Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Όλα τα σενάρια για Παπάζογλου, ο Σουμπίνιο, ο Μέντο και οι πιθανότητες για το...super deal!

Οργιάζουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρες τα σενάρια για τη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό και το πλαίσιο στο οποίο θα γίνει. Όλες οι εφημερίδες αναφέρουν πως ο νεαρός στόπερ είναι κλεισμένος και θεωρείται δεδομένος ο δανεισμός του Βραζιλιάνου Σουμπίνιο ο οποίος θα αποκτηθεί ως δανεικός. Πάντως από πλευράς Πανσερραϊκού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τα σημερινά δημοσιεύματα, κάποια από τα οποία σημειώνουν πως η συνάντηση έγινε χθες ανάμεσα στον Πέτρο Θεοδωρίδη και τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και κάποια άλλα αναφέρουν ότι θα γίνει σήμερα. Πάντως κοινό σημείο όλων των δημοσιευμάτων είναι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με ένα ποσό που αγγίζει τις 400.000 ευρώ και τον δανεισμό του Σουμπίνιο. Από εκεί και πέρα η νέα εξέλιξη που παίζει πλέον πολύ δυνατά και φαντάζει ιδανική για τον Πανσερραϊκό είναι η προοπτική να παραμείνει ο διεθνής στόπερ στις Σέρρες για ακόμη μια χρονιά, ως δανεικός πλέον, προκειμένου να "ψηθεί". όπως γίνεται κατανοητό αν γίνουν πράξη όλα αυτά μιλάμε για μια σούπερ συμφωνία από τον Πέτρο Θεοδωρίδη που και τον αμυντικό κρατάει και έναν πολύ καλό επιτελικό χαφ παίρνει και χρήματα θα βάλει στο ταμείο.

Ακόμα ένα σενάριο από τον Πειραιά αναφέρει πως στο παιχνίδι των ανταλλαγμάτων μπορέι να βρεθεί και ο 23χρονος αμυντικός χαφ από τη Σιέρα Λεόνε(με Φιλανδικό διαβατήριο), Μοχάμεντ Καμαρά. Ο Μέντο όπως είναι γνωστός δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη, αφήνει καλές εντυπώσεις, αλλά δε κρίνεται έτοιμος να προσφέρει αυτή τη χρονιά. O Kαμαρά από το 2007 αγωνίζεται στην Ελσίνκι έχοντας 87 συμμετοχές και 12 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου