Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Nτιόγκο...ο μυστηριώδης Πορτογάλος

Tο "pestoagorimou" λύνει πρώτο τον...γρίφο του μυστηριώδους Πορτογάλου αριστερού μπακ που έφτασε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής στις Σέρρες για να δοκιμαστεί από τον Κοκότοβιτς. Πρόκειται για τον 24χρονο, Ντιόγκο Ζορντάο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ισλανδική, ΚΡ Ρέκιαβίκ και έχει συμβόλαιο ως τις 31.10.2011. Ο Πορτογάλος έχει 9 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα που βρίσκετε σε εξέλιξη ενώ έχει αγωνιστεί και σε 3 παιχνίδια προκριματικών του Γιουρόπα Λίγκ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία σε Αλβέρκα και Καρεγάδο ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία και έπαιξε σε μικρές κατηγορίες και συγκεκριμένα στις Τσέλμσφορντ Σίτυ, Λιούες και Αβελέυ ενώ από το 2008 αγωνίζεται στη Ρέκιαβικ. Mάλιστα πέρυσι είχε παίξει βασικός και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Λάρισα με την Ισλανδική ομάδα και ο Ντιόγκο πανηγύρισε τη πρόκριση.

Δείτε τον Ντιόγκο να αγωνίζεται:

12 σχόλια:

  1. ektos apo tous grifous lyneis k sudoku? xaxa! p ton ksethapses auton? bravo...pantws epaikse se omadares o anthrwpos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sto video kalo fainetai o palikaraki alla sta video oloi kaloi einai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ENAS DIOGO KAI GIA TON PANSERRAIKO KAI ETSI OPWS EINAI O ALLOS PAIZEI NA EINAI KALYTEROS AUTOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βασικα στα κακαλα μας μου εχει παιξει αρκει να ειναι καλος παικτης και να πεισει τον προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδιά, αυτός στο βίντεο φαίνεται καλός. και γρήγορος και καλή τεχνική και σέντρα! μακάρι να είναι έτσι και να πιάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. asxeto twra auto, entaxei kalos o diogo, alla oti k an kaneis me auta p les, an synexiseis ti kali douleia de mas endiaferoun ta alla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to tragoudaki sto video poio einai re mages? psagmenos o portogalos! diafimizetai kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. blepw sti mplouza oti exoun ti shell xorigo! les na efere kanena mpitonaki venzini mazi twra p mas leipei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετικο το σαιτ.Ενα πολυ μεγαλο μπραβο!.
    Αν τελικα πεισει τον προπονητη ας ερθει στην ομαδα.Γιατι ο Νιγηριανος που πηρε ο Ηρακλης που επαιζε στο Αλβανικο Πρωταθλημα τι παραπανω να εχει.Λεω Ηρακλη γιατι φετος θα ειναι ανταγωνιστης για την σωτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαιρετικο το σαιτ για ακομα μια φορα και να γραψω κατι που ξεχασα στο προηγουμενο σαιτ.

    Οι Αρειανοι θα θυμηθουν τον Βρουτσινα, οταν τους απεκλεισε, και αν μεινει και ο Πορτογαλος θα τον θυμηθουν οι Λαρισαιοι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στο προηγουμενο σχολιο ηθελα να γραψω και οχι στο προηγουμενο σαιτ χαχαχα τετοια ωρα τετοια λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΗΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ? ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΜΑΚΡΥΑ, ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ...ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή