Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Βόμβα" με Άμο-Δείτε τον να αγωνίζεται

Τα λιμνάζοντα νερά στις μεταγραφικές κινήσεις του τάραξε ο Πανσερραϊκός ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Ισπανού αμυντικού Πάμπλο Άμο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα. Οι "ερυθρόλευκοι" με αυτή τη κίνηση ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό το κέντρο της άμυνας καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με συνεχείς παρουσίες στη Πριμέρα Ντιβιζιόν και με αρκετά καλές χρονιές σε Χιχόν, Λα Κορούνια και Ουέλβα. Την μεταγραφή ανακοίνωσε αρχικά η επίσημη ιστοσελίδα της Σαραγόσα. Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες στην Ελλάδα.



http://www.youtube.com/watch?v=QVKblYcTbgA

http://www.youtube.com/watch?v=-LpvArmiTi4

http://www.youtube.com/watch?v=L8iLRW8Meao&feature=related 

4 σχόλια:

  1. Κωστακη ....θα γινει αίμα κι άμμος....με τον Άμο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλυ μεγαλη μεταγραφη...αρκει να εχει ορεξη να παιξει κ να μην εχει ερθει για τουρισμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σπουδαία μεταγραφή,πρόκειται για ποιοτικό και καταξιωμένο ποδοσφαιριστή που θα προσδώσει σιγουριά και σταθερότητα στην αμυντική μας γραμμή,που φέτος αναμένεται να δέχεται δυνατή πίεση σε πολλά παιχνίδια.Είναι και επιθετικά επικίνδυνος ειδικά σε κόρνερ και στημένες φάσεις.Μακάρι μόνο να είναι σε καλή κατάσταση απο πλευράς υγείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή