Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Σήμερα...κληρώνει για Παπάζογλου


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τη Παρασκευή, σήμερα δηλαδή,  θα ξέρουμε σίγουρα αν θα μετακομίσει στον Πειραιά ή όχι ο Τάσος Παπάζογλου. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ προσφέρει 350.000 ευρώ και έναν παίκτη(μάλλον τον Σοϊλέδη) στα "λιοντάρια" και περιμένει απάντηση μέχρι σήμερα, καθώς έχει δώσει τελεσίγραφο. Αν η διοίκηση του Πέτρου Θεοδωρίδη δεν απαντήσει θετικά στην τελευταία πρόταση, τότε ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποσυρθεί και να μην ξανασχοληθεί με την περίπτωση του Παπάζογλου. Σίγουρα ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είναι μια σπουδαία λύση με παρόν και μέλλον, όμως οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να δώσουν παραπάνω χρήματα στην διοίκηση του Πανσερραϊκού.

10 σχόλια:

  1. Oute o fwskolos tetoio sirial! Dwsto re to palikari na dei aspri mera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τον κρατησει πολυ πιθανον να ανεβει το "κασε" του, αρα μεγαλυτερο οφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai alla mporei k na pesei! pote de ksereis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΒΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??? 1)ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ 2)ΔΕΝ ΜΑΣ "ΚΟΒΕΙ" ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ (ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΑΣΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΙΔΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ "ΣΕΡΡΑΪΚΗ") 3)Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ "ΓΑΒΡΟ" ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟ (ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ) ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ή ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΝΙΚΛΙΤΣΙΩΤΗΔΕΣ ΑΛΟΓΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ... ΚΑΙ ΣΟΪ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ (ΣΟΪΛΕΔΗΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ "ΓΑΒΡΟ" "ΚΟΥΦΕ" (ΠΡΟΕΔΡΕ)ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΥΣ!!! ΤΟΝ ΕΠΣΤΑΪΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΣ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ (ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!! ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Π.Χ. 300.000 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΥΦΕ" (ΠΡΟΕΔΡΕ)???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ειναι τα 450-480 να πανε σε κανενα μονσορο που ειχε ακουστει να πουληθει.αλλιως αν ειναι να παρουμε μελισση ας μεινει να αποδειξει την αξια του μια χρονια και να πουληθει του χρονου ακριβοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο επσταιν και ο παπαδοπουλος δεν θελουν να ερθουν και λογικο ειναι εδω τους σπρωχνουν στον πανιωνιο και δεν πανε.αρα λογικα μονο κατι σοιλεδηδες μενουν που δεν κανουν για ομαδα σουπερλιγκ.λεφτα η τιποτε λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΣΤΟΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕΥΣΤΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόεδρε πάρε Σουμπίνιο. Θα κάνει προσφυγή κατά του Εθνικού. Μην τον χάσουμε κι αυτόν. Και να δεις αν θα πουλάς μπλουζάκια μετά. Κράτα και τον Σάμμυ γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να έρθει στην ομαδούλα μας! Γιατί ομαδούλα την κατάντησε η πόλη, ο νομός, αλλά κι ο κόσμος της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο σουμπινιο παιζει δεξια?γιατι με γεωργιαδη δεν πας πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή