Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Γάζωρος-Πανσερραϊκός(2-3): Για άλλους ευκαιρία και για άλλους...αγγαρεία!

Κάτι οι σκληρές και καταπονητικές προπονήσεις των τελευταίων ημερών, κάτι η θερμοκρασία που παρά το...αεράκι στο Γάζωρο ήταν υψηλή και κάτι ο αντίπαλος, έκαναν τους παίκτες του Πανσερραϊκού να δουν ως αγγαρεία το φιλικό, γιατί η εικόνα μόνο αυτό το συμπέρασμα έβγαζε. Κακά τα ψέματα για τους παίκτες μπορεί να υπάρχει πάντα η θέληση για νίκη αλλά διαφορετικό είναι να αντιμετωπίζεις τον Ηρακλή ή τη Καβάλα π.χ και άλλο τον Εθνικό Γαζώρου(χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω). Υπάρχει άλλωστε και το πρόσφατο παράδειγμα του Ολυμπιακού στα φιλικά με Τρίπολη και Εργοτέλη και στο φιλικό με τη Ρόμα. Όπως και να έχει, μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να κέρδισαν τελικά με 3-2, έχοντας βρεθεί και δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά η νίκη δε λέει σε καμία περίπτωση τίποτα. Κατά διαστήματα και κυρίως από τη στιγμή που αγωνίστηκαν οι θεωρητικά βασικοί υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές με καλή κυκλοφορία της μπάλας, εναλλαγές, πρέσινγκ ψηλά και καλή άμυνα αλλά ως εκεί. Οι "εκρήξεις" του Μπέλιτς σε κάποιες φάσεις και η εξυπνάδα του Βρούτσινα στη φάση του τελευταίου γκολ έδωσαν τη νίκη. Από εκεί και πέρα, αν εξαιρέσεις κάποιους παίκτες ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δε πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από τις ρεζέρβες που αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, δέχθηκαν δύο γκολ και γενικά άφησαν μια γεύση ανησυχίας για το βάθος της ομάδας. Είπαμε όπως πως υπάρχουν και τα ελαφρυντικά ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απουσίαζαν και οι Αμπού, Τάντιτς, Παπαδόπουλος, Μουσικάκης. 
Όσο για το Γάζωρο, έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών και ειδικά ως το 50 περίπου ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού. Στη συνέχεια και με τις πολλές αλλαγές περιορίστηκε λίγο αλλά το πάλεψε ως το τέλος και ας μη ξεχνάμε πως βρίσκεται πολύ πιο πίσω από τον Πανσερραϊκό σε επίπεδο προετοιμασίας.



Τα γκολ: 
20΄ Ο Στεφανίδης με κοντινό πλασέ μετά από λάθος της άμυνας κάνει το 1-0.
35΄ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα φτάνει στο Βοσκόπουλο που με προβολή ισοφαρίζει σε 1-1.
52΄ Ωραία εναλλαγή της μπάλας και ο Αργυρίου με σουτ πετυχαίνει το 2-1.
65΄ Εκτέλεση κόρνερ του Μπέλιτς, κεφαλιά του Παντελιάδη, 2-2.
90΄ Εκπληκτική προσπάθεια του Μπέλιτς που πέρασε 4 παίκτες και την ιδανική στιγμή βρήκε τον Βρούτσινα που με τακουνάκι πέτυχε το 2-3.

Το παιχνίδι χωρίστηκε σε τρία 35λεπτά.
ΓΑΖΩΡΟΣ:Καστανιώτης, Λιάρας,Αβραμίδης, Καρυπίδης, Λεωνίδας, Παλάσκας, Μπογιατζής, Στεφανίδης, Γαϊδαρτζής, Αγγελακάς, Καρλικόβαλης ενώ αγωνίστηκαν και οι Δεστάνης, Οφθαλμίδης, Παπάζογλου, Ταρπινίδης Γ, Ιωάννου, Τυχάλας, Μεσέρης, Κουρτίδης, Χαριλάου, Αραμπατζής και αρκετοί υπό δοκιμήν.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα, Σαββίδης, Μαγουνέ, Βοσκόπουλος, Κόντος, Ζιαμπάρης, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Σιδηρόπουλος, Λεοζίνιο, Ογκούσου και οι Ράντμαν, Παντελιάδης, Γαλανόπουλος, Άμο, Παπάζογλου, Κάστρο, Λεοζίνιο, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Βρούτσινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου