Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο μέτρα και δύο σταθμά-Αναρωτιέται η Λάρισα αλλά και εμείς...

Διαβάστε τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΛ που θέτει σε σωστή βάση όλες τις απορίες που προκύπτουν από την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ να κρίνει αναρμόδιο το διαιτητικό. Πως δικαίωσε τον ΟΦΗ πριν λίγο καιρό; Πως έριξε την Ηλιούπολη και αφαίρεσε βαθμούς από Βόλο και Καβάλα; Πως κρίνει αναρμόδιο το διαιτητικό όταν το καταστατικό της ΕΠΟ το αναφέρει ξεκάθαρα. Στο άρθρο 41, χαρακτηρίζει το Διαιτητικό ως Δικαιοδοτικό Όργανο Ανώτατου βαθμού; Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Ο ρόλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, ως τριτοβάθμιο όργανο απονομής αθλητικής δικαιοσύνης, είναι αναγνωρισμένος. Η ΕΠΟ διά της νομικής υπηρεσίας της, έχει ήδη προβεί σε αυτήν την αναγνώριση. Στις 11 Ιουλίου 2011, με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ομάδα της Football League εξασφάλισε το δικαίωμα να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου στη Super League, την οποία τελικά κατέκτησε.
Με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, επίσης, υποβιβάστηκαν τελεσίδικα κάποιες ΠΑΕ της Football League, ενώ κατά τη διάρκεια των προηγούμενων τριών μηνών, το συγκεκριμένο όργανο έχει λάβει δεκάδες τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν σε διαφορές ποδοσφαιριστών ή προπονητών με ΠΑΕ.
Από ποια (χρονική) στιγμή και μετά σταματά η αρμοδιότητα του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου; Με ποια κριτήρια είναι «αρμόδιο» ή «αναρμόδιο»; Για απαντήσεις, φυσικά, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας παραπέμψει στο σκεπτικό της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, διότι την τελευταία φορά που η συγκεκριμένη επιτροπή κλήθηκε να δημοσιοποιήσει σκεπτικό, χρειάστηκε να περάσουν δύο εβδομάδες!
Υ.Γ.: Η παραμονή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στη Super League, της ΠΑΕ Καλλιθέα στη Football League αλλά και ο οριστικός υποβιβασμός της ΠΑΕ Ηλιούπολης στη Football League 2, δημιουργούν δεδικασμένα και νομολογίες που πλέον δεσμεύουν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ειδικά στην περίπτωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης που δικάστηκε σύμφωνα με τα άρθρα 21Α και 21Β περί δωροδοκίας και στοιχηματισμού. Τιμωρήθηκε με υποβιβασμό, από την ίδια τριμελή επιτροπή (Θέμελης, Βλάσσης, Ανδριανόπουλος) που πριν 25 ημέρες εκδίκασε πανομοιότυπη υπόθεση και εξέδωσε την περιβόητη «ερμαφρόδιτη» απόφαση. Άλλο ένα μυστήριο, που η ΕΠΟ μπορεί πολύ εύκολα να διαλευκάνει...».

3 σχόλια:

  1. Ο Πηλαδάκης ακόμα προσπαθεί. Η ΑΕΛ ακόμα κινείται αλλά κι ενισχύεται. Ο Πετράν ακόμα προσπαθεί να στήσει μια 11άδα για να βγάλει το πρωτάθλημα φέτος, να πουλήσει 2-3 ταλέντα ακόμα και να την κάνει Λούης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να την κάνει να ησυχάσουμε, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ γίνεται το έλα να δεις κι εσεις ακόμη ασχολείστε με τον Θεοδωρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή