Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Υπέγραψε ο Κωνσταντινίδης:"Έπαιξαν ρόλο οργάνωση,Διλμπέρης,Μέγκλας"

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει ωστόσο το γεγονός ότι μπορούσε να χαλάσει ακόμα και τη τελευταία στιγμή ανάγκαζε τους ανθρώπους του Εθνικού Γαζώρου να έχουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Τελικά και αφού τα προβλήματα ξεπεράστηκαν η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Εθνικού Γαζώρου ολοκληρώθηκε καθώς οι "κυανόλευκοι" πήραν την υπογραφή του Σωτήρη Κωνσταντινίδη που θα ενισχύσει την ομάδα στον...μαραθώνιο της Football League2. Ο 34χρονος πλέον μεσοεπιθετικός που άλλωστε από την αρχή της προετοιμασίας έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις, έχοντας πάνω από 350 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα φορώντας τις φανέλες των Ηρακλή, ΑΕΚ, Ιωνικού, Πανσερραϊκού και Αγροτικού Αστέρα θα βοηθήσει με την εμπειρία του την προσπάθεια της ομάδας σε συνδυασμό βέβαια και με τις υπόλοιπες κινήσεις που έχουν γίνει. Ο "γιατρός" που ο Παναγιώτης Διλμπέρης τον έχει χαρακτηρίσει ως έναν από τους δύο-τρεις πολύ μεγάλους παίκτες που έχει βγάλει το Σερραϊκό ποδόσφαιρο είναι από σήμερα παίκτης του Γαζώρου.
Σε δηλώσεις του στο www.ethnikosgazwrou.gr o πολύπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε : «Επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Εθνικό Γαζώρου Σερρών γιατί εκτίμησα ότι μπορώ να βοηθήσω στη μεγάλη και οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται φέτος από την διοίκηση της ομάδας. Το οικογενειακό κλίμα αλλά και η παρουσία των Παναγιώτη Διλμπέρη ,με τον οποίον υπήρξαμε συμπαίκτες  και του Χρήστου Μέγκλα ,με το οποίον είχαμε συνεργαστεί παλαιότερα, έπαιξαν το ρόλο τους στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Πιστεύω πως η δουλειά που γίνεται σε ποδοσφαιρικό και διοικητικό επίπεδο θα φανεί και ο Εθνικός θα πετύχει τους στόχους του και γιατί όχι να τους ξεπεράσει.»

1 σχόλιο:

  1. Me sena eimai ki ego giatre, alla giati den les pou synergastikate paliotera? Deikste anoterotita ki oxi complex apenanti ston perouka kai na ste sigouroi pos tha exete perissotero kerdos para xasimo apo ayto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή