Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

29 Αυγούστου, στις 18:15 με ΠΑΟΚ

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ. Το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός θα διεξαχθεί τη Κυριακή, 29 Αυγούστου, στις 18:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝOVA όπως και όλα τα παιχνίδια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/8
ΟΑΚΑ 21:15 Παναθηναϊκός-Ξάνθη -NOVA-
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/8
Αλκαζάρ 17:15 Λάρισα-Ατρόμητος -NOVA-
Νέα Σμύρνη 17:15 Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου -NOVA-
«Καυτανζόγλειο» 19:30 Ηρακλής-Ολυμπιακός -NOVA-
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/8
Παγκρήτιο 18:15 Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης -NOVA-
Τούμπα 18:15 ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός -NOVA-
«Ανθή Καραγιάννη» 20:30 Καβάλα-Άρης -NOVA-
Παμπελοποννησιακό 20:30 Κέρκυρα-ΑΕΚ -NOVA-

***Την έναρξη των αγώνων για την πρεμιέρα της νέας σεζόν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με καθυστέρηση 15 λεπτών αποφάσισαν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στη σημερινή δίωρη συνάντηση που είχε το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ με διεθνείς παίκτες και αρχηγούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής.Μάλιστα, ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία επισημαίνει: «Στη συνάντηση που έγινε από κοινού με τον Π.Σ.Α.Π., τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους αρχηγούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκα, της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, αποφασίσθηκε ότι είναι πλέον αναγκαστική κι επιβεβλημένη η υιοθέτηση σοβαρής, υπεύθυνης και αμείλικτης στάσης σε κάθε γεγονός ποδοσφαιρικής βίας, από οποιονδήποτε κι αν αυτή προέλθει, οπουδήποτε κι αν αυτή εκδηλωθεί. Λήφθηκαν αποφάσεις για την υιοθέτηση μέτρων, μεταξύ των οποίων είναι κι η 15λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη των συναντήσεων της πρώτης αγωνιστικής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Θα υπάρξει κλιμάκωση των αντιδράσεων μας με στόχο να κάνουμε σαφές ότι είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου