Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

1-1 με την Πάφο...με Μπέλο

Iσόπαλο έληξε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Πανσερραϊκού στα 3-5 Πηγάδια. Οι "ερυθρόλευκοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στην Κυπριακή ΑΕ Πάφου σε ένα παιχνίδι που σίγουρα δε μπορούν να βγούν και τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα λόγω κούρασης αλλά λόγω και των πολλών ελείψεων που υπάρχουν στο ρόστερ. Η εικόνα του Πανσερραϊκού ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο εμφανίστηκε κινητικός και προηγήθηκε στο 41΄ με τον Μπέλο που έχασε νωρίτερα και άλλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές των πολλών νεαρών η ομάδα έριξε την απόδοση της, ισοφαρίστηκε στο 71΄ αλλά προσπάθησε.
 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Παντελιάδης, Σκάγκλια(28΄ Ανάκογλου), Κάστρο, Τάντιτς, Γεωργιάδης, Λεοζίνιο, Μπέλο.
 Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Δαυίδ, Μουσικάκης, Σαββίδης, Κόντος, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Σιδηρόπουλος, Ζυγκερίδης.
Επόμενο φιλικό την Τετάρτη και πάλι με την ΑΕ Πάφου...


ΣΧΟΛΙΟ: Και πέρυσι ο Πανσερραϊκός στο ίδιο γήπεδο είχε έρθει ισόπαλος με Κυπριακή ομάδα, Τότε βέβαια ήταν ο Ερμής Αραδίππου και το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Τυχαίο; Δε νομίζω...(χιουμοράκι)

 Y.Γ: Ευχαριστούμε τον συνάδελφο, Κώστα Δελή, για την φωτογραφία...

3 σχόλια: