Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

«Όνειρο ζωής ο Ολυμπιακός!»

Ο νεαρός αμυντικός του Πανσσεραϊκού, Τάσος Παπάζογλου, σε τοποθετήσεις του στο gazzetta.gr τόνισε πως εφόσον τελικά πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό θα δει ένα όνειρο ζωής να εκπληρώνεται.
Εντοπίσαμε τον Τάσο Παπάζογλου στην Ελβετία, όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. «Ξέρω ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά στο να κλείσουν την συμφωνία, όμως δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτήν την στιγμή. Θα πρέπει να περιμένω», υποστήριξε αρχικά στο gazzetta.gr ο νεαρός διεθνής αμυντικός.

Στην συνέχεια ερωτηθείς για το πως βλέπει την προοπτική του να παίξει στον Ολυμπιακό ανέφερε: «Είναι ένα όνειρο ζωής για κάθε παίκτη το να παίξει σε μία τέτοια ομάδα. Προσωπικά θα ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και να πάω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θα είναι ότι καλύτερο για μένα».

Τέλος σχετικά με την Εθνική Ελπίδων σχολίασε: «Είμαστε μία πολύ καλή φουρνιά παικτών. Θέλουμε τώρα έναν βαθμό στον αγώνα με τα Σκόπια για να περάσουμε. Θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Μακάρι να τα καταφέρουμε». 
(πηγή:gazzetta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου