Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Aνοιχτό μέχρι το τέλος για Γεωργίου...

Μπορεί διοικητικοί κύκλοι να αναφέρουν ότι δε θα γίνει καμία αλλή κίνηση αλλά εμείς θα κρατήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι μέχρι και τη Δευτέρα. Σημερινά δημοσιεύματα αλλά και πληροφορίες από το περιβάλλον του Βαγγέλη Γεωργίου αναφέρουν ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Πανσερραϊκό ο οποίος εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του. Βέβαια το όνομα του, σύμφωνα με όσα γράφαμε τουλάχιστον, ήταν στη λίστα από την μετακίνηση του Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη αλλά τότε δεν προχώρησε κάτι. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Γεωργίου που είχε 21 συμμετοχές με τον Πανσερραϊκό την περίοδο 2009-10 να φορέσει και πάλι τα "ερυθρόλευκα".

3 σχόλια:

  1. O peroukas den milaei se kanenan. Esena poios se bazei na ta grafeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γιατρός μου είπε να λέω σε όλους "ναι"! Θα σου χαλάσω εγώ το σενάριο που έχεις σκηνοθετήσει...; Δεν έχω το δικαίωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη 22 χρονών είναι ο Γεωργίου; Από πόσο χρονών παίζει; (ΠΑΟΚ, Καβάλα, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ κλπ). Δυστυχώς έχει πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορεί να προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή