Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

AΠΟΚΑΛΥΨΗ:Στην πόρτα της εξόδου ο Σκάγκλια!

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του "pestoagorimou" και της "Metrosport", ο Λούκας Σκάγκλια σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Πανσερραϊκό παρότι πριν από λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιο του. Αιτία; Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Αργεντίνος ο οποίος κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού με την ΑΕ Πάφου, βγαίνοντας ως αλλαγή, αντέδρασε με άσχημο τρόπο εκνευρίζοντας τόσο τον Πέτρο Θεοδωρίδη όσο και τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είπε κατευθείαν πως δε τον θέλει στην ομάδα για αυτό και ο Αργεντίνος απείχε από τις δραστηριότητες, έκανε ατομική προπόνηση και δεν έβγαινε από το δωμάτιο αν δεν ήταν ώρα φαγητού! Βέβαια πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση του Κοκότοβιτς καθώς αν δεν αλλάξει ο Σκάγκλια θα αποχωρήσει και φαίνεται να έχει βρει ήδη ομάδα στην Αργεντινή.

ΣΧΟΛΙΟ: Πρώτο παράξενο: Σε συνέντευξη του είπε πως όνειρο του είναι να παίξει στη Σούπερ Λίγκ με τον Πανσερραϊκό. Πότε;
 Δεύτερο παράξενο: Άντε εμείς δεν ήμασταν στο φιλικό, αυτοί που ήταν δεν είδαν το σκηνικό;
Τρίτο παράξενο: Γιατί δε θέλησε η ΠΑΕ να βγει προς τα έξω το θέμα από τη στιγμή που φταίει ο παίκτης και όχι αυτή;

1 σχόλιο:

  1. Διώχνουν έναν μέτριο παίκτη κ δεμένο σχετικά με την ομάδα για να αδειάσουν θέση ξένου για το λαχούρι από την Ιουδαία...βλέπεις η δανεική βιζόν πρέπει να παίξει κ πιάνει θέση ξένου...γκάστρωσε τη σερραία, έπαιξε στην Ολλανδία, αλλά κοινοτικό διαβατήριο ακόμα να βγάλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή