Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Κωνσταντινίδης: "Είχα πρόταση από τον Πανσερραϊκό αλλά δε τα βρήκαμε"

Tελικά το σέναριο που είχαμε γράψει στις 7 Ιουνίου περί συζήτησης για επιστροφή του Κωνσταντινίδη στον Πανσερραϊκό(Σενάριο επιστροφής Κοτταρά, Κωνσταντινίδη) είχε βάση, τουλάχιστον ως σκέψη και πιθανότητα. Με δηλώσεις του στη εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" ο νέος παίκτης του Εθνικού Γαζώρου αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από τον Πανσερραϊκό αλλά και από τον Αγροτικό Αστέρα για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά με τους "ερυθρόλευκους" δε μπόρεσε τελικά να συμφωνήσει. "Έτσι αποφάσισα να υπογράψω στον Εθνικό γιατί πιστεύω πως είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα των Σέρρων και επειδή έπρεπε να μείνω Σέρρες" είπε.

3 σχόλια:

  1. Γιατρέ στο ξανάπα μαζί σου είμαι, αλλά κόψε λιγάκι το γλύψιμο στο Χρήστο! Α, και για να ξέρεις ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στα Σέρρας! Πρώτη και με μεγάλη διαφορά είναι η ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΕΝΙΚΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωτήρη, και την ομάδα που σε ανέδειξε με μεγάλες επιτυχίες, παρουσία στην Β' εθνική 2 φορές, επι σειρά πολλών ετών στην Δ' εθνική και συνεχή δράση 83 χρόνων σε ποια θέση την έχεις...? Άλλα καταλαβαίνω λόγο της μεταγραφής και των χρημάτων αυτά πρεπει να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ δεν ξερεις οτι κατι τυποι σαν τον Κωνσταντινίδη εκει που φτύνουν εκεί γλύφουν? Από ότι φαίνεται ο Χρηστάκης το γουστάρει το γλύψιμο. Την εχει δει πολύ θεος πάντως ο Χρήστος και πολύ φοβαμαι ότι θα προσγειωθεί πολύ απότομα και άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή