Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Γάζωρος-Πανσερραϊκός(2-3): Για άλλους ευκαιρία και για άλλους...αγγαρεία!

Κάτι οι σκληρές και καταπονητικές προπονήσεις των τελευταίων ημερών, κάτι η θερμοκρασία που παρά το...αεράκι στο Γάζωρο ήταν υψηλή και κάτι ο αντίπαλος, έκαναν τους παίκτες του Πανσερραϊκού να δουν ως αγγαρεία το φιλικό, γιατί η εικόνα μόνο αυτό το συμπέρασμα έβγαζε. Κακά τα ψέματα για τους παίκτες μπορεί να υπάρχει πάντα η θέληση για νίκη αλλά διαφορετικό είναι να αντιμετωπίζεις τον Ηρακλή ή τη Καβάλα π.χ και άλλο τον Εθνικό Γαζώρου(χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω). Υπάρχει άλλωστε και το πρόσφατο παράδειγμα του Ολυμπιακού στα φιλικά με Τρίπολη και Εργοτέλη και στο φιλικό με τη Ρόμα. Όπως και να έχει, μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να κέρδισαν τελικά με 3-2, έχοντας βρεθεί και δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά η νίκη δε λέει σε καμία περίπτωση τίποτα. Κατά διαστήματα και κυρίως από τη στιγμή που αγωνίστηκαν οι θεωρητικά βασικοί υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές με καλή κυκλοφορία της μπάλας, εναλλαγές, πρέσινγκ ψηλά και καλή άμυνα αλλά ως εκεί. Οι "εκρήξεις" του Μπέλιτς σε κάποιες φάσεις και η εξυπνάδα του Βρούτσινα στη φάση του τελευταίου γκολ έδωσαν τη νίκη. Από εκεί και πέρα, αν εξαιρέσεις κάποιους παίκτες ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δε πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από τις ρεζέρβες που αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, δέχθηκαν δύο γκολ και γενικά άφησαν μια γεύση ανησυχίας για το βάθος της ομάδας. Είπαμε όπως πως υπάρχουν και τα ελαφρυντικά ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απουσίαζαν και οι Αμπού, Τάντιτς, Παπαδόπουλος, Μουσικάκης. 
Όσο για το Γάζωρο, έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών και ειδικά ως το 50 περίπου ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού. Στη συνέχεια και με τις πολλές αλλαγές περιορίστηκε λίγο αλλά το πάλεψε ως το τέλος και ας μη ξεχνάμε πως βρίσκεται πολύ πιο πίσω από τον Πανσερραϊκό σε επίπεδο προετοιμασίας.



Τα γκολ: 
20΄ Ο Στεφανίδης με κοντινό πλασέ μετά από λάθος της άμυνας κάνει το 1-0.
35΄ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα φτάνει στο Βοσκόπουλο που με προβολή ισοφαρίζει σε 1-1.
52΄ Ωραία εναλλαγή της μπάλας και ο Αργυρίου με σουτ πετυχαίνει το 2-1.
65΄ Εκτέλεση κόρνερ του Μπέλιτς, κεφαλιά του Παντελιάδη, 2-2.
90΄ Εκπληκτική προσπάθεια του Μπέλιτς που πέρασε 4 παίκτες και την ιδανική στιγμή βρήκε τον Βρούτσινα που με τακουνάκι πέτυχε το 2-3.

Το παιχνίδι χωρίστηκε σε τρία 35λεπτά.
ΓΑΖΩΡΟΣ:Καστανιώτης, Λιάρας,Αβραμίδης, Καρυπίδης, Λεωνίδας, Παλάσκας, Μπογιατζής, Στεφανίδης, Γαϊδαρτζής, Αγγελακάς, Καρλικόβαλης ενώ αγωνίστηκαν και οι Δεστάνης, Οφθαλμίδης, Παπάζογλου, Ταρπινίδης Γ, Ιωάννου, Τυχάλας, Μεσέρης, Κουρτίδης, Χαριλάου, Αραμπατζής και αρκετοί υπό δοκιμήν.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα, Σαββίδης, Μαγουνέ, Βοσκόπουλος, Κόντος, Ζιαμπάρης, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Σιδηρόπουλος, Λεοζίνιο, Ογκούσου και οι Ράντμαν, Παντελιάδης, Γαλανόπουλος, Άμο, Παπάζογλου, Κάστρο, Λεοζίνιο, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Βρούτσινα

Ούτε κουβέντα για αμυντικό ο Βαλβέρδε-Προωθεί τον Ποτουρίδη και φαίνεται να χαλάει του Παπάζογλου

Όπως είχαμε αναφέρει και χθες, στη σημερινή συνάντηση Βαλβέρδε-Μαρινάκη θα καθοριζόταν κατά ένα μεγάλο βαθμό η εξέλιξη της υπόθεσης του Τάσου Παπάζογλου. Όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός πλέον θα κινηθεί για ένα αμυντικό χαφ και για ένα επιθετικό ενώ για αμυντικό δεν ακούγεται τίποτα. Και από τη στιγμή που στη συνάντηση ο Βαλβέρδε φέρεται να είπε στον Μαρινάκη ότι θα προωθήσει τον νεαρό Ποτουρίδη ως 4ο αμυντικό η μεταγραφή του στόπερ του Πανσερραϊκού μόνο σίγουρη δεν είναι πλέον. Βέβαια μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκτήσει και Παπάζογλου και Σουμπίνιο και να τους αφήσει να "ψηθούν" έτσι ώστε να τους έχει έτοιμους για την επόμενη χρονιά αλλά η υπόθεση παίρνει πλέον διαφορετική τροπή.

Δεξί μπακ στο προσκήνιο

Μπορεί ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς να μη το έχει δηλώσει επίσημως, αλλά δεν είναι και κοινό μυστικό πως ο Πανσερραϊκός ψάχνει για δεξί μπακ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση κοινοτικού ποδοσφαιριστή που καλύπτει τη θέση και από Δευτέρα αναμένονται οι εξελίξεις.

Στη λίστα και ο Μπερσόν

Ακόμα ένα όνομα που προστέθηκε σήμερα στη μακρά μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού από τη "Sportday" είναι αυτό του 30χρονου αμυντικού χαφ, Μάθιου Μπερσόν. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Τουλούζ στην οποία αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Νάντ(1999-04, 122/7), Άστον Βίλα(2004-06, 11/0), Οσέρ(δαν. 2005-06, 27/0) και Λεβάντε(2006-08, 50/1). Mάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γάλλος δημοσιογράφος που έδωσε τη πληροφορία τόνισε ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά στη συμφωνία.

Και πάλι Νικάϊσε

 Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι όπως φαίνεται η περίπτωση του Μπέντζαμιν Νικάϊσε σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday". Ο 30χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ για τον οποίο σας είχε γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον το "pestoagorimou" από τις αρχές Ιουλίου δεν υπολογίζεται από τη Σταντάρ Λιέγης αλλά αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση γιατί έχει μεγάλο κασέ.
Δείτε εδώ την ανάρτηση:
http://pestoagorimou.blogspot.com/2010/07/blog-post_17.html

Τσεκάρει Νταλέ

Την περίπτωση του 25χρονου Γάλλου επιθετικού, Μαουρίς Νταλέ, εξετάζει ο Πανσερραϊκός σύμφωνα με σημερινά δημοσίευματα(Μetrosport, Sportday). O Nταλέ αγωνίζεται στην Ρουμανική, Ουνιρέα, αλλά το περίεργο είναι πως πριν από ένα περίπου μήνα πήρε μεταγραφή στη συγκεκριμένη ομάδα από τη Γαλλική Άρλ. Ο Νταλέ έχει 5 συμμετοχές φέτος ενώ στο παρελθόν πέρα από την Άρλ έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Μαρτίγκ και Λε Ποντέτ και σε 147 συνολικά συμμετοχές έχει 30 γκολ.

Ευκαιρία για πολλούς με Γάζωρο

Με το θερμόμετρο να πλησιάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και τους 40 βαθμούς, είναι βέβαιο πως οι περισσότεροι θα προτιμήσουν μια κοντινή παραλία ή τη δροσιά του κλιματιστικού τους αλλά υπάρχει και ένα φιλικό, Γάζωρος-Πανσερραϊκός στις 18:30.
Ένα φιλικό παιχνίδι που θα είναι ευκαιρία για αρκετού παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά, να δείξουν στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς ότι αξίζουν. Το παιχνίδι θα γίνει σε τρία 35λεπτά.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

O Bαλβέρδε αποφασίζει για Παπάζογλου-Σουμπίνιο

Ακόμη μια μικρή παράταση και ακόμα μια...σκηνή είναι οι νέες προσθήκες στο σίριαλ της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό, στην οποία εμπλέκεται και ο Σουμπίνιο. Μπορεί από κάποια δημοσιεύματα οι μεταγραφές να εμφανίζονται τελειωμένες αλλά όπως σας είχε μεταφέρει το "pestoagorimou" από τη πρώτη ημέρα, η...νέα σελίδα στον Ολυμπιακό με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα καθυστερούσε και ίσως θα περιέπλεκε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Αφού λοιπόν για ακόμα μια φορά πήγαμε από αύριο, σε αύριο, εκτός απροόπτου το φινάλε των υποθέσεων θα πέσει στην αυριανή συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκεί, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα κάνει ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και θα κάνει και κουβέντα για μεταγραφές. Αναπόφευκτα στο τραπέζι θα πέσουν και τα ονόματα των Παπάζογλου και Σουμπίνιο όπως και ο τρόπος απόκτησης του. Οπότε συνεχίζουμε να τηρούμε στάση αναμονής.

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

"Ένας ως δύο Έλληνες στην ενδεκάδα"

Οι αναγνώστες του "pestoagorimou" πιστεύουν ότι τη φετινή χρονιά θα αγωνίζονται το πολύ ως δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα του Πανσερραϊκού. Αυτό άλλωστε έδειξε η ψηφοφορία κατά την οποία η συγκεκριμένη απάντηση συγκέντρωσε ποσοστό 44%. Από εκεί και πέρα το 39% πιστεύει ότι θα αγωνίζoνται 3 ή και 4 Έλληνες ενώ πιο αισιόδοξο είναι το 9% που κάνει λόγο για 5 και πλέον Έλληνες και μόλις το 4% πιστεύει ότι δε θα αγωνίζεται κανένας.

29 Αυγούστου, στις 18:15 με ΠΑΟΚ

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ. Το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός θα διεξαχθεί τη Κυριακή, 29 Αυγούστου, στις 18:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝOVA όπως και όλα τα παιχνίδια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/8
ΟΑΚΑ 21:15 Παναθηναϊκός-Ξάνθη -NOVA-
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/8
Αλκαζάρ 17:15 Λάρισα-Ατρόμητος -NOVA-
Νέα Σμύρνη 17:15 Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου -NOVA-
«Καυτανζόγλειο» 19:30 Ηρακλής-Ολυμπιακός -NOVA-
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/8
Παγκρήτιο 18:15 Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης -NOVA-
Τούμπα 18:15 ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός -NOVA-
«Ανθή Καραγιάννη» 20:30 Καβάλα-Άρης -NOVA-
Παμπελοποννησιακό 20:30 Κέρκυρα-ΑΕΚ -NOVA-

***Την έναρξη των αγώνων για την πρεμιέρα της νέας σεζόν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με καθυστέρηση 15 λεπτών αποφάσισαν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στη σημερινή δίωρη συνάντηση που είχε το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ με διεθνείς παίκτες και αρχηγούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής.Μάλιστα, ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία επισημαίνει: «Στη συνάντηση που έγινε από κοινού με τον Π.Σ.Α.Π., τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους αρχηγούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκα, της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, αποφασίσθηκε ότι είναι πλέον αναγκαστική κι επιβεβλημένη η υιοθέτηση σοβαρής, υπεύθυνης και αμείλικτης στάσης σε κάθε γεγονός ποδοσφαιρικής βίας, από οποιονδήποτε κι αν αυτή προέλθει, οπουδήποτε κι αν αυτή εκδηλωθεί. Λήφθηκαν αποφάσεις για την υιοθέτηση μέτρων, μεταξύ των οποίων είναι κι η 15λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη των συναντήσεων της πρώτης αγωνιστικής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Θα υπάρξει κλιμάκωση των αντιδράσεων μας με στόχο να κάνουμε σαφές ότι είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και το ποδόσφαιρο».

Xθεσινά φιλικά...

Δόξα Δράμας-Οδυσσέας Αναγέννησης(2-0)
Πανδραμαϊκός-Ηράκλεια(1-1, Καλιαμπάκας)
Σιδηρόκαστρο-Γάζωρος(1-3)
Αετός Ορφανού-Ν.Ζίχνη(2-3)

Στην Εθνική Παίδων ο Γιαννόπουλος

Ανακοινώθηκαν από τον κ. Θεόδωρο Παχατουρίδη τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Παίδων για το διεθνές φιλικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Σερβία (23-28/8 και τα φιλικά με Σερβία, Ρωσία και Γαλλία) και για τους δύο εντός έδρας φιλικούς αγώνες με τη Ρουμανία (31/8 & 2/9). Μέσα στις κλήσεις βρίσκεται και όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του Πανσερραϊκού, Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

Τρίτη στις 19:30 με Καβάλα

Την Τρίτη, στις 19:30, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ο άτυπος και φιλικός επαναληπτικός με τη Καβάλα, στη ρεβάνς του 2-0 στο γήπεδο του Χαλκερού. Θυμίζουμε πάντως πως το Σάββατο στις 18:30 ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γαζώρου.

Κολλάει του Σουμπίνιο;

Έχουμε αναφέρει επανειλλημένα πως σε ότι έχει να κάνει με τη μεταγραφή του Παπάζογλου, οι πληροφορίες έρχονται κυρίως από τον Ολυμπιακό, γιατί από τον Πανσερραϊκό τηρούν σιγήν ιχθύος για το θέμα. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται να κολλάει η μετακίνηση του Σουμπίνιο καθώς ο Εθνικός δεν είναι θετικός στο δανεισμό του παίκτη. Η υπόθεση είναι περίεργη. Συγκεκριμένα ο Εθνικός στη πρώτη του επαφή με τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο για δανεισμό του παίκτη στους "ερυθρόλευκους" και εφόσον ικανοποιήσει να υπάρξει οψιόν αγοράς 1.000.000. Σε αυτή τη περίπτωση ο Εθνικός δε δέχεται να δοθεί εκ νέου δανεικός ο παίκτης. Η άλλη φόρμουλα είναι να αγοράσει ο Ολυμπιακός τον παίκτη με ένα ποσό που αγγίζει τις 700.000 ευρώ και στη συνέχεια μπορεί να τον κάνει ότι θέλει. Στη μεταγραφή εμπλέκονται και αρκετοί μάνατζερ που έχουν τα δικαιώματα του παίκτη.

ΣΧΟΛΙΟ: Μπέρδεμα...!!!

Κοκότοβιτς: "Παπάζογλου όπως...Κατσουράνης"

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΦΩΣ", ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς πλέκει το εγκώμιο του Τάσου Παπάζογλου τον οποίο χαρακτηρίζει εξαιρετικό αμυντικό και μάλιστα τον συγκρίνει με τον Κώστα Κατσουράνη λέγοντας πως ο Παπάζογλου του μοιάζει αλλά είναι πιο γρήγορος και πιο δυνατός.

Mαγουενέ: "Η Πρέστον θα είναι πάντα η ομάδα μου"

Έχοντας περάσει στην Πρέστον, τα καλύτερα του ποδοσφαιρικά χρόνια στην Αγγλία, ο Γιούλ Μαγουενέ δε θα μπορούσε να ξεχάσει έτσι απλά την ομάδα του. Με αφορμή τη μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα "Preston Νorth End" για τα όσα έζησε στην Αγγλία και τόνισε πως η Πρέστον θα είναι για πάντα στη καρδιά του.
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:
http://www.pnefc.net/page/NewsDetail/0,,10362~2119537,00.html

1.500 εισιτήρια για Τούμπα

Τρεις εβδομάδες περίπου πριν την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ και οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού κινούνται στους ρυθμούς του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει ήδη επίσημο αίτημα προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα της 29ης Αυγούστου, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των φιλάθλων. Βέβαια στην επαφή με τους οργανωμένουν έγινε λόγος ακόμα και για 3.000 εισιτήρια αλλά όπως μας ενημέρωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν αποκλείεται εφόσον δουν ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση να ζητήσουν με τη σειρά τους περισσότερα. Πλέον αναμένεται η απάντηση του "δικέφαλου".



ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Tην Κυριακή τελικά ο Ντιόγκο

Από αναβολή σε αναβολή πάει η άφιξη του Ντιόγκο. Η νέα ενημέρωση είναι πως ο Πορτογάλος αριστερός μπακ θα έρθει την Κυριακή καθώς το Σάββατο έχει να δώσει αγώνα με τη Ρείκιαβικ, αφού το πρωτάθλημα Ισλανδίας είναι σε εξέλιξη. Από την ημέρα μάλιστα που αποχώρησε έχει αγωνιστεί και άλλα παιχνίδια και μάλιστα τη Κυριακή ήταν βασικός στη νίκη με 1-0 επί της Κέφλαβικ(φωτό από τον αγώνα).

Eπαγγελματίες Τριανταφύλλου και Ασλανίδης

Μπορεί από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός να μην υπήρξε ακόμα επίσημη ανακοίνωση αλλά είναι γεγονός πως σήμερα οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, Κώστας Τριανταφύλλου και Νίκος Ασλανίδης υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια...εξαργυρώνοντας την πολύ καλή τους παρουσία τόσο στην ομάδα Νέων, όσο και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο 19χρονος αμυντικός χαφ, Κώστας Τριανταφύλλου, υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο ενώ ο 17χρονος αριστερός χαφ, Νίκος Ασλανίδης, 3ετές. Και οι δύο στις πρώτες τους δηλώσεις τόνισαν ευχαριστημένοι που δικαιώθηκαν οι προσπάθειες τους και πλέον θέλουν μόνο δουλειά για να δικαιώσουν όσους τους πίστεψαν.

Tα σχόλια στα...καφενεία μέχρι νεωτέρας

Κάποιοι πραγματικά δε ξέρουν τι θέλουν και δε μπορώ να καταλάβω και ποια η σκοπιμότητα των όσων λένε και όσων εκφράζουν προς το προσωπό μου. Ίσως επειδή όσα δε φτάνει η αλεπού...τα κάνει κρεμαστάρια που λέει και η παροιμία ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο να υποθέσω. Μέχρι να βρω λοιπόν μια αξιόπιστη λύση για τα σχόλια και να υπάρχει μια...σχετική επωνυμία των όσων σχολιάζουν, "κατεβάζω ρολά". Μπορεί η δύναμη των blog να είναι η ανωνυμία αλλά αυτό αναφέρεται κυρίως στους blogger.
Ζητώ συγνώμη που σας παίρνει η μπάλα όλους και υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα το διορθώσω το πρόβλημα.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Bασικός ο Παπάζογλου-Τελειώνει αύριο η μεταγραφή του

Ο Τάσος Παπάζογλου αγωνίστηκε βασικός και για ένα ημίχρονο στη φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων επί της Ελβετίας με 1-0 χάρη σε γκολ του Κουτσιανικούλη στο 33΄. Ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε στο πλευρό του Κυριάκου Παπαδόπουλου και έπιασε πολύ καλή απόδοση,  πλέον ετοιμάζεται για το δρόμο της επιστροφής. Βέβαια αύριο και εκτός απροόπτου θα κάνει μια στάση στα γραφεία του Ολυμπιακού πριν γυρίσει στις Σέρρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. Αυτό λένε τουλάχιστον οι πληροφορίες από τα "στρατόπεδα" του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν θα βγάλει την επόμενη χρονιά στις Σέρρες ή στον Πειραιά, με το δεύτερο σενάριο να είναι πιθανότερο τις τελευταίες ώρες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η κίνηση με τον Σουμπίνιο.

Τέλος και επίσημα ο Τράκις

Παρελθόν αποτελεί από τον Πανσερραϊκό ο Τράκις Βάλντας. Ο Λιθουανός ποδοσφαιριστής ήρθε πέρυσι το Γενάρη ως πρώτος σκόρερ του Λιθουανικού πρωταθλήματος αλλά με τους "ερυθρόλευκους" πέτυχε μόλις ένα γκολ και δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο επόμενος προορισμός του θα είναι πιθανόν η Αναγέννηση Καρδίτσας ή κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Δε θέλω "ού"...

Χωρίς να θέλω να κάνω κριτική στους φιλάθλους γιατί δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του ελεύθερα, δε μπορώ να μην κάνω μια αναφορά σε κάτι που συνέβη στο χθεσινό παιχνίδι και πραγματικά δε μου άρεσε. Kατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ακούγοντας ένα μακρόσυρτο "ού" τη στιγμή που είχε τη μπάλα στα πόδια του ο Νίκος Αραμπατζής, έμεινα άναυδος. Απορούσα μαζί με τους συναδέλφους προς τι οι αποδοκιμασίες σε ένα ποδοσφαιριστή που είναι Σερραίος, τίμησε τη φανέλα του Πανσερραϊκού για 5 χρόνια και καλά έκανε και άνοιξε τα φτερά του για κάπου καλύτερα. Δε σημαίνει ότι επειδή ένας παίκτης είναι Σερραίος, πρέπει να είναι ο Πανσερραϊκός...ο ποδοσφαιρικός του παράδεισος. Προσπάθησα να μάθω σήμερα, άκουσα κάποιες δικαιολογίες για ένα παιχνίδι Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος το 2005 και μια άσχημη συμπεριφορά του παίκτη αλλά τίποτα δε δικαιολογεί για μένα τις αποδοκιμασίες. Αποθεώσατε Μπαϊκαρά, Γκουγκουλιά(και καλά κάνατε) κλπ και αποδοκιμάσατε τον Αραμπατζή; Τι να πω! Θα έχετε τους λόγους σας...

Αλλιώς θα το είπε...

Διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας σήμερα τις "δηλώσεις" του Τάσου Παπάζογλου στο "gazzetta.gr" και γνωρίζοντας ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού είναι χαμηλών τόνων και ουδέποτε θέλησε να εμπλακεί με δηλώσεις στα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του εδώ και μήνες, τόσο πιο πολύ στριφογυρίζει στο μυαλό μου η σκέψη πως κάτι άλλο προφανώς θα είπε και κάπως αλλιώς θα μεταφέρθηκε.
Επειδή και εμείς του χώρου είμαστε και γνωρίζουμε πόσο εύκολα το...τόσο γίνεται ΤΟΣΟ, δε μπορώ να πιστέψω ότι η δήλωση: "Όνειρο ζωής ο Ολυμπιακός", βγήκε από τα χείλη του Τάσου Παπάζογλου. Από κάποιον άλλο μπορεί και ναι. Για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι όνειρο να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα και είναι λογικό αλλά όταν εδώ και τρεις μήνες δεν έχει κάνει κουβέντα για όλο αυτό, δύσκολα από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξει φιλοσοφία. Kαι φυσικά μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που ποτέ δεν έχει προκαλέσει, έχει μια πολύ καλή σχέση με τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού και ποτέ δε θα έβαζε...λάδι στη φωτιά. Οπότε...

«Όνειρο ζωής ο Ολυμπιακός!»

Ο νεαρός αμυντικός του Πανσσεραϊκού, Τάσος Παπάζογλου, σε τοποθετήσεις του στο gazzetta.gr τόνισε πως εφόσον τελικά πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό θα δει ένα όνειρο ζωής να εκπληρώνεται.
Εντοπίσαμε τον Τάσο Παπάζογλου στην Ελβετία, όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. «Ξέρω ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά στο να κλείσουν την συμφωνία, όμως δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτήν την στιγμή. Θα πρέπει να περιμένω», υποστήριξε αρχικά στο gazzetta.gr ο νεαρός διεθνής αμυντικός.

Στην συνέχεια ερωτηθείς για το πως βλέπει την προοπτική του να παίξει στον Ολυμπιακό ανέφερε: «Είναι ένα όνειρο ζωής για κάθε παίκτη το να παίξει σε μία τέτοια ομάδα. Προσωπικά θα ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και να πάω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θα είναι ότι καλύτερο για μένα».

Τέλος σχετικά με την Εθνική Ελπίδων σχολίασε: «Είμαστε μία πολύ καλή φουρνιά παικτών. Θέλουμε τώρα έναν βαθμό στον αγώνα με τα Σκόπια για να περάσουμε. Θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Μακάρι να τα καταφέρουμε». 
(πηγή:gazzetta.gr)

Μέντο...όπως και να έχει

Μπορεί ο Μοχάμεντ Καμαρά ή αλλιώς Μέντο να μην βρήκε θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά ο Πανσερραϊκός εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του. O 23χρονος αμυντικός χαφ από τη Σιέρα Λεόνε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011 από την Ελσίνκι αλλά μπορεί να εξασφαλίζει την ελευθερία του και οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν τη περίπτωση του. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 20 συμμετοχές και 5 γκολ.

Πανσερραϊκός όπως λέμε...Πρέστον

Ο Γιούλ Μαγουενέ τόνισε πως μπόρεσε να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στον Πανσερραϊκό επειδή ο Κοκότοβιτς χρησιμοποιεί την ίδια τεχνική με τον προπονητή του στη Πρέστον, Ντάρεν Φέργκισον. Ο Γάλλος σημείωσε πως θέλει δουλειά ακόμα, τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του αλλά είναι αισιόδοξο για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Koκότοβιτς: "Πιστεύω θα μείνει ο Παπάζογλου. Μακάρι για Σουμπίνιο"

Ευχαιρστημένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς που τόνισε πως ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στο 60% της ετοιμότητας του ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Ασλανίδη και Τριανταφύλλου. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα Παπάζογλου επιβεβαίωσε ουσιαστικά τα σημερινά σενάρια λέγοντας: "Πιστεύω ότι ο Τάσος θα μείνει στην ομάδα(προφανώς εννοεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) και μακάρι να έρθει ο Σουμπίνιο. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει. Ο πρόεδρος το δουλεύει και τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε".

Aκυρώθηκε το φιλικό με Ηρακλή

Μετά από αίτημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, όλα τα φιλικά του Ηρακλή αναβλήθηκαν. Οπότε δε θα διεξαχθεί και το φιλικό της Παρασκευής που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Καυταντζόγλειο. Το Σάββατο θα διεξαχθεί φιλικό στον Γάζωρο με τον Εθνικό Γαζώρου.

Θετικές εντυπώσεις με Ηρακλή(2-0), αλλά...χαμηλά τη μπάλα

 Τα φιλικά δεν είναι ούτε για τον κόσμο, ούτε για τους δημοσιογράφους, ούτε για τις εφημερίδες. Μπορεί βέβαια σε περίπτωση νίκης να δημιουργείται ένα θετικό κλίμα και να έρχονται και αρκετές ενέσεις αυτοπεποίθησης αλλά αυτός που έχει κυρίως να κερδίσει πράγματα είναι ο προπονητής. Και σίγουρα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο Πανσερραϊκός έκανε μια μεστή εμφάνιση, ήταν πολύ καλός κατά διαστήματα, περιόρισε τις αδυναμίες του, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά ότι θέλει και δουλειά. Ο αντίπαλος ήταν τέτοιας δυναμικότητας που μπορούν να βγούν συμπεράσματα. Και για αυτούς που θα βιαστούν να πουν ότι ο Πανσερραϊκός κέρδισε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ηρακλής έκανε τις πολλές αλλαγές υπάρχει ο αντίλογος της καλής εμφάνισης ως το 55΄. Μπορεί ο Πανσερραϊκός να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, ειδικά στα άκρα αλλά όπως και να το κάνουμε και σε σχέση με άλλα φιλικά ήταν καλός. Και αμυντικά και επιθετικά. Τα προβλήματα τα ξέρουμε και εμείς και ο Κοκότοβιτς και οι τρύπες λογικά θα "μπαλωθούν".
Από τους "νέους" εξαιρετικός και αλάνθαστος ο Ράντμαν, ο Παντελιάδης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά, ο Άμο έδειξε ότι θέλει δουλειά σε φυσική κατάσταση αλλά η εμπειρία του παίζει μόνη της, ο Μαγουενέ δε πιέστηκε ιδιαίτερα-έχασε κάποιες μονομαχίες αλλά έχει μόλις 2 προπονήσεις με την ομάδα. Κακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Μπέλιτς που βελτιώθηκε στη συνέχεια, θετικός ο Αμπουμπακάρι σε ένα νέο και πιο επιθετικογενή ρόλο, πολύ κινητικός ο Βρούτσινα που ξέρει μπάλα και έδειξε ότι το έχει ενώ όταν κάνεις 3 αλλαγές και οι δύο από αυτές είναι οι Τριανταφύλλου και Ασλανίδης, τι να πει κανείς για τα παιδιά. Πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες γιατί τις αρπάζουν. 
Δε χρειάζεται όμως ενθουσιασμός γιατί ήταν απλά ένα φιλικό. Θέλουμε δουλειά ακόμα.


Στο 14΄ προσπάθεια και σέντρα του Σολτάνι με τον Κομπαγιάσι να παίρνει την κεφαλιά από πολύ κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25΄ ατομική προσπάθεια του Βέλλιου, έφτασε στο τετ α τετ με τον Ράντμαν, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού απέκρουσε.

Στο 29΄ ο Βρούσινα από κοντά σούταρε, αλλά ο Μπαντής απέκρουσε με τα πόδια. Κι όσο για την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 41΄ όταν ο Αμπουμπακάρι από καλή θέση σούταρε αλλά ο Μπαντής απέκρουσε.

Στην επανάληψη στο 71΄ η μπάλα από το δυνατό σουτ του Βέλιτς προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή, έφτασε στον Γεωργιάδη, που πάσαρε στο Λεοζίνιο, ο οποίος έκανε το 1-0.

Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 82΄ με την κεφαλιά του Σαρακατσάνου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο επόμενο ωστόσο λεπτό, στο 83΄, ο Πανσερραϊκός είχε το σουτ του Ασλανίδη με τον Μέλκα να μπλοάρει.
.

Τέλος στο 87΄ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 για τα «λιοντάρια»
του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Βρούσινα με εκπληκτικό μακρινό σουτ σκόραρε εκμεταλλευόμενος το λάθος του Ραντούικο με τον Μέλκα να είναι εκτός εστίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Βοσκόπουλος (46΄ Μαβενέ), Αμο, Κάστρο, Γεωργιάδης (70΄ Ασλανίδης), Μπέλιτς, Βρούσινα, Αμπουμπακάρι (56΄ Τριανταφύλλου), Λεοζίνιο. 
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (72΄ Μέλκας), Κατσαμπής (55΄ Σαρακατσάνος), Κατσικάς (68΄ Κρέιτσι), Αραμπατζής (68΄ Πιτσόκος) , Λίμα (55΄ Κανακούδης), Καρλίνιος (55΄ Ραντούικο), Παπαστεριανός (63΄ Στάμου), Γκαρσία (61΄ Βουτσιάς) , Κομπαγιάσι (61΄ Μήτσικας) , Σολτάνι (55΄ Σζοτ), Βέλλιος (68΄ Πέντσας)

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Θέλει Τράκις η Καρδίτσα

Ο Καλί βρήκε ομάδα. Το ίδιο και ο Σκάγκλια. Οπότε απομένει ο Τράκις Βάλντας να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά τα σενάρια για τον Εθνικό Αστέρα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα για τον Λιθουανό παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από την Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία φαίνεται να έχει κάνει κρούση στον Πανσερραϊκό.

Φήμες για Ματαμπουένα!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσιεύμα της "Sportday" ο Πανσερραϊκός φέρεται να έχει στη λίστα του τον 31χρονο αμυντικό χαφ, Σέρχιο Ματαμπουένα, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Χιχόν και έχει συμβόλαιο ως το 2011. Ο ποδοσφαιριστής είχε 15 συμμετοχές στη Πριμέρα Ντιβιζιόν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Όλα τα σενάρια για Παπάζογλου, ο Σουμπίνιο, ο Μέντο και οι πιθανότητες για το...super deal!

Οργιάζουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρες τα σενάρια για τη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό και το πλαίσιο στο οποίο θα γίνει. Όλες οι εφημερίδες αναφέρουν πως ο νεαρός στόπερ είναι κλεισμένος και θεωρείται δεδομένος ο δανεισμός του Βραζιλιάνου Σουμπίνιο ο οποίος θα αποκτηθεί ως δανεικός. Πάντως από πλευράς Πανσερραϊκού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τα σημερινά δημοσιεύματα, κάποια από τα οποία σημειώνουν πως η συνάντηση έγινε χθες ανάμεσα στον Πέτρο Θεοδωρίδη και τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και κάποια άλλα αναφέρουν ότι θα γίνει σήμερα. Πάντως κοινό σημείο όλων των δημοσιευμάτων είναι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με ένα ποσό που αγγίζει τις 400.000 ευρώ και τον δανεισμό του Σουμπίνιο. Από εκεί και πέρα η νέα εξέλιξη που παίζει πλέον πολύ δυνατά και φαντάζει ιδανική για τον Πανσερραϊκό είναι η προοπτική να παραμείνει ο διεθνής στόπερ στις Σέρρες για ακόμη μια χρονιά, ως δανεικός πλέον, προκειμένου να "ψηθεί". όπως γίνεται κατανοητό αν γίνουν πράξη όλα αυτά μιλάμε για μια σούπερ συμφωνία από τον Πέτρο Θεοδωρίδη που και τον αμυντικό κρατάει και έναν πολύ καλό επιτελικό χαφ παίρνει και χρήματα θα βάλει στο ταμείο.

Ακόμα ένα σενάριο από τον Πειραιά αναφέρει πως στο παιχνίδι των ανταλλαγμάτων μπορέι να βρεθεί και ο 23χρονος αμυντικός χαφ από τη Σιέρα Λεόνε(με Φιλανδικό διαβατήριο), Μοχάμεντ Καμαρά. Ο Μέντο όπως είναι γνωστός δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη, αφήνει καλές εντυπώσεις, αλλά δε κρίνεται έτοιμος να προσφέρει αυτή τη χρονιά. O Kαμαρά από το 2007 αγωνίζεται στην Ελσίνκι έχοντας 87 συμμετοχές και 12 γκολ.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Στις 20:30 με Ηρακλή-15 & 20 ευρώ τα εισιτήρια

Στις 20:30 τελικά θα ξεκινήσει το αυριανό φιλικό του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή στο δημοτικό γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της υψηλής θερμοκρασίας. Παράλληλα έγιναν γνωστές και οι τιμές των εισιτηρίων. Στη Θύρα 1 κοστίζουν 15 ευρώ, στις Θύρες 2-4 20 ευρώ και στη Θύρα 7(όπου θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι του Ηρακλή) 15 ευρώ. Φυσικά ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Από τον Οδυσσέα στη Βέροια ο Μπαργκάν

Aκόμη ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αναγέννησης πήρε μεταγραφή για ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Ο λόγος για τον Κενάν Μπαργκάν ο οποίος θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια με την φανέλα της Βέροιας.
Ο ποδοσφαιριστής, που τις δύο τελευταίες περιόδους διακρίθηκε ιδιαίτερα με τη φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης και βρέθηκε και στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού, βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Στα Τρίκαλα ο Σκάγκλια!

Στα Τρίκαλα θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο ο Λούκας Σκάγκλια. Ο Αργεντίνος μέσος που μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε δεν υπολογιζόταν από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στη πόλη της Θεσσαλίας. Μάλιστα σήμερα βρέθηκε στα Τρίκαλα και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

ΣΧΟΛΙΟ: Στο άκουσμα της απομάκρυνσης του Σκάγκλια υπήρχαν αυτοί που συμφωνούσαν και αυτοί που ήταν αρνητικοί. Όπως και να έχει το κεφάλαιο του Αργεντίνου έκλεισε αλλά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα Τρίκαλα πίστευα ότι θα βρει κάτι καλύτερο. Μπορεί για τον Κοκότοβιτς να μην έμπαινε σε καλούπια μέσα στο γήπεδο αλλά δίχως αμφιβολία ήταν ένας παίκτης με ποιότητα και κάποια καλά στοιχεία που αν δουλευόταν θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν ακόμα παραπάνω. Αυτά έβλεπα εγώ στον Σκάγκλια.

Ν.Ζίχνη: Πήρε Σμυρίδη

Άλλη μια προσθήκη έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης, που πήρε με υποσχετική ενός χρόνου από τον Οδυσσέα Αναγέννησης τον 21χρονο τερματοφύλακα (γεννηθείς το ΄89), Βασίλη Σμυρίδη.
Στο μεταξύ, η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη έδωσε φιλικό με την Κ-21 του Πανσερραϊκού (0-0), ματς που έγινε σε αφόρητη ζέστη και με την κούραση εμφανή από την προετοιμασία. Την Τετάρτη η Ζίχνη παίζει στο Ορφανό Καβάλας με τον τοπικό Αετό.

Πήρε και Τσεμπερίδη η Ηράκλεια

Εντυπωσιακά συνεχίζει τις μεταγραφές του ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος μετά τον Γιώργο Μαντζουράκη ανακοίνωσε πέρα από την απόκτηση του Ζιγκερίδη, για την οποία σας ενημέρωσε νωρίς το απόγευμα το "pestoagorimou" και την απόκτηση του Γιάννη Τσεμπερίδη. O νεαρός αμυντικός χαφ αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αναγέννησης και θα δώσει σημαντικές βοήθειες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Δανεικός στην Ηράκλεια ο Ζιγκερίδης

Μετά τον Χρήστο Βοζίκη, ακόμα ένας παίκτης του Πανσερραϊκού θα συνεχίσει τη καριέρα του ως δανεικός στο Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Ο λόγος για τον νεαρό επιθετικό, Γιώργο Ζιγκερίδη. Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό το "pestoagorimou" ο Ζιγκερίδης δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες που θα υπέγραφαν επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι ήταν θέμα χρόνου ο δανεισμός του. Στην Ηράκλεια ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων θα έχει την ευκαιρία να πάρει γεύση από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, να πάρει συμμετοχές και να αποκτήσει εμπειρίες.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο νότιο πέταλο

Υπεγράφη σήμερα το μεσημέρι η σύμβαση έργου για την αποκατάσταση του νοτίου πετάλου, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών από τον δήμαρχο Σερραίων Γιάννη Βλάχο, τον πρόεδρο αθλητικού οργανισμού Γιώργο Γούνα και τον εργολάβο δημοσίων έργων Στέργιο Γκότση. Οι εργασίες ξεκίνησαν και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν. Έτσι, με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ η «καρδιά» του δημοτικού γηπέδου Σερρών θα «ντυθεί» και πάλι στα ερυθρόλευκα.
(πηγή: panserraikos.eu)
 
ΣΧΟΛΙΟ: Ξεκίνησαν και ελπίζω να τελειώσουν, γιατί είναι και αυτό ένα θέμα!

Σιδηρόκαστρο: Απέκτησε δανεικούς Καρατζά και Αθανασιάδη

Σε ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού, Δημήτρη Καρατζά, ως δανεικό από τον Φίλιππο Δράμας και του 18χρονου μέσου, Σάββα Αθασιάδη, ως δανεικό από τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Hράκλεια: Ενίσχυση με Ματζουράκη

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Ματζουράκη. Ο 26χρονος αμυντικός, γιός του γνωστού προπονητή Γιάννη Ματζουράκη, αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στο Αιγάλεω ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Οδυσσέα Αναγέννησης πριν μετακομίσει σε Χαϊδάρι και Πιερικό.

Kαι πάλι...εις αύριον για Παπάζογλου

Kακά τα ψέματα, το σίριαλ του καλοκαιριού με την "μεταγραφή" του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό κάλλιστα θα μπορούσε να κερδίσει το όσκαρ "Νίκος Φώσκολος" γιατί τα επεισόδια του είναι καθημερινά, επαναλαμβανόμενα και...ανουσία. Εδώ και περίπου τρεις μήνες σπάνια υπήρξε ημέρα που να μην έγινε αναφορά στην...κάθοδο του νεαρού αμυντικού στο λιμάνι και όμως είναι ακόμα εδώ χωρίς να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη. Και σήμερα πάντως τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αύριο θα γίνει μια νέα και τελευταία επαφή με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του παίκτη, αν και τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο. Πάντως κάπου εκεί εμπλέκεται και το όνομα του Σουμπίνιο ως αντάλλαγμα αλλά αν δε πέσουν υπογραφές τίποτα δε μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

"Μακάρι ο Παπάζογλου να κάνει ένα βήμα εμπρός"

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μίλησε στο Sport24.gr για την προετοιμασία των "λιονταριών", τις κινήσεις που περιμένει να γίνουν και το μέλλον του Τάσου Παπάζογλου. Τι δήλωσε για την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
"Ένα σπίτι από που ξεκινάει να χτίζεται; Φυσικά από τα θεμέλια, μετά τις κολόνες και μετά τους τοίχους. Έτσι και εμείς ξεκινήσαμε από τον τερματοφύλακα, στη συνέχεια πήγαμε στους αμυντικούς και τώρα συμπληρώνουμε και το υπόλοιπο ρόστερ μας". 
Τι διαφορετικό θα δούμε τη νέα σεζόν από την ομάδα;"Ειλικρινά δεν θέλω να αλλάξει τίποτα. Η ομάδα που είχαμε την περσινή σεζόν ήταν πραγματικά πολύ καλή και δεν θέλω να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια με τις προσθήκες που κάναμε ήδη και αυτές που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, θα προσθέσουμε ποιότητα". 
Ακούμε ότι πρώτος στόχος σας είναι ένας επιθετικός για να κλείσει το ρόστερ, ισχύει κάτι τέτοιο;
"Όχι. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, αφού αυτή τη στιγμή έχουμε μόνον έναν και αυτός δεν ξεκίνησε για αυτόν τον ρόλο (εννοεί τον Κάστρο). Από εκεί και πέρα ψάχνουμε έναν δημιουργικό χαφ και φυσικά έναν ακόμα επιθετικό. Με αυτές τις τρεις κινήσεις θα είμαστε πλήρεις". 
Ο Αμπουμπακάρι δεν είναι χαφ;
"Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι αμυντικός μέσος. Διαθέτει στοιχεία περισσότερο επιθετικά και λιγότερο αμυντικά. Εμείς ψάχνουμε παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά". 
Ακούμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τάσο Παπάζογλου, ισχύει κάτι τέτοιο και πως το σχολιάζετε;
"Κοιτάξτε ο Τάσος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που ο κάθε προπονητής θα ήθελε να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του. Μάλιστα αν δουλέψει σκληρά, πιστεύω πως μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό. Εγώ όμως ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, θέλω αυτά τα παιδιά να προοδεύουν και να φεύγουν από τις ομάδες τους. Να κάνουν ένα βήμα πιο μπροστά. Στο παρελθόν δούλεψα με τέτοιους παίκτες, όπως ο Λυμπερόπουλος, ο Κωστένογλου, ο Γεωργέας, ο Κλέιτον και ο Παππάς. Χαίρομαι που πέτυχαν στην καριέρα τους και που δούλεψα μαζί τους, είναι δείγμα της σωστής δουλειάς που κάναμε μαζί". 
Τέλος ένα σχόλιο για τα όσα συνέβησαν με τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς..."Αυτά τα πράγματα είναι παράξενα. Δεν είναι δυνατόν να έχει σχέση ο αθλητισμός με τέτοιου είδους φαινόμενα. Πιστεύω όμως ότι αν θέλει η Ομοσπονδία, τώρα είναι η ευκαιρία να απαλαχθούμε από την βία. Για να δούμε τι θα γίνει όμως...".
(πηγή:sport24.gr)

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Έρχεται για να φύγει δανεικός ο Γκανέζος

Υπό το βλέμμα του ανθρώπου που τον έφερε στην Ελλάδα, του Εμπενίζερ Χάγκαν, ο Νέχμπραμ Ογκούσου αγωνίστηκε για 25΄ στο φιλικό με την Αναγέννηση χωρίς να προλάβει να δείξει κάτι. Όπως αποκάλυψε όμως ο Ντράγκαν Κοκότοβις ο παίκτης εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί και θα δοθεί δανεικός καθώς αυτή τη στιγμή δεν κάνει για τον Πανσερραϊκό και εκτός αυτού, καταλαμβάνει και θέση ξένου. Στα 19 του όμως, ο νεαρός Γκανέζος θεωρείται ταλέντο και ο Σέρβος τεχνικός δε θέλει να τον αφήσει να πάει χαμένος.