Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Πόποβιτς: "Καλύτερα στην εξέδρα...παρά Πανσερραϊκό"

Με νέες δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" και απαντώντας ουσιαστικά στα νέα σενάρια για ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού ο Ζντραβκο Ποπόβιτς, άνοιξε "διαμάχη" με τον Πανσερραϊκό με τα όσα προκλητικά είπε. Ο Κροάτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα προτιμούσε να μείνει στον Ατρόμητο και να κάθεται στην εξέδρα παρά να έρθει στον Πανσερραϊκό και να πληγώσει τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

ΣΧΟΛΙΟ: Δε θέλει αυτός μια, δε θέλει ο Πανσερραϊκός...πόσες;

5 σχόλια:

  1. as katsei ekei sto pago tou atromitou
    h akoma kalytera ekei ekei sth b ethnikh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατόν να τον ξανακάναμε πρόταση μετά τα όσα είχε δηλώσει; Και γιατί δεν βγάζει μία ανακοίνωση η ΠΑΕ να πει ότι δεν ασχολούμαστε με παίχτες Β' Εθνικής και καθόμαστε όλοι να διαβάζουμε παπαριές από αυτό το τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dn gamiese r mlk popovic sou dosame kai axia.......oust na mhn soseis kai ertheis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κάθεται να ασχολείται η ΠΑΕ με διαψεύσεις την έκατσε τη δουλειά.Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν ξέρει τι του γίνεται. Απο τη μια ο ΟΦΗ τον φτύνει και απο την αλλη αυτός γλύφει την κρητική ομάδα. Σιγά μην του έκανε πρόταση ο Θεοδωρίδης. Ασε που σε αυτά είναι "γάτα". Όσο γι' αυτόν τον παίκτη, μη σώσει και πατήσει το πόδι του στα Σέρρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή