες της Football League 2 και του Κυπέλλου Ελλάδος, το Δημοτικό γήπεδο Σερρών και προπονητικό κέντρο το γήπεδο του Κάτω Μητρουσίου το οποίο θα ανακαινίσουμε και θα συντηρήσουμε  με δικά μας  μέσα. Μετά την λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, ο πρόεδρος της ομάδας  κ. Γιώργος Καλαποτλής , έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις :  ''Θα προσπαθήσουμε πάνω από όλα να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Πανσερραϊκό και με αυτό το σκεπτικό πήραμε την απόφαση. Ήρθαμε για να συνυπάρξουμε αρμονικά και ήδη από την επόμενη ημέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να λειτουργήσει θετικά όλο αυτό''.
Το Δ.Σ. του Εθνικού Γαζώρου Σερρών ευχαριστεί το Δ.Σ. του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών και δηλώνει πως θα εργαστεί στη βάση της αρμονικής συνεργασίας και της ανάπτυξης του Σερραϊκού ποδοσφαίρου". Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη έρθει σε συνεννόηση με τον άνθρωπο που φρόντιζε τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να συνεχιστεί η δουλειά και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες εργασίες. Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να συνεχίζει τον προγραμματισμό ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου