Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Το διαβάσαμε και αυτό- "Στέλνουν" τον Κοκότοβιτς

Σύμφωνα με το theplayer.gr ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου. Αναλυτικά: "Πολύ πιθανή είναι πλέον η αλλαγή προπονητή στον Πανσερραϊκό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “ισχυρός άντρας” της ομάδας των Σερρών, Πέτρος Θεοδωρίδης έχει ήδη δρομολογήσεις τις εξελίξεις για την αντικατάσταση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.
Ο κ. Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του δεν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της προετοιμασίας. Για το λόγο αυτό έχουν επαφές για την αντικατάσταση του Κοκότοβιτς και μάλιστα το φαβορί είναι ο Εμίλιο Φερέρα".
(πηγή: theplayer.gr)
ΣΧΟΛΙΟ: Να έγραφε πως ο Κοκότοβιτς δεν αντέχει άλλο με αυτή τη κατάσταση και θέλει να παραιτηθεί θα το πίστευα και θα το έψαχνα. Τώρα όμως; Αν και σε αυτή την ομάδα δε βάζεις ποτέ το χέρι σου στη φωτιά...

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΜΙΣΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΦΟ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΑΝΙΣΤΑΝ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή