Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

"Ναι" στον Εθνικό Γαζώρου

Με ψήφους 10 υπέρ και 1 κατά το Δ.Σ του OΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΣΕΡΡΩΝ  αποφάσισε να απαντήσει θετικά στο αίτημα του Εθνικού Γαζώρου για τη χρησιμοποίηση του Δημοτικού γηπέδου ως έδρα τη σαιζόν 2011-12. Ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Γιώργος Καλαποτλής που σημείωσε για ακόμη μια φορά: "Θα προσπαθήσουμε πάνω από όλα να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Πανσερραϊκό και με αυτό το σκεπτικό πήραμε την απόφαση. Ήρθαμε για να συνυπάρξουμε αρμονικά και ήδη από την επόμενη ημέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να λειτουργήσει θετικά όλο αυτό".

5 σχόλια:

  1. Πανσερραϊκος - Γαζωρος 1-10........ Μέγαλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου μέσα στις Σέρρες. Με τους γηπεδούχους να πανυγηρίζουν για την ήττα της ομάδας τους. Σαν δε ντρεπόμαστε λιγάκι.... Κύριοι του αθλητικού οργανισμού του δήμου Σερρών, τι απόφαση θα παίρνατε αν σας ζήταγε και ο Ψωμιάδης να έχει έδρα το γήπεδο μας..... Δήμαρχε των Σερραίων , ψηφίστηκες για να υπηρετείς τα συμφέροντα των δημοτών σου και όχι άλλων δήμων του νομού. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει δήμαρχο με 10 κιλά α……..α , το έχει δείξει πολλές φορές τελευταία. Τους έχει κάνει γήπεδο στολίδι. Νομίζω ότι θα μπορούσε αν το ζητούσαν να τους κάνει πολλά περισσότερα ακόμα. Δεν ξέρω δήμαρχε αν πήραν τα μυαλά σου αέρα και θέλεις στις επόμενες εκλογές να πας για βολευτής… Να χαίρεσαι τον Δούκα και τους υπόλοιπους που διόρισες. Αν τώρα σας ζητήσουν το γήπεδο και άλλες ομάδες των Σερρών τι θα κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι πρωτακουστο και κακοηθέστατο . Στο γήπεδο αυτό αγωνίζεται για 50 χρονια τωρα μόνο ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ . Δηλαδή αν το καθε χωριο του Νομού που ανήκει σε άλλο δημο παρακαλώ έρθει και ζητήσει το γηπεδο εσεις θα πείτε ΝΑΙ!!!! Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η ΟΡΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ . ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΑ ΣΚΕΨΟΥ . ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ , ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΟΡΕΙΝΗ . ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν είμαστε μια παρεα που παίζουμε στα 5Χ5 . Επειδή δεν μπορούμε άλλο την πλαστικουρα θέλουμε γνησιο χορτο και καποιοι μας ειπαν οτι δινουν οσο οσο το γηπεδο του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ. Κατά προτιμηση θέλουμε να παίζουμε Παρασκευή βραδυ . Δημαρχέ μου δε νομίζω να πεις οχι , άλλωστε είμαστε και ψηφοφόροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΖΩΗΡΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ. ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΜΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΜΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή