Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Υπέγραψε για 1 χρόνο και ο Καρασαλίδης

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι...και με τη βούλα από σήμερα ο Τέλης Καρασαλίδης. Όπως σας είχε ενημερώσει το pestoagorimou από τις 27 Αυγούστου ο 20χρονος Σερραίος αμυντικός είχε ικανοποιήσει τον Γιόσου Ουρίμπε και απέμενε μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί αφού ο παίκτης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Ο Καρασαλίδης που ήρθε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ έχοντας γεμάτη χρονιά σε Γιαννιτσά και Ηράκλεια μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικό χαφ ενώ θα συναντήσει και πάλι τον Φώτη Κουτζαβασίλη με τον οποίο "ανδρώθηκαν" μαζί στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ.

5 σχόλια:

  1. An den parei o Petran mexri to Sabbato ton Epale i ton Kaouno prepei na mas peis poios apo tin omada sas ta leei na tagrafete kai eseis giati to kanete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το "θέλει"...μέχρι το "παίρνει" έχει διαφορά. Το αν ο Πανσερραϊκός δε θα μπορέσει τελικά να τα βρει με τον Καούνο, που και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές μιλώντας μαζί μου, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το θέμα είναι ότι η ενημέρωση, τουλάχιστον η δικιά μου, ανέφερε ότι υπήρχε πρόθεση και έγινε κίνηση για τους παίκτες. Και υποδείξεις από την ομάδα για το τι να γράφουμε...δε παίρνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κάνουμε κριτική σε ένα blog είναι αποδεκτό, να κάνουμε κακοπροαίρετη κριτική στο μόνο blog που μας ενημερώνει για τον Πανσερραϊκό είναι λίγο άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω στον κ only serres εχω να πω πως δεν εχει σημασια το τι γραφετε και το γινετε στο τελος σε μια ομαδα γιατι αυτο το πραγμα γινετε σε ολες τις ομαδες στις μεταγραφικες περιοδους.

    σημασια εχει τι πραγματικα γινετε και το γεγονος για αλλη μια φορα που δημιουργησε προβλημα στην ομαδα μας και αυτο το καλοκαιρι και που ο προπονητης μας ηταν στο παρα 5 να φυγει ηταν η δεκαδες των ρωλογαδων ποδοσφαιριστων που εφερναν για δοκιμη οι μανατζερς με την ανοχη της διοικησης και ο ανθρωπος δεν μπορουσε να κανει προετοιμασια με 40 ποδοσφαιριστες....

    αντε ρε μεγαλε...πες κατι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι ομωσ κι αυτοι τα βρισκουν ολα σωστα και ολοι παιζουν καλη μπαλα ε οχι δεν ειναι ετσι τα πραγματα ειναι παικτες που δεν παιζουν καλα και αυτοι σωνει και καλα μας τους βγαζου παιχταραδες η ομαδα δεω εχει βαλει ενα γκολ και αυτοι λενε τι καλα που επαιξε ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή