Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ήρθε, είδε, απήλθε...και μας έχει στην αναμονή ο Φαν Ντερ Σάαφ

Συμφωνά με τις πληροφορίες του "pestoagorimou", o Ρέμκο Φαν Ντερ Σάαφ άφου έφτασε στις Σέρρες, συνομίλησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη για την προοπτική υπογραφής συμβολαίου και ξεναγήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, αναχώρησε για τη Δανία. Ο 31χρονος Ολλανδός θα απαντήσει αύριο στη πρόταση του Πανσερραϊκού, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν να είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του.

Aναγέννηση: Στο μηδέν με Εορδαϊκό


Φανερά επηρεασμένοι τόσο από την κούραση όσο και από την ζέστη, Εορδαϊκός και Αναγέννηση αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στη Πτολεμαϊδα. Το ματς ήταν μοιρασμένο, χωρίς ποιότητα, ενώ είχε ελάχιστες ευκαιρίες. Φυσικά οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να «τσεκάρουν»   κάποιους παίκτες τους και να βγάλουν συμπεράσματα για την αγωνιστική τους  κατάσταση.
 Οι συνθέσεις: 
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Λοντίκιν, Κουρούπης, Ριζούλης, Τσιανάκας, Κριτσωτάκης, Καραμπατζάκης, Δεληζήσης, Κουτσουρές, (75’ Μπίκος), Προβίδας, Χιτζίδης, Τομαράς.  Έπαιξαν ακόμη και οι: Περπερίδης, Στεργιόπουλος, Αναστασιάδης, Άνα, Ταφαρλής, Κάλφας, Μπανούσης.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Χατζημιχαήλ, Τραγιάννης, Παϊζάνος, Κεφαλάς, Κουκούτσης, Χουρουζίδης, Κυριακίδης, Τριανταφυλλάκος. Έπαιξαν ακόμη οι: Νοτούδας, Πατινιώτης, Βενέτης, Λιόλιος, Γιάσμπεκ, Τζιμόπουλος.          
(πηγή: εφημερίδα "Metrosport")

Hράκλεια: 3-1 την ΑΕ Ποντιών, δοκιμάζει Βούλγαρο

Στην τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν το παιχνίδι κυπέλλου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας κέρδισε με 3-1 την επίσης νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική, ΑΕ Ποντίων, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Το 0 - 1 έγινε στο 7΄ με κεφαλιά του Δούμα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσεμπερίδη, ενώ στο 9΄ ο Καλιαμπάκας με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 0-2. Στο 39΄ έγινε το 0-3 από τον υπό δοκιμή Βούλγαρο, Κύριοζάγκοφ και οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 83΄ με γκολ του Κυρτέγου σε 1-3.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ : ΙΤΣΙΟΣ (73΄ ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑΣ), ΒΕΪΔΑΜΕΝΙΔΗΣ (ΤΡΟΪΡΗΣ), ΣΤΑΦΙΔΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΤΕΛΙΔΗΣ (46΄ΣΑΒΒΙΔΗΣ),(80΄ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Δ.) ΛΙΟΛΙΟΣ, ΜΠΟΤΑΪΤΗΣ (73΄ ΓΟΥΛΑΣ), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Μ. (20ο ΛΕΠΤΟ ΓΙΟΦΤΣΕΦ). ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΚΥΡΤΕΓΟΣ), ΒΕΛΩΝΗΣ (80΄ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ (ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ : ΒΟΖΙΚΗΣ, ΔΟΥΜΑΣ, ΝΙΡΛΑΣ, ΜΑΡΙΓΚΟΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΛΙΠΙΤΚΑΣ, ΚΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑΣ,ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ, ΚΥΡΙΟΖΑΓΚΟΦ
(πηγή: εφημερίδα "Metrosport")

Πίστη για το διπλό στη Τούμπα...

Αισιόδοξοι είναι οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού-αναγνώστες του "pestoagorimou" για την αυριανή αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε το 54% πιστεύει ότι οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν τη νίκη ενώ αντιθέτως, το 26% πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Τέλος, το 19% πιστεύει ότι ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος.

"Σμπρώχνει" και...Ανάκογλου στον Ολυμπιακό

Μετά την πώληση του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό που απέφερε ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία του Πανσερραϊκού, ο Πέτρος Θεοδωρίδης φαίνεται να έχει ήδη στο μυαλό του το πως θα πουλήσει και το άλλο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Δημήτρη Ανάκογλου για τον οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έχει απορρίψει προτάσεις από ΠΑΟ και ΑΕΚ ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής λόγω ηλικίας, θέσης, ποιότητας κλπ κοστολογείται το λιγότερο 600.000 ευρώ. Σημερινά δημοσίευματα αναφέρουν λοιπόν πως στο πλαίσιο της μεταγραφής του Παπάζογλου, ο Θεοδωρίδης έριξε στο τραπέζι και το όνομο του νεαρού χαφ για να τον έχουν στο μυαλό τους οι "ερυθρόλευκοι" που θέλουν να ενισχυθούν με ταλαντούχους έλληνες ποδοσφαιριστές. Πάντως ότι και να γίνει και αν γίνει θα είναι στο τέλος της σαιζόν. Απλά χθες μάλλον εγινε μια διερευνητική κουβέντα.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ήρθε ο Φαν Ντερ Σααφ

Τελικά μια ημέρα νωρίτερα απ' ότι αρχικά αναμενόταν ο Φαν Ντερ Σααφ έφτασε στις Σέρρες συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη, και τους μάνατζερ του. Ο Ολλανδός για τον οποίον ΠΡΩΤΟ σας είχε ενημερώσει το "pestoagorimou" θα κάνει τις τελικές συζητήσεις αλλά η μεταγραφή του σύμφωνα με τις πληροφορίες θεωρείται δεδομένη και αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Στη μάχη και τα "λιονταράκια"

Στις 11 και 12 Σεπτεβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ Κ17 ΟΠΑΠ όπου φυσικά παίρνει μέρος και η αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού. Τα "λιονταράκια" του Τάσου Σαββίδη θα αντιμετωπίσουν στη πρεμιέρα τη Σκόντα Ξάνθη εντός έδρας ενώ στον βόρειο όμιλο αγωνίζονται και οι ΠΑΟΚ, Άρης, Καβάλα, Λάρισα, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
http://www.superleaguegreece.net/files/uploads/pdfs/K17_OPAP.pdf

Φουλ της...κατασκοπίας

"Φωτιά" πήρε αυτές τις ημέρες ο υπολογιστής του Ντράγκαν Κοκότοβιτς καθώς ο Σέρβος τεχνικός έβλεπε συνεχώς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τόσο με τον Άγιαξ, όσο και αυτό της Τούμπας με τη Φενέρμπαχτσε. Όσο για το χθεσινό ναι μεν το παρακολούθησε και έβγαλε συμπεράσματα αλλά οι απουσίες των Βιτόλο και Ίβιτς που λογικά θα αγωνιστούν εναντίον του Πανσερραϊκού τον έκανε να επικεντρώσει την προσοχή του στα προηγούμενα παιχνίδια.

"Δύσκολα...τα θεωρητικά εύκολα"

"Την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε με το δεξί. Αυτά τα παιχνίδια με θεωρητικά εύκολες ομάδες είναι δύσκολα. Ειδικά όταν προέρχεσαι από μια μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά είμαι σίγουρος ότι έχουν ισορροπίες και θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη."
Δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Υπέγραψε ο Παπάζογλου!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Τάσος Παπάζογλου καθώς ο 22άχρονος αμυντικός υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αλλά θα παραμείνει δανεικός για έναν χρόνο στον Πανσερραϊκό.
Πέρα του Τάσου Παπάζογλου, ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει δανεικό στον Πανσερραϊκό και τον μεσοεπιθετικό Σουμπίνιο, τον οποίο οι Πειραιώτες απέκτησαν πρόσφατα από τον Εθνικό. Ο 22άχρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, λίγο πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Το σίριαλ απόκτησης του νεαρού στόπερ, ξεκίνησε επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά η υπόθεση είχε "παγώσει", καθώς δεν μπορούσε να βρεθεί η "χρυσή" τομή με τον πρόεδρο των Σερραίων, Πέτρο Θεοδωρίδη. Τελικά, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος, ύστερα από τις καθοριστικές κινήσεις του Ευάγγελου Μαρινάκη, ο οποίος "έκλεισε" τον ταλαντούχο Έλληνα σέντερ μπακ.
(πηγή: http://www.redplanet.gr/html/ent/107/ent.274107.asp)

Στον πάγκο ο Φαν Ντερ Σααφ

Ο Ρέμκο Φαν Ντερ Σααφ έμεινε στον πάγκο στον χθεσινό αγώνα της Μπρόντμπι με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στον οποίο οι Δανοί ηττήθηκαν με 3-0 εντός έδρας και σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν αποκλείεται αύριο ο Ολλανδός να φτάσει στις Σέρρες προκειμένου να συζητήσει με τον Πανσερραϊκό. Πάντως κάποιοι στην ομάδα θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του 31χρονου αμυντικού χαφ.

Αναγέννηση: Tα τυπικά για Τζιμόπουλο

Με τα χρώματα του Οδυσσέα Αναγέννησης αναμένεται να αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Τζιμόπουλος, αφού την Παρασκευή αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο. Ο 18χρονος αμυντικός μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού Χρήστου Φράγκου, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στους Ερασιτέχνες του Ηρακλή, την δεύτερη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και πιο πρόσφατα σε ομάδα της Πολωνίας
(πηγή: mikriliga.com)

Επιτέλους ο Παπάζογλου στον Ολυμπιακό-Μένει δανεικός

Μετά από περίπου τέσσερις μήνες καθημερινών δημοσιευμάτων, σεναρίων, υποθέσεων, φημών και χωρίς ποτέ να υπάρχει μια επίσημη τοποθέτηση όλο αυτό το διάστημα, το σίριαλ της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό τελειώνει με...happy end για όλους. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών θα κατέβει αύριο στην Αθήνα και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κάνει και τις τελικές συζητήσεις θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό κάνοντας δίχως αμφιβολία ένα τεράστιο βήμα στη καριέρα του. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει δανεικός για ένα χρόνο στον Πανσερραϊκό και θα επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στον Πειραιά με περισσότερες εμπειρίες και έτοιμος να διεκδικήσει θέση. Kαι αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία του είναι από αυτές που είναι ταυτισμένες με το ποδόσφαιρο. Από παρολίγον δανεικός επί Παπακώστα, έμεινε, το πάλεψε, κέρδισε έπαξια θέση στην ενδεκάδα επί Μπροός και από τότε δικαίως δε βγαίνει από την ενδεκάδα του Πανσερραϊκού καθώς συνεχώς βελτιώνεται και ας μη ξεχνάμε πως είναι μόλις 22 και έχει ακόμα πολλά μπροστά του. Πάντως ιδανική είναι και η συμφωνία για τον Πανσερραϊκό που και χρήματα πήρε και τον παίκτη κράτησε και πήρε και τον Σουμπίνιο. Νομίζω πως είναι δίχως αμφιβολία το καλύτερο deal του Πέτρου Θεοδωρίδη στον Πανσερραϊκό.

Στιγμές από την παρουσίαση του Πανσερραϊκού

O Στέφανος Δημητριάδης έδωσε χρώμα με την παρουσία του στην εκδήλωση.
Από τη Μάνη...για τον Πανσερραϊκό!
O Σάββας Σιδηρόπουλος με την κούπα του πρωταθλητή.
Tις φανέλες τις πρόσεξε κανείς ήήή...;
Και έγινε η νύχτα...μέρα!

" Όλος ο νομός...Πανσερραϊκός"

Σαν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν απόψε το σερραϊκό ουρανό, έλαμψαν οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού κατά την επίσημη παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας. Με τις ευχές όλων των Σερραίων, ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι πανέτοιμος για τη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα «Λιοντάρια» της ομάδας μας, όπως και οι νέες φανέλες του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, ενώ έγινε και η απονομή του κυπέλου στην πρωταθλήτρια ομάδα Νέων. Παράλληλα βραβεύτηκε και ο κ. Παπαδοθωμάκος μαζί με το γιο του καθώς αν και είναι από τη Μάνη, χρόνια τώρα η οικογένεια του είναι Πανσερραϊκός.
«Στις 12 Απριλίου στον αγώνα που αποχαιρετούσαμε τη Super League όλοι δώσαμε την υπόσχεση ότι πολύ γρήγορα θα επανέλθουμε και την υπόσχεση αυτή την τηρήσαμε. Εκείνη η χρονιά μας δίδαξε πολλά και φέτος προχωράμε δυναμικά. Ήδη ολοκληρώθηκαν δώδεκα μετεγγραφές και δύο ανανεώσεις και προχωρούμε, δεν σταματάμε, θα παλέψουμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει στα μεταγραφικά. Θέλουμε πάντα ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα», είπε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Πέτρος Θεοδωρίδης, εμφανώς συγκινημένος από την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, ενώ ο προπονητής μας, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Πανσερραϊκού που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και είμαι σίγουρος πως και φέτος θα είναι και πάλι ο 12ος παίχτης. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι ο Πανσερραϊκός και του χρόνου θα είναι εκεί που του αξίζει, στη Super League».
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, Άρης Γαλανόπουλος.
«Πέρυσι περάσαμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις αλλά ευτυχώς ήταν πετυχημένη στο τέλος. Κρατάμε αυτό και κοιτάμε τη συνέχεια. Είναι μια νέα χρονιά και όλοι μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα …πόδια μας ώστε η ομάδα μας να μην ξανατραβήξει ότι πέρασε πριν από δύο χρόνια. Ευχόμαστε η νέα εταιρεία που μας «ντύνει» να μας φέρει τύχη και όλοι μαζί σ’ ένα γεμάτο γήπεδο να πέσουμε στη «μάχη» της Super League».
Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος , Στέφανος Δημητριάδης, ενώ την εποπτεία της όλης διοργάνωσης είχε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, Νίκος Ιλανίδης.
(PANSERRAIKOS.EU)

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Φιλικό με Ηρακλή στις 4/9

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 4/9 τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο σε φιλική αναμέτρηση, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Έτσι και αλλιώς οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούσαν αντίπαλο και ο "γηραιός" ήταν μια λύση καθώς "χρωστούσε" ένα φιλικό στον Πανσερραϊκό μετά και την αναβολή του φιλικού που ήταν προγραμματισμένο για τις 13 Αυγούστου.

Με φιλάθλους το ΑΕΚ-Πανσερραϊκός

Η ΑΕΚ ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τα επεισόδια που έγιναν στο φιλικό με την Καλλιθέα. Η συζήτηση επρόκειτο να γίνει στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έπειτα από παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Η ΑΕΚ υποστήριξε ότι λόγω του αποψινού αγώνα με την Νταντί δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί. Η επιτροπή έκανε δεκτό το αίτημα και όρισε τη συζήτηση στις 16 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως αν η ΑΕΚ τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής δεν θα παίξει χωρίς θεατές στο ματς με Πανσερραϊκό αλλά στους αγώνες που ακολουθούν με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.(πηγή: soccerplus.gr)

Αναγέννηση: Θέλει Δούμα, μιλάει και με Παπαποστόλου

Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Μπάμπη Παπαθανασίου από το ρόστερ, για προσωπικούς λόγους, ο Οδυσσέας Αναγέννησης κινείται για τον παίκτη που θα ενισχύσει την επίθεση με τα ονόματα των Δούμα και Παπαποστόλου να είναι στο προσκήνιο. Οι "Πόντιοι" έχουν κάνει μια καλή πρόταση στον 24χρονο επιθετικό, Ηλία Δούμα, που αγωνιζόταν στον Πυρσό Γρεβενών ενώ την ίδια στιγμή κάνουν και διερευνητικές επαφές με τον 28χρονο επιθετικό Γιάννη Παπαποστόλου(φωτό) ο οποίος παλαιότερα είχε περάσει και από τον Πανσερραϊκό και φυσικά έχει εμπειρία από τις μικρές κατηγορίες.

4 & 5 Σεπτεμβρίου το κύπελλο

Τελικά όπως ήταν αναμενόμενο η ΕΠΟ μετέθεσε την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδας για το Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Σεπτεμβρίου, καθώς οι περισσότερες ομάδες δε μπόρεσαν να εξασφαλίσουν σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα την απαραίτητη άδεια για τα γήπεδα τους. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα τα παιχνίδια των Σερραϊκών ομάδων θα γίνουν ως εξής:
4/9, 15:45, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλεια-Πανηλειακός
5/9, 15:45, Οδυσσέας Αναγέννησης-Μακεδονικός
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
http://www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17587&Itemid=198

To θεωρούν οριστικό για Παπάζογλου-Τι θα γίνει με τον παίκτη

Για ακόμα μια ημέρα οι περισσότερες εφημερίδες και κυρίως αυτές του Ολυμπιακού ασχολούνται με το θέμα του Τάσου Παπάζογλου με τους τίτλους στα πρωτοσέλιδα να θεωρούν τελειωμένη τη συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα σε όλες γίνεται λόγος για αυριανή...κάθοδο του ποδοσφαιριστή στον Πειραιά προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του. Πάντως ακόμα δε φαίνεται να είναι 100% ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει δανεικός στις Σέρρες. Μπορεί ο Κοκότοβιτς να τον υπολογίζει για βασικό, μπορεί να του έδωσαν περιβραχιόνιο αρχηγού αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά και αυτό κυρίως γιατί δεν υπάρχει σύμφωνα με τα γραφόμενα "κοινή γραμμή" στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Άλλοι θεωρούν δεδομένο ότι θα μείνει Σέρρες και άλλοι τονίζουν πως θα συζητηθεί την τελευταία στιγμή. Ίδωμεν...

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Εκπλήξεις με αρχηγούς-Γαλανόπουλος, Παπάζογλου και Άμο το περιβραχιόνιο

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι αρχηγοί του Πανσερραϊκού για τη νέα περίοδο και σε σχέση με τα όσα αναμενόταν σαφώς και υπήρξαν εκπλήξεις. Πέρα από τον Άρη Γαλανόπουλο που ήταν δεδομένο ότι θα βρίσκετε στην ομάδα των αρχηγών, η έκπληξη έγινε με τον Τάσο Παπάζογλου. Ο νεαρός στόπερ επισφραγίζει την καλή του παρουσία στην ομάδα όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη της διοίκησης και φυσικά αυτό σημαίνει πως συνεχίζει στον Πανσερραϊκό. Όσο για τον Άμο, η έμπειρια του ήταν αυτή που τον έφερε στις θέσεις των αρχηγών.

Σφυρίζει ο Παππάς

Ο Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός. Boηθοί του οι Καρατζίκας και Τουμπακάρης από τον ίδιο σύνδεσμο θα είναι βοηθοί του ενώ 4ος είναι ο Αρετόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο.

O Στέφανος Δημητριάδης "οικοδεσπότης" της παρουσίασης

Ο Στέφανος Δημητριάδης είναι ο άνθρωπος που θα παρουσιάσει την αυριανή εκδήλωση της...παρουσίασης του Πανσερραϊκού για τη σαιζόν 2010-11. Ο γνωστός Σερραίος δημοσιογράφος επιλέχθηκε από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ για να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο και φυσικά δέχθηκε μετά χαράς την πρόταση. Αξίζει να αναφερθεί πως η παρουσίαση θα ξεκινήσει αύριο στις 20.30, στο Δημοτικό γήπεδο και θα "συστηθούν" τα νέα αποκτήματα της ομάδας, θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις της Μass ενώ θα γίνει και η απονομή πρωταθλήματος στην ομάδα Νέων των "λιονταριών".

Nταλέ...και επίσημα

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι και με τη βούλα πλέον ο Μαουρίς Νταλέ καθώς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού έγιναν οι τελικές διαπραγματεύσεις, υπέγρεψε μονοετές συμβόλαιο. Ο Γάλλος επιθετικός θα αναχωρήσει σήμερα για την Ρουμανία προκειμένου να πάρει τα πράγματα του και θα επιστρέψει την Παρασκευή στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς καθώς είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Στις Σέρρες ο Ντιόγκο-Τον ανακοίνωσε η...Ρέκιαβικ

Στις Σέρρες βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Πορτογάλος Zoρντάο Ντιόγκο ο οποίος μετά από αρκετές αναβολές τελικά έφτασε στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μάλιστα η μεταγραφή του Ντιόγκο στον Πανσερραϊκό ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της Ρέϊκιαβικ η οποία κάνει αναφορά στο ιστορικό του παίκτη και μάλιστα αναφέρει πως ο παίκτης θα είναι δανεικός μέχρι της 1η Μαϊου του 2011 και έχει συμβόλαιο με την Ισλανδική ομάδα ως τον Δεκέμβρη του 2012. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι φίλαθλοι της Ρέϊκιαβικ αντιδρούν στο δανεισμό του παίκτη καθώς με σχόλια τους λένε πως δεν συμφωνούν με την παραχώρηση του παίκτη σε μια περίοδο που η ομάδα τον χρειάζεται.
Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της Ρεϊκιαβίκ:
http://krreykjavik.is/?p=1503

Πρός αναβολή η 1η φάση του κυπέλλου

Μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα διεξαχθεί κανονικά η 1η φάση του κυπέλλου το προσεχές Σαββατοκύριακο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Η απόφαση της ΕΠΟ να πάρουν άδεια όλα τα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αγώνες έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις ομάδες καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά. Έτσι δεν αποκλείεται οι αγώνες να μεταφερθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αυτό είναι όμως κάτι που θα ανακοινωθεί και επισήμως από την ΕΠΟ.

Oι Σερραίοι διαιτητές στη Γ΄-Υποψήφιος για τη Β΄ ο Παπουτσής

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών, υποψήφιων διαιτητών και βοηθών διαιτητών ανόδου & ταλέντων περιόδου και παρατηρητών διαιτησίας περιόδου 2010-2011 για τη Γ' Εθνική Κατηγορία και παρατηρητών για τη Β' Εθνική Κατηγορία 2010-2011.
Αναλυτικά οι θέσεις των Σερραίων διαιτητών και παρατηρητών από τις οποίες ξεχωρίζει η υποψηφιότητα ανόδου στη Β΄ Εθνική του Ιωάννη Παπουτσή.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
Γκυρίνης Χρυσάφης
Ίτσκος Δημήτριος
Φωτιάδης Γεώργιος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
Παπουτσής Ιωάννης
Φωτιάδης Ανανίας
ΒΟΗΘΟΙ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
Ευθυμιάδης Χρήστος
Κύρβεης Στέφανος
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
Θεοδωρίδης Θεόφιλος
Ιακωβίδης Πολύκαρπος
Στεφάνου Πασχάλης
Τσακιρίδης Νικόλαος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΕ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
Παπουτσής Ιωάννης

Στην πόρτα της εξόδου ο Κόντος

Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" το μέλλον του Αλέξανδρου Κόντου στον Πανσερραϊκό δεν είναι και τόσο βέβαιο καθώς από τη στιγμή που θα έρθει ο Ντιόγκο και με την παρουσία του Σάκη Παντελιάδη, ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εκτός πλάνων του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Έτσι λοιπόν και εκτός απροόπτου δεν αποκλείεται σύντομα να κληθεί να λύσει τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

Ενδιαφέρον και για Ταβάρες-Δύσκολη η περίπτωση του

Ο Πανσερραϊκός φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Μίκαελ Ταβάρες ο οποίος παραχωρείται ως δανεικός από την ομάδα του Αμβούργου στην οποία ανήκει. Ο 27χρονος Σενεγαλέζος με Γαλλικό διαβατήριο αμυντικός χαφ, αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Νυρεμβέργη και είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ. Στο Αμβούργο έκανε συνολικά 16 συμμετοχές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σλάβια Πράγας(2007-09 36/3), Τούρ(2005-07 27/4), Νάντ(2003-05 49/2) και Αμντεβίλ(2002-03 26/9) ενώ έχει περάσει από τις Αλβέρκα και Κρετεϊγ. Βέβαια το κασέ του είναι αρκετά μεγάλο και ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Ρέμκο Φαν Ντερ Σάαφ ο...Ολλανδός-Έρχεται τις επόμενες ημέρες

Όπως σας είχε ενημερώσει το μεσημέρι το "pestoagorimou" o Πανσερραϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με Ολλανδό αμυντικό χαφ και σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες αυτός είναι ο Ρέμκο Φάν Ντερ Σάαφ. Ο 31χρονος(28.2.79) Ολλανδός αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και ως δεξί μπακ. Ο Φάν Ντερ Σάαφ αγωνίζεται στη Δανέζικη Μπρόντμπι, ως δανεικός από την Αγγλική Μπέρνλι τα τελευταία χρόνια και φέτος έχει 8 συμμετοχές(οι τέσσερις στην Ευρώπη) και 1 γκολ ενώ τα προηγούμενα χρόνια δύο χρόνια είχε συνολικά 25 συμμετοχές. Πάντως ο Ολλανδός έχει πολύ καλό βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί στις Φίτεσε(1997-02 82/5), Φορτούνα Σίταρντ(2000, 2/0 ως δανεικός), Αϊντχόβεν(2002-05 39/1), Φίτεσε(2005-08 70/5), ενώ στη Μπέρνλι έκανε μόλις 1 συμμετοχή. Επίσης έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ελπίδων της Ολλανδίας. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα.

Δείτε τον Φαν Ντερ Σάαφ:

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Nταλέ ο εκλεκτός...

Ο Μαουρίς Νταλέ είναι τελικά ο εκλεκτός του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για την θέση του σέντερ φορ. Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός θα βρίσκεται σε λίγη ώρα στις Σέρρες και μάλιστα θα δώσει το παρών στη προπόνηση,προφανώς για να την παρακολουθήσει. Ο παίκτης θα αποκτηθεί κατά πάσα πιθανότατα δανεικός από την Ουνιρέα στην οποία πήρε μεταγραφή πριν ένα μήνα, από την Γαλλική, Άρλ Αβινιόν. Έκανε 5 συμμετοχές με την Ρουμάνικη ομάδα αλλά το γεγονός ότι αποκλείστηκε από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της έδωσε το δικαίωμα να παραχωρήσει τον παίκτη. Στον Πανσερραϊκό πάντως έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητες του.

Σενάρια για Γάλλο, Ολλανδό και Σλοβάκο...

Πάντως κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας τα σενάρια γίνονται ολοένα και περισσότερα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε πριν λίγη ώρα η ΕΡΑ Σερρών αναμένεται στις Σέρρες ένας Γάλλος επιθετικός που δεν αποκλείεται να είναι ο 25χρονος Γάλλος φορ της Ουνιρέα, Μαουρίς Νταλέ, για τον οποίο σας είχαμε ενημερώσει εδώ και περίπου δέκα ημέρες. Επιπλέον ο Πανσερραϊκός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση και σε Ολλανδό αμυντικό χαφ, ενώ το "pestoagorimou" έχει την πληροφορία πως εξετάζεται και η περίπτωση ενός Σλοβάκου αμυντικού χαφ, που δεν αγωνίζεται στη χώρα του. Για τον συγκεκριμένο μάλιστα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς πήρε το ΟΚ και από τον Σλοβάκο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Γιάν Νόβοτα.

Νιφλόρ...ναι, Κατσαβάκης...όχι,

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sportday" στη μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού προστέθηκαν τα ονόματα των Νίκου Κατσαβάκη και Βιλφρέντ Νιφλόρ . Όσον αφορά τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, μπορεί σαφέστατα να είναι μια αξιόλογη περίπτωση αλλά το θέμα είναι πως ο Πανσερραϊκός δε ψάχνει για κεντρικό αμυντικό καθώς είναι πλήρης σε αυτή τη θέση. Παράλληλα οι "ερυθρόλευκοι" όντως εξετάζουν τον 29χρονο Γάλλο επιθετικό, Βιλφρέντ Νιφλόρ, που αγωνίζεται στη Λίτεξ Λόβετς και του έχουν καταθέσει πρόταση. Μάλιστα ήδη τη φετινή χρονιά έχει 8 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε τη χρονιά με 31 συμμετοχές και 19 γκολ και ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Γκενιόν(2005-07 72/23), Τούρ(2004-05 30/9), Κάννες(2001-04 52/18),Τουλούζ( 2000-01 23/3). Πάντως η περίπτωση του ποδοσφαιριστή δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολη.

Δείτε τον Νιφλόρ να αγωνίζεται:

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Βαλσαμάκης: "Πήρα τις εγγυήσεις που ήθελα"

Μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης του Γιώργου Βαλσαμάκη, ο 24χρονος τερματοφύλακας δήλωσε στο "pestoagorimou" ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη: "Από τη στιγμή που άκουσα αυτά που ήθελα δεν είχα κανέναν λόγο να συνεχίσω τη προσφυγή. Μίλησα με τους ανθρώπους και μου έδωσαν τις εγγυήσεις που ήθελα για να προσπαθήσω και να διεκδικήσω μια θέση με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες. Στόχος μου πλέον είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της".

Χάλασε του Ζιαμπάρη-Ήταν πολλά τα χρόνια...

Τελικά δε πρόκειται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα ο Νίκος Ζιαμπάρης, καθώς ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν τα βρήκε με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού και έτσι αποχώρησε από την ομάδα προκειμένου να βρεί αλλού την ποδοσφαιρική του στέγη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" η διαφωνία των δύο πλευρών ήταν στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου καθώς από τον Πανσερραϊκό επιθυμούσαν να υπογράψει ο πάικτης 5ετές συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να δεσμευτεί για τόσα πολλά χρόνια.

"Θέλει δουλειά ακόμα"

Αυτό που λέει ακόμα και ο προπονητής του Πανσερραϊκού πιστεύουν οι αναγνώστες του "pestoagorimou" ενόψει της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ. Ότι δηλαδή οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν δουλειά ακόμα για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα. Αυτό πιστεύει το 52% ενώ το 35% πιστεύει ότι ο Πανσερραϊκός δεν είναι έτοιμος, την ίδια ώρα που το 10% θεωρεί έτοιμη την ομάδα.

Η αναβολή, της αναβολής, ώ αναβολή για τον Ντιόγκο...

Η αναμονή συνεχίζεται για την άφιξη του Πορτογάλου, Ζορντάο Ντιόγκο, καθώς ο Πορτογάλος δεν έφτασε ούτε σήμερα στις Σέρρες και η νέα πιθανή ημέρα άφιξης του είναι η Πέμπτη. Πάντως οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού συνεχίζουν να εμφανίζονται καθησυχαστικοί λέγοντας πως η μεταγραφή είναι τελειωμένη. Η ομάδα του, ΚΡ Ρέκιαβικ, αγωνίζεται σήμερα το βράδυ εναντίον της Βαλούρ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα αγωνιστεί.

Εκδρομές για Τούμπα-15 ευρώ το εισιτήριο

Από τους συνδέσμους θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται τα 1.200 εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ. 
Οι ανακοινώσεις των συνδέσμων:
**Από αύριο (Τρίτη), μπορείτε να προσέρχεστε στα γραφεία του Club για να προμηθεύεστε τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τούμπας. Τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 15 ευρώ για τη θύρα 8, η οποία θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Παράλληλα, μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή με τα πούλμαν του συνδέσμου, περνώντας από τα γραφεία Μεραρχίας 93-έναντι Πυροσβεστικής, ή στα τηλέφωνα 6984.453.090 και 6978.313.443. Ήδη το πρώτο πούλμαν έχει σχεδόν γεμίσει. Όλοι στο πλευρό των Λιονταριών στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
**Η Λέσχη Φίλων Πανσερραϊκού RED LIONS διοργανώνει την Κυριακή εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της Λέσχης,  Ραιδεστού 52, καθημερινά 21:00-23:00.

Ο Ζαλίκας βοηθός-γυμναστής του Κοκότοβιτς

Ένας παλιός γνώριμος του Πανσερραϊκού θα είναι ο νέος βοηθός, που θα εκτελεί και χρέη γυμναστή, του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο λόγος για τον Νίκο Ζαλικά που από σήμερα επιστρέφει και πάλι στις Σέρρες όπου βρέθηκε το δεύτερο μισό της περιόδου 2006-07 ως προπονητής, αλλά αυτή τη φορά από άλλο πόστο. Ο 48χρονος τεχνικός που ήταν βοηθός του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς πριν λίγα χρόνια, είναι πολύ καλός φίλος με τον Σέρβο τεχνικό και μάλιστα σήμερα έδωσε το παρών στη προπόνηση.

Ρέπο για Αναγέννηση και...Φιλιππιάδα για Ηράκλεια στη πρεμιέρα της Γ΄-Πήραν και κλειδάριθμο

Ξεκούραστα θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά ο Οδυσσέας Αναγέννησης καθώς θα είναι η ομάδα που θα κάνει το ρεπό της στην 1η αγωνιστική της Football League 2(Βορράς), όπως αποκαλείται πλέον η Γ΄ Εθνική. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Φιλιππιάδας.
Σε λίγο θα γίνει γνωστό όλο το πρόγραμμα.
* Η 1η αγωνιστική πραγματοποιείται στις 12/9 και για τις δύο κατηγορίες, ενώ τα πρωταθλήματα τελειώνουν στις 8 Μαϊου. Τα πλέι-οφ της Β' και Γ' Εθνικής ξεκινάνε στις 18 Μαϊου και τελειώνουν στις 5 Ιουνίου.
 
Κλειδάριθμο πήραν οιΜέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας και Οδυσσέας Αναγέννησης προκειμένου να μη συμπίπτουν τα εντός έδρας παιχνίδια.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα:
http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=1522

Στις 5 Σεπτεμβρίου η κλήρωση της Δ΄

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των κληρώσεων για το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας 2010-11.
Την Κυριακή 5/9 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» στη Βέροια θα γίνει η κλήρωση για τους ομίλους 1, 2, 3 και 4 (θα συμμετάσχουν ομάδες από τις ΕΠΣ Εβρου, Θράκης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Μακεδονίας, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πέλλας, Ημαθίας, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Πιερίας, Τρικάλων, Λάρισας, Καρδίτσας, Θεσσαλίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας).

Αλλαγή πλεύσης για Βαλσαμάκη-Τον υπολογίζουν και μένει

Kαι πάνω που όλα έδειχναν πως οι σχέσεις του Πανσερραϊκού με τον Γιώργο Βαλσαμάκη θα τελείωναν με άσχημο τρόπο, τελικά αποδείχθηκε πως όταν ραγίσει το γυαλί...ξανακολλάει. Ο 24χρονος τερματοφύλακας που είχε καταθέσει προσφυγή τη προηγούμενη εβδομάδα για μείωση προσωπικότητας, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού και τελικά μετά από πολύ συζήτηση πήρε το μήνυμα ότι τον υπολογίζουν, πείστηκε να αποσύρει την προσφυγή και μάλιστα σήμερα θα δώσει το παρών στη προπόνηση.

1.200 εισιτήρια για Τούμπα

Όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός, οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν τελικά 1.200 εισιτήρια για το παιχνίδι της Τούμπας που θα ξεκινήσει τη Κυριακή στις 18:30. Οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8 ενώ φυσικά θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο.
(φωτό: από τον αγώνα της σαιζόν 2008-09/πηγή: panserraikara.gr)

Το πρωτάθλημα της...ενημέρωσης στο Μetropolis Σερρών 97,2

Έπειτα από δύο περίπου μήνες διακοπής, ανάπαυσης, περισσυλογής κ.ο.κ η αθλητική ενημέρωση επιστρέφει στο ραδιόφωνο μέσω του Aθλητικού Μetropolis 97,2. Από τη Δευτέρα,23 Αυγούστου, η μάχη ξεκινά και η "μεγάλη μπάλα" θα παίζεται καθημερινά στο δικό μας "γήπεδο". 


 Το πρόγραμμα:
06:00-08:00 "Ραδιοφ(ο)νικό Αλαλούμ" με τον Κωνσταντίνο
08:00-10:00 "Μπουγάτσα με μπάλα" με τον Πέτρο Πετρούση
10:00-12:00 "Στη μπανιέρα δυο-δυο" με τους Κωστή Ραπτόπουλο και Γρηγόρη Κόκκινο
12:00-14:00 "Αθλητικό Μαγκαζίνο" με τους Νίκο Φούρλιο και Χριστίνα Χατζοπούλου
14:00-16:00 "Παίξτε μπάλα" με τον Γιώργο Μύρτσο
16:00-17:30 "Τρίτο ημίχρονο" με τον Νίκο Πετρουλάκη
17:30-19:00 "Πες το αγόρι μου" με τον Κώστα Αδαλή
19:00-20:00 "Time Out" με τον Κώστα Μπαζιργιάννη (Δευτέρα-Πέμπτη και το Σάββατο 11:00-12:00)
19:00-20:00 "Live bet" με τον Ξενοφών Βαλάση(Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή)

Kαλύτερος ο Μέγας, 2-1 την Επανομή

Με επιτυχία στέφθηκε το δεύτερο φιλικό τεστ, μέσα σε δύο ημέρες, που έδωσε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας στην έδρα του  κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη των αντιπάλων τους και σε διάστημα οκτώ λεπτών έφτασαν στο 2-0 με τέρματα των Κρυστάλλη (55’) και Μουτίδη (63’). . Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δερμιτζόγλου (85’).

Μ. ΑΛΕΞ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ: Ταρατσούδης, Κύρου, Νίρλας, Χατζάκος, Αραμπατζής, Τσεβρετζής, Μουτίδης, Σιδηρόπουλος, Ζιγκερίδης, Κρυστάλλης, Ματζουράκης. Επίσης έπαιξαν οι Τριανταφυλλίδης, Καραπατσιάς, Κουβέλογλου, Μαρίγκος, Πούπης, Λαζίδης και Βοζίκης.

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Πρόταση...Ελπιδοφόρου(!) σε Κωνσταντινίδη

Μετά την Ηράκλεια, ο Ελπιδοφόρος Κηφισιάς είναι η ομάδα που χτύπησε την πόρτα του Σωτήρη Κωνσταντινίδη προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει έδρα την Αθήνα και αγωνίζεται στη Δ΄ Εθνική. Βέβαια τα πάντα είναι σε εξάρτηση με τη γυναίκα του ποδοσφαιριστή η οποία είναι δασκάλα και έχει διοριστεί στην Αθήνα. Βέβαια η ίδια ζήτησε επανεξέταση του διορισμού της και αν δεν αλλάξει κάτι τότε ο "γιατρός" θα ψάξει για ομάδα στην πρωτεύουσα οπότε ίσως ο Ελπιδοφόρος έχει κάποια τύχη.