Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Έφυγε...για να επιστρέψει(;) ο Βρούτσινα

Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός, Μπόγιαν Βρούτσινα, μπορεί να αποχώρησε από την αποστολή του Πανσερραϊκού και να μην αγωνίστηκε στο φιλικό με τα Γιαννιτσά αλλά η περίπτωση του δε τελείωσε οριστικά για τους "ερυθρόλευκους" καθώς θα εξετάσουν πως μπορούν να πάρουν τον παίκτη. Ο Βρούτσινα άφησε σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Κακή εικόνα και ισοπαλία με τα Γιαννιτσά,0-0

Μπορεί τα φιλικά παιχνίδια να μη προσφέρονται για ολοκληρωμένα συμπεράσματα αλλά σίγουρα η εικόνα του Πανσερραϊκού τόσο στο φιλικό με την Πάφο, όσο και στο σημερινό πρέπει να προβληματίζει και τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς αλλά και τον Πέτρο Θεοδωρίδη, που έχει καθυστερήσει στην πραγματοποίηση μεταγραφών βασικών παικτών. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ακίνδυνοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν μόλις μια φάση, στο 75΄ με τον Τάντιτς και μάλιστα η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, αμυντικά τουλάχιστον ήταν πολύ χειρότερη από αυτή του πρώτου. Τα Γιαννιτσά είχαν δοκάρι, τρια τετ α τετ και έχασαν αρκετες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Σύνθεση Α΄ ημιχρόνου: Ράντμαν, Δαβίδ, Μουσικάκης, Πάβλικ, Κόντος, Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος(30΄ Σαββίδης), Ασλανίδης, Σιδηρόπουλος, Μπέλιτς, Ζιγκερίδης

Σύνθεση Β΄ ημιχρόνου: Νόβοτα, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Βοσκόπουλος, Παπάζογλου, Κάστρο, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Ταντιτς, Λεοζίνιο, Μπέλο


ΣΧΟΛΙΟ: Σαφώς και η ομάδα είναι "πιασμένη" από την προετοιμασία και υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά για φιλικά που διεξάγονται τέτοιο καιρό αλλά η ανάγκη  για ενίσχυση "φωνάζει". Τουλάχιστον δύο κεντρικοί αμυντικοί, ένας δεξιός μπακ, ένας αριστερός μπακ, δύο αμυντικά χαφ, ένα αριστερό χαφ, ένας επιτελικός μέσος και τουλάχιστον δύο επιθετικοί. Και από αυτούς οι έξι τουλάχιστον πρέπει να είναι για βασικοί! Πότε όμως; Τον Αύγουστο με τις εκπτώσεις; Ωραία, δε κάνουμε βιαστικές κινήσεις και ψάχνουμε να βρούμε ποιοτικούς παίκτες, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί είμαστε που είμαστε φαβορί στα ξένα πρακτορεία στοιχήματος για υποβιβασμό, έτσι όπως πάει η κατάσταση θα γίνει no bet! Δεν είναι έτοιμη ομάδα ο Πανσερραϊκός για να έχει τη πολυτέλεια του χρόνου να περιμένει για 2-3 καλές μεταγραφές. O Koκότοβιτς περιμένει τους παίκτες στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αλλά συνεχώς αν τον ρωτήσεις λέει... "Θέλουμε παίκτες". Τα ξέρει και αυτός αλλά...

Αναγέννηση: Συμφωνία με Κιουρτσίδη

Σε συμφωνία με τον 20χρονο δεξιό μπακ, Γιάννη Κιουρτσίδη, που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Λεβαδειακού ήρθε ο Οδυσσέας Αναγέννησης. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Κουτσούφλιανη με την υπόλοιπη αποστολή.

Γούνας: "Ξεκινούν τα έργα"

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η έναρξη των εργασιών στο νότιο πέταλο. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού, Γιώργος Γούνας στο "pestoagorimou", την Τρίτη υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο, ως την Πέμπτη ο Πανσερραϊκός πρέπει να αδειάσει τους χώρους. Τα πάντα έχουν μπει στη τελική ευθεία και το κόστος των εργασιών θα καλυφθεί αρχικά από το Δήμο.

AΠΟΚΑΛΥΨΗ:Στην πόρτα της εξόδου ο Σκάγκλια!

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του "pestoagorimou" και της "Metrosport", ο Λούκας Σκάγκλια σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Πανσερραϊκό παρότι πριν από λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιο του. Αιτία; Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Αργεντίνος ο οποίος κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού με την ΑΕ Πάφου, βγαίνοντας ως αλλαγή, αντέδρασε με άσχημο τρόπο εκνευρίζοντας τόσο τον Πέτρο Θεοδωρίδη όσο και τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είπε κατευθείαν πως δε τον θέλει στην ομάδα για αυτό και ο Αργεντίνος απείχε από τις δραστηριότητες, έκανε ατομική προπόνηση και δεν έβγαινε από το δωμάτιο αν δεν ήταν ώρα φαγητού! Βέβαια πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση του Κοκότοβιτς καθώς αν δεν αλλάξει ο Σκάγκλια θα αποχωρήσει και φαίνεται να έχει βρει ήδη ομάδα στην Αργεντινή.

ΣΧΟΛΙΟ: Πρώτο παράξενο: Σε συνέντευξη του είπε πως όνειρο του είναι να παίξει στη Σούπερ Λίγκ με τον Πανσερραϊκό. Πότε;
 Δεύτερο παράξενο: Άντε εμείς δεν ήμασταν στο φιλικό, αυτοί που ήταν δεν είδαν το σκηνικό;
Τρίτο παράξενο: Γιατί δε θέλησε η ΠΑΕ να βγει προς τα έξω το θέμα από τη στιγμή που φταίει ο παίκτης και όχι αυτή;

Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 01:45! Ώρα Άμο...

Ξημερώματα Δευτέρας και σε ώρα απαγορευτική για υποδοχή, θα φτάσει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Πάμπλο Άμο. Ο 32χρονος Ισπανός που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του Πανσερραϊκού θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Xρήματα, Σοϊλέδη και Βάντερσον για Παπάζογλου

Αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" η τελική προσφορά του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου. Η ομάδα του Πειραιά προσφέρει ένα ποσό που αγγίζει τις 420.000 ευρώ στον Πανσερραϊκό και τον δανεισμό δύο νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον αριστερό χαφ, διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες, Άρη Σοϊλέδη και τον 16χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Βάντερσον. Το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί και οριστικά πλέον τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα ο Σοϊλέδης ήταν να δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό αλλά ακυρώθηκε η μετακίνηση.(Στη φώτο ο Σοϊλέδης).

O Kιουσεκτσίδης στο Βισαλτιακό

Ο Στράτος Κιουσεκτσίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Βισαλτιακού που θα αναλάβει τη δύσκολη προσπάθεια να ανασυγκροτήσει την ομάδα και να την παρουσιάσει έτοιμη για τη νέα χρονιά στη Δ΄ Εθνική. Έστω και λίγο καθυστερημένα η διοίκηση της ομάδας της Νιγρίτας έκανε τη πρώτη κίνηση και τώρα θα τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Φωτορεπορτάζ από τα 3-5 Πηγάδια

Στιγμές χαλάρωσης για Υφαντή-Κοκότοβιτς. Για την ιστορία νικητής ο Σέρβος με 5-4 ενώ έχανε 4-0!
Απαραίτητη και η αποθεραπεία με τη βοηθεια του Γιάννη Κοτσαμπά.
Ο Πέτρ Πάβλικ...διπλώνεται!
Απαραίτητες και οι ανάσες δροσιάς.
Φάση από τη προπόνηση

Χαλάει του Μελίσση...λόγω Κανελλόπουλου;

Μια μεταγραφή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Και όσον αφορά τη περίπτωση του Χρήστου Μελίσση φαίνεται πως η απόφαση του Πέτρου Θεοδωρίδη να στηρίξει την υποψηφιότητα του Θανάση Κανελλόπουλου στις εκλογές της Σούπερ Λίγκ και όχι αυτή του Σπανού(στηρίζεται από ΠΑΟ), βάζει μπλόκο στη μετακίνηση του παίκτη. Eπιπλέον το πάρε-δώσει που έχει αναπτύξει ο Πανσερραϊκός με τον Ολυμπιακό με αφορμή τη πιθανή μετακίνηση του Παπάζογλου είναι ακόμα ένας λόγος.
(πηγή: "ΓΑΤΑ")

Οι Ρουμάνοι για Στίνγκα

Σύμφωνα με Ρουμάνικα δημοσιεύματα ο Πανσερραϊκός κοιτάζει τη περίπτωση του Φλορίν Στίνγκα που έμεινε ελεύθερος από τη Ξάνθη. Ο 32χρονος Ρουμάνος μέσος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παντούρι, Μπρασόφ, Γιουβέντους Βουκουρεστίου. Με τη Ξάνθη είχε 11 συμμετοχές. Βέβαια στον Πανσερραϊκό εξετάζουν τη περίπτωση του και προσπαθούν να μάθουν γιατί δεν έπιασε στην ακριτική ομάδα.

Ηρακλής Αμμουδιάς: Πήρε Φαρδέλα, Χαλκίδη, Ρούμπο

Τις τρεις πρώτες του μεταγραφές έκανε ο Ηρακλής Αμμουδιάς. Η ομάδα του Τάσου Αποστολόπουλου συμφώνησε με τον έμπειρο επιθετικό Φάνη Φαρδέλα, τον νεαρό τερματοφύλακα Γιάννη Χαλκίδη που αγωνιζόταν στον Παμβλαχιακό και τον 22χρονο μέσο, Παύλο Ρούμπο.

Αναγέννηση: Ψωνίζουν από Καλαμαριά

Ακόμη ένα ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στον Απόλλων Καλαμαριάς απέκτησε ο Οδυσσέας Αναγέννησης. Ο λόγος για τον 19χρονο αμυντικό χαφ, Δημήτρη Κεφαλά που αποτελεί επιλογή του Χρήστου Φράγκου. Ο Οδυσσέας βρίσκεται από σήμερα στη Κουτσούφλιανη και αύριο θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Πάφου.

Hράκλεια: Πήρε Βοζίκη, Τσεβρετζή, Χατζάκο

Ακόμα τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος ολοκλήρωσε αφενός το δανεισμό του Χρήστου Βοζίκη από τον Πανσερραϊκό, όπως και αναμενόταν και αφετέρου απέκτησε τον Θανάση Χατζάκο που προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και αγωνιζόταν στο Γάζωρο και τον Χρήστο Τσεβρετζή από τον Θερμαϊκό Θέρμης. Ο τελευταίος έχει αγωνιστεί και σε Κιλκισιακό, Δόξα Δράμας, Ηλυσιακό, Χανιά.

Aναγέννηση: Παίρνει Μίτεφ

Τον 18χρονο Ζλάτκο Μίτεφ, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλων Καλαμαριάς θα αποκτήσει ο Οδυσσέας Αναγέννησης. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αγγίζει Ολυμπιακό ο Παπάζογλου

Μπορεί ακόμη να μην έχει επιτευχθεί κάποια επίσημη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου, όμως όσο περνούν οι μέρες τόσο πλησιάζει προς τον Πειραιά ο νεαρός αμυντικός. Μάλιστα υπάρχουν και άνθρωποι του Πανσερραϊκού που θεωρούν τελειωμένη υπόθεση τη μεταγραφή του και λένε πως υπάρχει σχεδιασμός να αποκτηθούν ακόμα δύο στόπερ μετά και την προσθήκη του Άμο. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ανεβάσει την πρόταση του και σε συνδυασμό και με των πιθανό δανεισμό κάποιων παικτών θα ολοκληρωθεί...το σίριαλ του καλοκαιριού. Πάντως αν δε βγουν επίσημες ανακοινώσεις τίποτα δεν είναι τελειωμένο.

Κουβέντα με ΠΑΟ και Μελίσση

Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou", ο Πέτρος Θεοδωρίδης επωφελούμενος από την παρουσία του στην Αθήνα λόγω των εκλογών της Σούπερ Λίγκ θα είχε συνάντηση με άνθρωπο του ΠΑΟ και πιθανότατα και του Μελίσση προκειμένου να διερευνήσει αν υπάρχει προοπτική απόκτησης του παίκτη. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού τον θέλει πίσω και πιέζει πολύ προκειμένου να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ο παίκτης πάντως αυτή τη στιγμή είναι στην Αυστρία με τους "πράσινους".

Στη Γκάνα ο Αμπού

Ολιγοήμερη άδεια εξασφάλισε ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς προκειμένου να μεταβεί στη πατρίδα του καθώς πρέπει να δώσει το παρών σε δικαστήριο. Ο Γκανέζος αναμένεται και πάλι στην Ελλάδα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Eνδιαφέρον για Βαλόρι

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκιγέρμο Χουάν Βαλόρι φέρεται να έχει δείξει ο Πανσερραϊκός, καθώς ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έδωσε το Ο.Κ προκειμένου να γίνουν οι πρώτες διερευνητικές επαφές. Ο 28χρονος(25-6-1982) Ισπανός αμυντικός αγωνίζεται στη Γκρασχόπερς με την οποία είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2012 με την Ελβετική ομάδα αλλά δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μόνο στην Ισπανική, Σάντα Πόνκα.

Θέμα στην Ισπανία η μεταγραφή του Άμο


Πρώτο θέμα στις περισσότερες Ισπανικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ήταν χθες η μεταγραφή του Πάμπλο Άμο στον Πανσερραϊκό. Παρά τους συχνούς, αν μη τι άλλο, τραυματισμούς του ο 32χρονος Ισπανός είχε καταφέρει να χτίσει ένα καλό όνομα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη θητεία του σε Χιχόν, Ουέλβα, Βαγιαδολίδ, Λα Κορούνια και Σαραγόσα για αυτό και εξέπληξε πολλούς η επιλογή του να έρθει στον Πανσερραϊκό. Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Marca» που αναφέρει: «Ο Πάμπλο Άμο που ανήκε στο δυναμικό της Σαραγόσα θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Ελλάδα και στον Πανσερραϊκό που θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκ. Ο Άμο δε συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή του, Χοσέ Αουρέλιο Γκάϊ».

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Η "Sportday" για Σακελλαρίου, Καζμιέρτσακ

Στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού φέρονται να είναι οι Λευτέρης Σακελλαρίου και  Πρέμισλαβ Καζμιέρτσακ. Ο πρώτος είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ και πέρυσι είχε 16 συμμετοχές με τον Πανθρακικό στη Σούπερ Λίγκ ενώ έχει αγωνιστεί και στον Εθνικό Αστέρα. Όσο για τον Πρέμισλαβ Καζμιέρτσακ, είναι 28χρονών, Πολωνός που ανήκει στην Πόρτο η οποία τα τελευταία χρόνια τον παραχωρεί δανεικό. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Σετουμπάλ με 24 συμμετοχές και 3 γκολ, τη σαιζόν 2008-09 στη Ντέρμπι 22 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ έχει και 11 συμμετοχές με την Πόρτο στην οποία μετακόμισε από τη Μποαβίστα.
(Στη φωτό ο Πολωνός)

Άμο: "Η ευκαιρία που έψαχνα"

Δηλώσεις στην εφημερίδα "Sportday" έκανε ο Πάμπλο Άμο λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στα "λιοντάρια". Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έιπε πως ψάχνει πράγματα για τον Πανσερραϊκό ενώ ήδη έμαθε πως υπάρχει σύνδεσμος φιλάθλων που λέγεται "Che guevara": "Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να μάθω πότε θα έρθω στην Ελλάδα. Μίλησα με τον Βαγιέχο(Καβάλα) και τον Βαλασάκιο(?) και μου είπαν τα καλύτερα. Ο Πανσερραϊκός μου δίνει την ευκαιρία που έψαχνα. Από το πρωί είμαι στο Ίντερνετ και ψάχνώ στοιχεία και ήδη έμαθα πως οι φίλαθλοι λέγονται "che guevara".

"Βόμβα" με Άμο-Δείτε τον να αγωνίζεται

Τα λιμνάζοντα νερά στις μεταγραφικές κινήσεις του τάραξε ο Πανσερραϊκός ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Ισπανού αμυντικού Πάμπλο Άμο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα. Οι "ερυθρόλευκοι" με αυτή τη κίνηση ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό το κέντρο της άμυνας καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με συνεχείς παρουσίες στη Πριμέρα Ντιβιζιόν και με αρκετά καλές χρονιές σε Χιχόν, Λα Κορούνια και Ουέλβα. Την μεταγραφή ανακοίνωσε αρχικά η επίσημη ιστοσελίδα της Σαραγόσα. Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες στην Ελλάδα.



http://www.youtube.com/watch?v=QVKblYcTbgA

http://www.youtube.com/watch?v=-LpvArmiTi4

http://www.youtube.com/watch?v=L8iLRW8Meao&feature=related 

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Δοκιμάζεται ο Βρούτσινα

Ο Μπόγιαν Βρούτσινα βρίσκεται από την Τετάρτη στα Πηγάδια για να περάσει από το μικροσκόπιο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με την Πάφο και άφησε σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις. Ο 26χρονος φορ είχε σκοράρει πέρυσι κατά του Άρη με τη φανέλα της Σλάβεν Μπελούπο ενώ ανήκει στην Χάποελ Τελ Αβίβ με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2014 και για αυτό οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού είναι επιφυλακτικοί.

Φιλικό..."να 'χαμε να λέγαμε" με Πάφο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό του Πανσερραϊκού με την ΑΕ Πάφου καθώς οι δύο ομάδες κουρασμένες από την προετοιμασία έδειξαν λίγα πράγματα και σίγουρα δε μπόρεσαν να βγουν συμπεράσματα.
1ο ημίχρονο
Νόβοτα, Δαυίδ, Μουσικάκης, Κόντος, Αμπουμπακάρι, Τριανταφύλλου, Βρούτσινα, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Πάβλικ, Μπέλιτς.
 
2ο ημίχρονο
Νόβοτα, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Ανάκογλου, Λεοζίνιο, Τάντιτς, Γεωργιάδης, Μπέλο.

Φωτογραφίες από την προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια

Νόβοτα και Ράντμαν εκτελούν τις ασκήσεις του Μίλοραντ Γκόρατς
Ο Πέτρ Πάβλικ προπονείται με τον Πανσερραϊκό...
Όταν δε πάει το "βουνό" στον Αδαλή...πάει ο Αδαλής στο "βουνό"!
Εντυπωσιακή μονομαχία Μπέλο-Τάντιτς
To "καλώς όρισες" στον Αμπουμπακάρι από το τεχνικό επιτελείο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ευχαριστούμε την εφημερίδα "Metrosport" για τη παραχώρηση φωτωγραφιών!

Στο στόχαστρο ο Βρούτσινα

Ο Κροάτης, Μπόγιαν Βρούτσινα, βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού. Ο 26χρονος επιθετικός ανήκει στη Χάποελ Τελ Αβίβ με την οποία είχε 10 συμμετοχές και 2 γκολ στο δεύτερο μισό της σαιζόν καθώς στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στη Σλάβεν Μπελούπο με την οποία είχε συνολικά 16 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 και φυσικά αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο "αγκάθι".

H "ΓΑΤΑ" για Μελίσση

Το όνομα του Χρήστου Μελίσση γράφτηκε εδώ και αρκετό καιρό αλλά στον Πανσερραϊκό θεωρούσαν δύσκολη τη περίπτωση του παίκτη παρόλο που ειδικά ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν έκρυβε την επιθυμία του να τον φέρει πίσω στις Σέρρες. Σήμερα η εφημερίδα "ΓΑΤΑ" επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο αναφέροντας πως ο παίκτης, που βρίσκεται με τον ΠΑΟ στην Αυστρία, θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Δείτε τον Πάβλικ στην προπόνηση...

Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση του Aμπουμπακάρι...

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι φορά και πάλι τα "ερυθρόλευκα" και σα να μη πέρασε μια μέρα όπως λέει, κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Η Mass ντύνει τον Πανσερραϊκό

Η Ιταλική εταιρεία Mass θα ντύνει τον Πανσερραϊκό την σαιζόν 2010-11 όπως ανακοινώθηκε. Η συγκεκριμένη εταιρεία έντυνε τις προηγούμενες σαιζόν τις ομάδες: Μπρέσια, Τριεστίνα, ΑΕ Λεμεσού και διάφορες Ιταλικές ομάδες.

Ναι μεν αλλά για το πέταλο...


Την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που διασφαλίζει τη συμμετοχή της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στη SUPERLEAGUE με έδρα το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, εξασφάλισαν ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης και ο Αντινομάρχης Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Χρυσανθίδης, κατά τη σημερινή (20 Ιουλίου 2010) επίσκεψή τους στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο.
Ο κ. Νομάρχης και ο κ. Αντινομάρχης ενημέρωσαν τον κ. Υπουργό και για το θέμα του νοτίου πετάλου του γηπέδου, όμως ο κ. Γερουλάνος τους παρέπεμψε στον Υφυπουργό κ. Γιώργο Νικητιάδη, τον οποίο συνάντησαν αμέσως μετά.
Η ανταπόκριση του κ. Υφυπουργού στο αίτημα για την ανάγκη υποστύλωσης του νοτίου πετάλου ήταν θετική, καθώς ο ίδιος προέτρεψε την ΠΑΕ Πανσερραϊκός να ζητήσει το ποσό που απαιτείται από τον ΟΠΑΠ και το υπόλοιπο έως το ύψος της σύμβασης (610.000 ευρώ) με τον εργολάβο, να καλυφθεί από τον Δήμο Σερρών.
Η επίσκεψη στον κ. Υφυπουργό πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Νομάρχη κ. Στέφανου Φωτιάδη, του Δημάρχου Σερρών κ. Γιάννη Βλάχου, του Αντινομάρχη Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Χρυσανθίδη και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ. Δημήτρη Σωτηριάδη. Παρών στη συνάντηση ήταν ο συνεργάτης του κ. Υφυπουργού σε θέματα Αθλητισμού, κ. Περικλής Βασιλάκης.
Τον συντονισμό για την επίσκεψη στον κ. Νικητιάδη είχε ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, ενώ για το θέμα επικοινώνησε με τον κ. Υφυπουργό και ο Βουλευτής Σερρών κ. Στάθης Κουτμερίδης.

(Δελτίο τύπου Νομαρχίας)

Έφεραν Πάβλικ για δοκιμή

O Πέτρ Πάβλικ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στα Πηγάδια για να περάσει από το μικροσκόπιο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο 22χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός που αγωνιζόταν στη Κασίμπασα(είχε 13 συμμετοχές) θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Πάφο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μπάνικ Όστράβα, στη Τσερνομόρετς και στη Σάμσουνσπορ.

Αργότερα στο "pestoagorimou" θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε videos από την πρώτη προπόνηση των Πάβλικ και Αμπουμπακάρι.

O Oλυμπιακός...ξανάρχεται!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός επανέρχεται για τον Τάσο Παπάζογλου. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν απόκτησει ακόμα τον 4ο αμυντικό που ψάχνουν και ο 22χρονος αμυντικός θεωρείται ιδανική λύση με προοπτική. Βέβαια οι δύο πλευρές δε τα είχαν βρει στις πρώτες επαφές αλλά τώρα που ο Ολυμπιακός άρχισε να...απλώνεται δεν απόκλειεται να γίνει μια καλή πρόταση και με έμψυχα ανταλλάγματα στον Πέτρο Θεοδωρίδη.

Hράκλεια: Πήρε Λαζίδη και Κοσμίδη

Μετά τη δεδομένη συμφωνία με τον Ευθύμη Καρυπίδη που αποκάλυψε το "pestoagorimou", ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας συμφώνησε χθες και με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοσμίδη που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση και στον Χρήστο Λαζίδη που αγωνιζόταν στη ΠΑΕ Θράκης.

Πόποβιτς: "Καλύτερα στην εξέδρα...παρά Πανσερραϊκό"

Με νέες δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" και απαντώντας ουσιαστικά στα νέα σενάρια για ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού ο Ζντραβκο Ποπόβιτς, άνοιξε "διαμάχη" με τον Πανσερραϊκό με τα όσα προκλητικά είπε. Ο Κροάτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα προτιμούσε να μείνει στον Ατρόμητο και να κάθεται στην εξέδρα παρά να έρθει στον Πανσερραϊκό και να πληγώσει τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

ΣΧΟΛΙΟ: Δε θέλει αυτός μια, δε θέλει ο Πανσερραϊκός...πόσες;

To "PesToAgoriMou" πάει Πηγάδια...

Το "Pestoagorimou" μαζί με την εφημερίδα "Metrosport" θα βρίσκεται για τις επόμενες ημέρες στα 3-5 Πηγάδια, εκεί όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανσερραϊκού και θα σας μεταφέρει...από πρώτο χέρι όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων". Νέα, παραλειπόμενα, φωτογραφίες και videos από τις προπονήσεις και τα φιλικά του Πανσερραϊκού. MONO στο "PesToAgoriMou".

Έρχονται αμυντικός και επιθετικός

Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού χωρίς να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά...νεότερα από την Πέμπτη!

Υπογράφει και πάει Πηγάδια ο Αμπού

Σήμερα αναμένεται να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση της απόκτησης του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Σύμφωνα και με τα όσα τονίζει ο μανατζέρ του ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει σήμερα και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" στα 3-5 Πηγάδια.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Aναγέννηση: Δοκιμάζει Ραϊτσκό

Ο Βούλγαρος, Ντίμιταρ Ραϊτσκό, περνά από το μικροσκόπιο του προπονητή του Οδυσσέα Αναγέννησης, Χρήστου Φράγκου και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Άφαντος ο Μπανγκουρά

Παρότι φερόταν να είχε ενημερώσει ακόμα και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ...πατήσει Ελλάδα, ο Μπανγκουρά συνεχίζει να αγνοείται και να μη δίνει σημείο ζωής παρα μόνο όταν δηλώνει παρών στο γνωστό σε όλους...facebook! Ο Αφρικανός επιθετικός ισχυρίζεται καθημερίνα ότι έρχεται αλλά το ελληνικό κινητό του συνεχίζει να παραμένει κλειστό ενώ την τύχη του αγνοεί και ο Έλληνας μάνατζερ του.

Σοκ από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

Ισχυρό σοκ στη δημοσιογραφική κοινότητα προκαλεί η στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου, Σωκράτη Γκιόλια, τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη.
Τρεις άγνωστοι τον περίμεναν στην οδό Δαιδάλου 21 και στις 5.26 το πρωί τον εκτέλεσαν με 20 τουλάχιστον σφαίρες μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας! Οι δράστες κατόπιν διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο λίγο μετά τις 7.10 το πρωί η αστυνομία το βρήκε καμένο μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας. Ήδη, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν την υπόθεση και εξετάζονται τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος.
Ο εκλιπών ήταν διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 9,89», ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του blog «troktiko».

Συνάντηση με Νικητιάδη για το πέταλο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νομαρχία Σερρών με αφορμή το θέμα του νοτίου πετάλου που...καίει και τον Δήμο Σερρών και τον ίδιο τον Πανσερραϊκό. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, αύριο θα υπάρχει συνάντηση του Νομάρχη, Στέφανου Φωτιάδη και του Δημάρχου, Γιάννη Βλάχου, στην Αθήνα με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού και επικεφαλή πλέον της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη προκειμένου να υπάρξουν πιέσεις για χρηματοδότηση. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στα μέσα του Σεπτέμβρη δίνει μια άνεση χρόνου. Αν δε γίνουν τα έργα το γήπεδο θα λειτουργήσει κανονικά αλλα το πέταλο θα παραμείνει κλειστό όπως και τη φετινή χρονιά.