Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

O Φωτιάδης "σφυρίζει" στη Football League!

Tα καλά νέα για τη Σερραϊκή διαιτησία είναι σπάνια καθώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι Σερραίοι διαιτητές είναι στο περιθώριο και...μακριά από τα κορυφαία ελληνικά πρωταθλήματα ωστόσο μετά από κάποια χρόνια...βρήκαμε όαση στην έρημο. Σήμερα έγινε γνωστός ο πίνακας των διαιτητών που θα διευθύνουν αγώνες της Football League τη σαιζόν 2011-12 και σε αυτόν βρίσκεται το όνομα του Φωτιάδη Ανανία. Αν δε με ξεγελά η μνήμη μου τελευταίος Σερραίος διαιτητής Β΄ Εθνικής πριν κάποια χρόνια ήταν ο Άγγελος Δαουλτζής. Ας ελπίσουμε και να του δοθούν παιχνίδια, να τα πάει καλά...και εις ανώτερα γιατί χρειάζεται και η διαιτησία...ανόδους! Παράλληλα θέση βοηθού διαιτητή στην κατηγορία έχει και ο Σάββας Νικόλαος ενώ οι Σερραίοι παρατηρητές θα είναι οι Γκυρίνης, Ίτσκος, Φωτιάδης Γεώργιος.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Από Δευτέρα κυκλοφορούν τα διαρκείας του Πανσερραϊκού...

"Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2011-2012" αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός η οποία λόγω της αβεβαιότητας ως προς σε ποια κατηγοριά θα αγωνίζεται καθυστέρησε την έκδοση των καρτών.
"Όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τις κάρτες τους από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και μέχρι την ημέρα που θα οριστεί τελικά σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα μας θα ισχύουν οι ακόλουθες τιμές ανεξάρτητα αν ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ ή στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αύξηση στη τιμή των καρτών θα υπάρχει μόνο αν η ομάδα μας αγωνιστεί τελικά στη Σούπερ Λιγκ και οι αυξημένες τιμές θα ισχύουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
ΘΥΡΑ 3 (VIPΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ) - €450
ΘΥΡΑ 3 (VIPΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ) - €300
ΘΥΡΕΣ 2 ΚΑΙ 4 (ΣΚΕΠΑΣΤΕΣ) - €200
ΘΥΡΑ 1 (ΠΛΕΥΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ) - €150
ΘΥΡΕΣ 5 ΚΑΙ 6 (ΠΕΤΑΛΟ) - €90
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΡΑ 1) - €50
Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες τους από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 9 π.μ.

Πήρε και Κώτσια ο Εθνικός Γαζώρου

Ακόμα μια μεταγραφή και εκτός απροόπτου τελευταία, πραγματοποίησε ο Εθνικός Γαζώρου που ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, Κωνσταντίνου Κώτσια, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα U21 του Ηρακλή. Μάλιστα συμμετείχε και στις πρώτες προπονήσεις του "γηραιού" τη φετινή χρονιά. Ο Κώτσιας αναμένεται να δώσει λύσεις στην άμυνα εκεί όπου δεσπόζει η παρουσία του Αγγελόπουλου ενώ εντάσσεται και στη κατηγορία των "μικρών" που επιβάλλεται να έχουν στην ενδεκάδα τους οι ομάδες...

Aνοιχτό μέχρι το τέλος για Γεωργίου...

Μπορεί διοικητικοί κύκλοι να αναφέρουν ότι δε θα γίνει καμία αλλή κίνηση αλλά εμείς θα κρατήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι μέχρι και τη Δευτέρα. Σημερινά δημοσιεύματα αλλά και πληροφορίες από το περιβάλλον του Βαγγέλη Γεωργίου αναφέρουν ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Πανσερραϊκό ο οποίος εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του. Βέβαια το όνομα του, σύμφωνα με όσα γράφαμε τουλάχιστον, ήταν στη λίστα από την μετακίνηση του Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη αλλά τότε δεν προχώρησε κάτι. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Γεωργίου που είχε 21 συμμετοχές με τον Πανσερραϊκό την περίοδο 2009-10 να φορέσει και πάλι τα "ερυθρόλευκα".

Στη Ν. Ζίχνη ο Ταρατσούδης!

Στον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Δημήτρης Ταρατσούδης που αποτελεί το...χτύπημα της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη. Ο 23χρονος τερματοφύλακας που έφυγε πριν από λίγο καιρό από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας με τον οποίο πραγματοποίησε κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League2 βρήκε στέγη στην ομάδα της Ζίχνης δημιουργόντας ένα πολύ ισχυρό δίδυμο και με την παρουσία του Καστανιώτη.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Υπέγραψε στο Γάζωρο ο Παπαδόπουλος

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Κώστα Παπαδόπουλου στον Εθνικό Γαζώρου καθώς ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα και έτσι θα φοράει την επόμενη χρονιά τα "μπλε" όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει καθώς από τις πρώτες ημέρες ο Παναγιώτης Διλμπέρης είχε δώσει το ΟΚ. Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τους Νέους του Πανσερραϊκού και πέρυσι αγωνιζόταν στη Κοζάνη. Παράλληλα ο Γάζωρος ανακοίνωσε ότι το Σάββατο στις 18:00 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του την πρώην ομάδα των Διλμπέρη, Αγγελόπουλου και Κωνσταντινίδη...τον Αγροτικό Αστέρα.

Μέχρι τη Δευτέρα οι μεταγραφές

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 12/9/2011 και ώρα 15:00, η μετεγγραφική περίοδος για τους άνεργους ποδοσφαιριστές, καθώς η αρχικά ορισθείσα καταληκτική ημερομηνία (10/9/2011) συμπίπτει με Σάββατο, ημέρα κατά την οποία τα γραφεία της Ομοσπονδίας δεν λειτουργούν.

Υπέγραψε για 1 χρόνο και ο Καρασαλίδης

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι...και με τη βούλα από σήμερα ο Τέλης Καρασαλίδης. Όπως σας είχε ενημερώσει το pestoagorimou από τις 27 Αυγούστου ο 20χρονος Σερραίος αμυντικός είχε ικανοποιήσει τον Γιόσου Ουρίμπε και απέμενε μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί αφού ο παίκτης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Ο Καρασαλίδης που ήρθε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ έχοντας γεμάτη χρονιά σε Γιαννιτσά και Ηράκλεια μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικό χαφ ενώ θα συναντήσει και πάλι τον Φώτη Κουτζαβασίλη με τον οποίο "ανδρώθηκαν" μαζί στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ.

Κρυφή απόφαση για ακόμη 12 στημένα ματς!

Άλλα 12 παιχνίδια θεωρούνται στημένα σύμφωνα με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης Β – Γ Εθνικής, το περιεχόμενο της οποίας έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα αφού παρότι έχει εκδοθεί εδώ και περίπου 15 ημέρες δεν είχε δημοσιοποιηθεί! Υπαίτια για τη χειραγώγηση αγώνων είναι η Ηλιούπολη και ο μεγαλομέτοχός της, Γ. Τσακογιάννης, οι οποίοι αν και κλήθηκαν δεν παρέστησαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που αναγκαστικά έγινε ερήμην τους, ενώ ακόμα δεν άσκησαν μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα έφεση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ με αποτέλεσμα η πρωτόδικη απόφαση να είναι και η τελική! Πρόκειται για απόφαση που αφορά τους αγώνες της Ηλιούπολης την σεζόν 2010 - 2011 με τη Δόξα Δράμας, τον Διαγόρα Ρ., τα Τρίκαλα, τον Λεβαδειακό, τον Θρασύβουλο, τον Ιωνικό, τον Εθνικό και τον ΟΦΗ. Επίσης, χειραγωγημένοι βάσει της συγκεκριμένης απόφασης θεωρούνται οι αγώνες Αετός Σκύδρας – Δόξα Κρανούλας, Κόρινθος – Παναχαϊκή, Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός - Ιωνικός. Η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί νέα δεδομένα. Πρώτον είναι τελεσίδικη αφού όπως προαναφέρθηκε η Ηλιούπολη δεν υπέβαλε έφεση. Δεύτερον, θα οδηγήσει τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ σε νέες πειθαρχικές διώξεις οι οποίες θα στρέφονται κατά των αντιπάλων ομάδων της Ηλιούπολης και των ομάδων που συμμετείχαν στους χειραγωγημένους από τον κ. Τσακογιάννη αγώνες. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τέσσερις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που είναι ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα. Αυτές οι ομάδες σε περίπτωση που κριθούν ένοχες κινδυνεύουν τουλάχιστον με αφαίρεση βαθμών, κάτι που θα ανατρέψει τους συσχετισμούς στον πίνακα της βαθμολογίας του συγκεκριμένου πρωταθλήματος και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα.

πηγή: soccerplus.gr

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Aνακοινώθηκαν Γκόμεζ και Γκουεϊ-Στην αναμονή για ακόμα έναν

Και με τη βούλα παίκτες του Πανσερραϊκού είναι οι Έντσον Γκόμεζ και Μάρκ Έρικ Γκουεϊ καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και ανακοινώθηκαν από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Η ανακοίνωση για τον Ουρουγουανό επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε χθες, ότι ξεπεράστηκε δηλαδή το πρόβλημα με την αθλητική του βίζα. Πλέον αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την υλοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής μέχρι και την Παρασκευή με τον Πανσερραϊκό να έχει κάποια ανοιχτά μέτωπα και επαφές με Έλληνες αλλά και ξένους ποδοσφαιριστές γιατί υπάρχει ακόμα μια θέση ξένου ποδοσφαιριστή ελεύθερη και όταν λέμε ξένου, ενοούμε...μη κοινοτικού.

Δουλευόμαστε;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με το Σερραϊκό ποδόσφαιρο, άκουγα μόνο ένα πράγμα..."Η λύση είναι μια για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Να γίνει η Α΄ Κατηγορία ένας όμιλος προκειμένου να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα". Αν ανατρέξω σε συνεντεύξεις προπονητών, παραγόντων κ.ο.κ θα βρώ την ίδια άποψη από πολλά και διαφορετικά πρόσωμα. Και χθες, οι ομάδες που κλήθηκαν να συζητήσουν την πρόταση της Ένωσης για τη δημιουργία ενός ομίλου η πλειοψηφία ψήφισε...ΟΧΙ! Μόνο τρείς ομάδες όπως το Μελενικίτσι, το Χρυσό και η Ροδόπολη ψήφισαν ΝΑΙ! Οπότε...σηκώνω τα χέρια ψηλά! Τι να πω...;

Στην Ηράκλεια ο Μανουσαρίδης-Ανοιχτό για ακόμα έναν...

Στην Ηράκλεια θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος αμυντικός χαφ Κώστας Μανουσαρίδης. Ο ποδοσφαιριστής που την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό και κέρδισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ είναι από σήμερα και τυπικά παίκτης της ομάδας που ενισχύεται σημαντικά στη μεσαία γραμμή και με την παρουσία των υπολοίπων παικτών. Έχει αγωνιστεί επίσης στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ από όπου και ξεκίνησε αλλά και σε Πιερικό, Κέρκυρα, Μακεδονικό. Μάλιστα η Ηράκλεια αναμένεται να προχωρήσει και την μεταγραφή ενός 20χρονου Έλληνα ομογενή από την Αμερική.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ήρθε ο Καρλόπουλος για δοκιμή-Ξεπερνιέται το θέμα του Γκόμεζ

Στις Σέρρες βρίσκεται ο Κύδων Καρλόπουλος προκειμένου να περάσει από το μικρόσκοπιο του Γιόσου Ουρίμπε αν και οι "ερυθρόλευκοι" όπως διέρρεε έχουν κλείσει τις θέσεις στα άκρα και αν γινόταν μεταγραφή θα ήταν στη θέση του επιθετικού. Πάντως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός παίρνει μέρος στην προπόνηση του Πανσερραϊκού ενώ στις Σέρρες είναι και ο Έντσον Γκομέζ ο οποίος φαίνεται πως ξεπερνά το πρόβλημα με την αθλητική βίζα ξαι θα τεθεί στη διάθεση του Ισπανού.

Mαταίωση λόγω Σφυρή

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επρόκειτο να εκδικάσει σήμερα (6/9) την αίτηση της Λάρισας και του Πανσερραϊκού για την αναίρεση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την ποινή αφαίρεσης βαθμών και όχι υποβιβασμού για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.
Ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης δεν έγινε ποτέ καθώς το μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου και εισηγητής, Γιώργος Σφυρής, παραιτήθηκε από τη θέση του κι έτσι το Δικαστήριο δεν είχε σύνθεση.

Έρχονται 20 νέες διώξεις για τα στημένα

Περίπου 20 θα είναι οι νέες πειθαρχικές διώξεις που αναμένεται να ασκήσουν πιθανόν και μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Οι διώξεις αυτές θα αφορούν ομάδες και των τριών κατηγοριών, αλλά ιδιαίτερα αυτές που αντιμετώπισαν την Ηλιούπολη και οι αγώνες τους κρίθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ως χειραγωγημένοι. Με άλλα λόγια θα ασκηθούν διώξεις στις ομάδες που αντιμετώπισαν Καβάλα, Ολυμπιακό Β. και Ηλιούπολη και οι αγώνες τους κρίθηκαν «στημένοι» από την εφέσεων της ΕΠΟ.
Πιο καθαρή εικόνα θα υπάρχει όταν εκδοθεί το σκεπτικό για την Ηλιούπολη. Πειθαρχική δίωξη θα υπάρξει για τον Αγροτικό Αστέρα για τους δύο αγώνες με την Καβάλα, αλλά, όπως προαναφέρθηκε, σε πολύ μεγαλύτερη έκταση θα συμβεί με τις αντίπαλες ομάδες της Ηλιούπολης. Η Ηλιούπολη κατηγορείται για επτά «στημένα παιχνίδια» από την UEFA που είναι με αντιπάλους τους Δόξα Δρ., Καλαμάτα, Ρόδο, Εθνικό, Κέρκυρα, Λεβαδειακό και Εθνικό Αστέρα, που αθωώθηκε. Επίσης, έχει διαβιβαστεί στην ποδοσφαιρική δικαιοσύνη το πόρισμα της αστυνομίας που θεωρεί «στημένους» τους αγώνες της Ηλιούπολης που έγιναν στο προηγούμενο πρωτάθλημα με αντιπάλους τους Καλλιθέα, Ιωνικό, Διαγόρα, Τρίκαλα, ΠΑΣ Γιάννινα, Θρασύβουλο και ΟΦΗ. Τέλος, λόγω της δράσης του μεγαλομετόχου της Ηλιούπολης, Γ. Τσακογιάννη, που έχει τιμωρηθεί για την υπόθεση των «στημένων» με δια βίου αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, είναι πιθανόν να ασκηθούν διώξεις για τους αγώνες Αετός Σκύδρας – Δόξα Κρανούλας και Κόρινθος – Παναχαϊκή, που επίσης έχουν διαβιβαστεί στην ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

πηγή: soccerplus.gr

Στις 16:00 η εκδίκαση της αίτησης ανάκλησης-Πιθανό να ζητηθεί αναβολή

Σήμερα στις 16:00 είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο η αίτηση ανάκλησης που έχουν καταθέσει ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα για την υπόθεση της τιμωρίας με αφαίρεση βαθμών από τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Βέβαια η χθεσινή...ακύρωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου από την ΕΠΟ περιπλέκει τα πράγματα ενώ είναι πολύ πιθανό οι δύο ομάδες να ζητήσουν αναβολή της εκδίκασης μετά την ενημέρωση για τις νέες διώξεις που θα ασκηθούν σε ομάδες τις επόμενες ημέρες.

Κωνσταντινίδης: "Είχα πρόταση από τον Πανσερραϊκό αλλά δε τα βρήκαμε"

Tελικά το σέναριο που είχαμε γράψει στις 7 Ιουνίου περί συζήτησης για επιστροφή του Κωνσταντινίδη στον Πανσερραϊκό(Σενάριο επιστροφής Κοτταρά, Κωνσταντινίδη) είχε βάση, τουλάχιστον ως σκέψη και πιθανότητα. Με δηλώσεις του στη εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" ο νέος παίκτης του Εθνικού Γαζώρου αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από τον Πανσερραϊκό αλλά και από τον Αγροτικό Αστέρα για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά με τους "ερυθρόλευκους" δε μπόρεσε τελικά να συμφωνήσει. "Έτσι αποφάσισα να υπογράψω στον Εθνικό γιατί πιστεύω πως είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα των Σέρρων και επειδή έπρεπε να μείνω Σέρρες" είπε.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο μέτρα και δύο σταθμά-Αναρωτιέται η Λάρισα αλλά και εμείς...

Διαβάστε τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΛ που θέτει σε σωστή βάση όλες τις απορίες που προκύπτουν από την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ να κρίνει αναρμόδιο το διαιτητικό. Πως δικαίωσε τον ΟΦΗ πριν λίγο καιρό; Πως έριξε την Ηλιούπολη και αφαίρεσε βαθμούς από Βόλο και Καβάλα; Πως κρίνει αναρμόδιο το διαιτητικό όταν το καταστατικό της ΕΠΟ το αναφέρει ξεκάθαρα. Στο άρθρο 41, χαρακτηρίζει το Διαιτητικό ως Δικαιοδοτικό Όργανο Ανώτατου βαθμού; Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Ο ρόλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, ως τριτοβάθμιο όργανο απονομής αθλητικής δικαιοσύνης, είναι αναγνωρισμένος. Η ΕΠΟ διά της νομικής υπηρεσίας της, έχει ήδη προβεί σε αυτήν την αναγνώριση. Στις 11 Ιουλίου 2011, με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ομάδα της Football League εξασφάλισε το δικαίωμα να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου στη Super League, την οποία τελικά κατέκτησε.
Με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, επίσης, υποβιβάστηκαν τελεσίδικα κάποιες ΠΑΕ της Football League, ενώ κατά τη διάρκεια των προηγούμενων τριών μηνών, το συγκεκριμένο όργανο έχει λάβει δεκάδες τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν σε διαφορές ποδοσφαιριστών ή προπονητών με ΠΑΕ.
Από ποια (χρονική) στιγμή και μετά σταματά η αρμοδιότητα του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου; Με ποια κριτήρια είναι «αρμόδιο» ή «αναρμόδιο»; Για απαντήσεις, φυσικά, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας παραπέμψει στο σκεπτικό της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, διότι την τελευταία φορά που η συγκεκριμένη επιτροπή κλήθηκε να δημοσιοποιήσει σκεπτικό, χρειάστηκε να περάσουν δύο εβδομάδες!
Υ.Γ.: Η παραμονή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στη Super League, της ΠΑΕ Καλλιθέα στη Football League αλλά και ο οριστικός υποβιβασμός της ΠΑΕ Ηλιούπολης στη Football League 2, δημιουργούν δεδικασμένα και νομολογίες που πλέον δεσμεύουν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ειδικά στην περίπτωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης που δικάστηκε σύμφωνα με τα άρθρα 21Α και 21Β περί δωροδοκίας και στοιχηματισμού. Τιμωρήθηκε με υποβιβασμό, από την ίδια τριμελή επιτροπή (Θέμελης, Βλάσσης, Ανδριανόπουλος) που πριν 25 ημέρες εκδίκασε πανομοιότυπη υπόθεση και εξέδωσε την περιβόητη «ερμαφρόδιτη» απόφαση. Άλλο ένα μυστήριο, που η ΕΠΟ μπορεί πολύ εύκολα να διαλευκάνει...».

Στη Football League ο Ηρακλής-Mένει ο Αστέρας-Δεδικασμένο και για Πανσερραϊκό

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν δέχθηκε να συζητήσει για δεύτερη φορά την υπόθεση πλαστογραφίας του Ηρακλή, την οποία είχε παραπέμψει σε αυτήν το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο, καθώς έκρινε αναρμόδιο το διαιτητικό δικαστήριο. Ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη Φούτμπολ Λιγκ και ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει στη Σούπερ Λίγκα. Πάντως όπως είπε ο Ανδρέας Παντελή οι "κυανόλευκοι" θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια. Μετά από αυτή την απόφαση προφανώς δημιουργείται δεδικασμένο και για τον Πανσερραϊκό και τη Λάρισα οι οποίοι ζήτησαν από το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο ανάκληση της απόφαση της τιμωρίας του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Ακόμα και να δικαιωθούν η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ δε θα δεχθεί να συζητήσει...

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Υπέγραψε ο Κωνσταντινίδης:"Έπαιξαν ρόλο οργάνωση,Διλμπέρης,Μέγκλας"

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει ωστόσο το γεγονός ότι μπορούσε να χαλάσει ακόμα και τη τελευταία στιγμή ανάγκαζε τους ανθρώπους του Εθνικού Γαζώρου να έχουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Τελικά και αφού τα προβλήματα ξεπεράστηκαν η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Εθνικού Γαζώρου ολοκληρώθηκε καθώς οι "κυανόλευκοι" πήραν την υπογραφή του Σωτήρη Κωνσταντινίδη που θα ενισχύσει την ομάδα στον...μαραθώνιο της Football League2. Ο 34χρονος πλέον μεσοεπιθετικός που άλλωστε από την αρχή της προετοιμασίας έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις, έχοντας πάνω από 350 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα φορώντας τις φανέλες των Ηρακλή, ΑΕΚ, Ιωνικού, Πανσερραϊκού και Αγροτικού Αστέρα θα βοηθήσει με την εμπειρία του την προσπάθεια της ομάδας σε συνδυασμό βέβαια και με τις υπόλοιπες κινήσεις που έχουν γίνει. Ο "γιατρός" που ο Παναγιώτης Διλμπέρης τον έχει χαρακτηρίσει ως έναν από τους δύο-τρεις πολύ μεγάλους παίκτες που έχει βγάλει το Σερραϊκό ποδόσφαιρο είναι από σήμερα παίκτης του Γαζώρου.
Σε δηλώσεις του στο www.ethnikosgazwrou.gr o πολύπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε : «Επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Εθνικό Γαζώρου Σερρών γιατί εκτίμησα ότι μπορώ να βοηθήσω στη μεγάλη και οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται φέτος από την διοίκηση της ομάδας. Το οικογενειακό κλίμα αλλά και η παρουσία των Παναγιώτη Διλμπέρη ,με τον οποίον υπήρξαμε συμπαίκτες  και του Χρήστου Μέγκλα ,με το οποίον είχαμε συνεργαστεί παλαιότερα, έπαιξαν το ρόλο τους στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Πιστεύω πως η δουλειά που γίνεται σε ποδοσφαιρικό και διοικητικό επίπεδο θα φανεί και ο Εθνικός θα πετύχει τους στόχους του και γιατί όχι να τους ξεπεράσει.»

Καθοριστική εβδομάδα για Καούνο!

Το όνομα του Βαγγέλη Καούνου βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη λίστα του Πανσερραϊκού ωστόσο έξι ημέρες πριν τη λήξη και της περιόδου μεταγραφής ελεύθερων ποδοσφαιριστών οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να φορτσάρουν αν θέλουν να ντύσουν τον παίκτη στα κόκκινα. Σε επικοινωνία με το pestoagorimou o 34χρονος επιθετικός επιβεβαίωσε τις επαφές λέγοντας μάλιστα πως ενώ πριν από λίγο διάστημα οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει στη συνέχεια χαλάρωσαν και τώρα το ενδιαφέρον αναζωπυρώθηκε. Πάντως ο ίδιος έδειξε πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μια ομάδα με διοικητική σταθερότητα και προοπτική. Αυτό είπε χαρακτηριστικά. Βέβαια το έργο του Πανσερραϊκού δεν είναι εύκολο γιατί έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.