Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σεφτέ με Πεχλιβανίδη ο Γάζωρος-Τέλος ο Αγγελακάς!

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Εθνικός Γαζώρου ο οποίος έκανε δικό τον τον "ψηλό" των Σερρών, Στράτο Πεχλιβανίδη ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης και σίγουρα είναι μια σημαντική ενίσχυση στην επίθεση της ομάδας. Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί είναι αυτή του 34χρονου πολύπειρου αμυντικού Αχιλλέα Αγγελόπουλου που αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα και θα προστεθεί έτσι εμπειρία στα μετόπισθεν της ομάδας. Αντίθετα, μετά από τρια χρόνια παρουσίας αποτελεί παρελθόν ο αρχηγός της ομάδας, Θόδωρος Αγγελακάς.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
"Ποδοσφαιριστής του Εθνικού Γαζώρου θα είναι για την επόμενη χρονιά της Γ΄ Εθνικής ο πολύπειρος κεντρικός επιθετικός ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ γεννήθηκε στις 13//11/1982 και έχει θητεύσει σε αρκετές ομάδες του νομού των Σερρών: Χρυσό, Βισαλτιακός, Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης.  Αποτελούσε διακαή πόθο του τεχνικού επιτελείου και μετά από την τελευταία συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Κο.  Νίκο Καλαποτλή επήλθε η οριστική συμφωνία και  η ομάδα μας έβαλε στα γρανάζια της μηχανής της  ένα χρήσιμο «εργαλείο». 
Μετά από τρία χρόνια σπουδαίας προσφοράς και εξαιρετικής παρουσίας ,παρελθόν από τον Εθνικό Γαζώρου αποτελεί ο Θόδωρος Αγγελακάς. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας και επί τρία (3) συναπτά έτη πρώτος σκόρερ του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της μεγάλης προσπάθειας για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και ο κόσμος του Γαζώρου εκτός από ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλει να ευχηθεί στον «Αρχηγό» καλή επιτυχία στα νέα του ποδοσφαιρικά βήματα ,την οποία βέβαια την θεωρούμε δεδομένη βάση της ποδοσφαιρικής του αξίας αλλά και του αδαμάντινου χαρακτήρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου