Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Θετικές εντυπώσεις με Ηρακλή(2-0), αλλά...χαμηλά τη μπάλα

 Τα φιλικά δεν είναι ούτε για τον κόσμο, ούτε για τους δημοσιογράφους, ούτε για τις εφημερίδες. Μπορεί βέβαια σε περίπτωση νίκης να δημιουργείται ένα θετικό κλίμα και να έρχονται και αρκετές ενέσεις αυτοπεποίθησης αλλά αυτός που έχει κυρίως να κερδίσει πράγματα είναι ο προπονητής. Και σίγουρα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο Πανσερραϊκός έκανε μια μεστή εμφάνιση, ήταν πολύ καλός κατά διαστήματα, περιόρισε τις αδυναμίες του, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά ότι θέλει και δουλειά. Ο αντίπαλος ήταν τέτοιας δυναμικότητας που μπορούν να βγούν συμπεράσματα. Και για αυτούς που θα βιαστούν να πουν ότι ο Πανσερραϊκός κέρδισε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ηρακλής έκανε τις πολλές αλλαγές υπάρχει ο αντίλογος της καλής εμφάνισης ως το 55΄. Μπορεί ο Πανσερραϊκός να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, ειδικά στα άκρα αλλά όπως και να το κάνουμε και σε σχέση με άλλα φιλικά ήταν καλός. Και αμυντικά και επιθετικά. Τα προβλήματα τα ξέρουμε και εμείς και ο Κοκότοβιτς και οι τρύπες λογικά θα "μπαλωθούν".
Από τους "νέους" εξαιρετικός και αλάνθαστος ο Ράντμαν, ο Παντελιάδης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά, ο Άμο έδειξε ότι θέλει δουλειά σε φυσική κατάσταση αλλά η εμπειρία του παίζει μόνη της, ο Μαγουενέ δε πιέστηκε ιδιαίτερα-έχασε κάποιες μονομαχίες αλλά έχει μόλις 2 προπονήσεις με την ομάδα. Κακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Μπέλιτς που βελτιώθηκε στη συνέχεια, θετικός ο Αμπουμπακάρι σε ένα νέο και πιο επιθετικογενή ρόλο, πολύ κινητικός ο Βρούτσινα που ξέρει μπάλα και έδειξε ότι το έχει ενώ όταν κάνεις 3 αλλαγές και οι δύο από αυτές είναι οι Τριανταφύλλου και Ασλανίδης, τι να πει κανείς για τα παιδιά. Πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες γιατί τις αρπάζουν. 
Δε χρειάζεται όμως ενθουσιασμός γιατί ήταν απλά ένα φιλικό. Θέλουμε δουλειά ακόμα.


Στο 14΄ προσπάθεια και σέντρα του Σολτάνι με τον Κομπαγιάσι να παίρνει την κεφαλιά από πολύ κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25΄ ατομική προσπάθεια του Βέλλιου, έφτασε στο τετ α τετ με τον Ράντμαν, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού απέκρουσε.

Στο 29΄ ο Βρούσινα από κοντά σούταρε, αλλά ο Μπαντής απέκρουσε με τα πόδια. Κι όσο για την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 41΄ όταν ο Αμπουμπακάρι από καλή θέση σούταρε αλλά ο Μπαντής απέκρουσε.

Στην επανάληψη στο 71΄ η μπάλα από το δυνατό σουτ του Βέλιτς προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή, έφτασε στον Γεωργιάδη, που πάσαρε στο Λεοζίνιο, ο οποίος έκανε το 1-0.

Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 82΄ με την κεφαλιά του Σαρακατσάνου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο επόμενο ωστόσο λεπτό, στο 83΄, ο Πανσερραϊκός είχε το σουτ του Ασλανίδη με τον Μέλκα να μπλοάρει.
.

Τέλος στο 87΄ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 για τα «λιοντάρια»
του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Βρούσινα με εκπληκτικό μακρινό σουτ σκόραρε εκμεταλλευόμενος το λάθος του Ραντούικο με τον Μέλκα να είναι εκτός εστίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Βοσκόπουλος (46΄ Μαβενέ), Αμο, Κάστρο, Γεωργιάδης (70΄ Ασλανίδης), Μπέλιτς, Βρούσινα, Αμπουμπακάρι (56΄ Τριανταφύλλου), Λεοζίνιο. 
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (72΄ Μέλκας), Κατσαμπής (55΄ Σαρακατσάνος), Κατσικάς (68΄ Κρέιτσι), Αραμπατζής (68΄ Πιτσόκος) , Λίμα (55΄ Κανακούδης), Καρλίνιος (55΄ Ραντούικο), Παπαστεριανός (63΄ Στάμου), Γκαρσία (61΄ Βουτσιάς) , Κομπαγιάσι (61΄ Μήτσικας) , Σολτάνι (55΄ Σζοτ), Βέλλιος (68΄ Πέντσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου