Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Bλέπει και Ντολεζάι

Όπως γράφει η «SportDay», οι Σερραίοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Ελλάδα για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Χθεσινοβραδινές φήμες ανέφεραν ότι τα «λιοντάρια» ενδιαφέρονται για τον Πέτερ Ντολεζάι, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στη Σπαρτάκ Τρνάβα και τώρα αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό. «Έχω πρόταση από την πρώτη κατηγορία της Ελλάδας και την πρώτη κατηγορία της Πολωνίας», δήλωσε ο 29χρονος παίκτης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντολεζάι είναι τρεις φορές διεθνής με την ομάδα της πατρίδας του και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν παίκτης της Τρνάβα, στην οποία μέτρησε 95 συμμετοχές και πέτυχε 19 γκολ. Επίσης, έχει παίξει στην Ντούμνιτσα (42 αγώνες, 3 τέρματα) και τη Ζίλινα (70 ματς, 5 γκολ).
(πηγή: novasport.fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου