Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Bλέπει Μαριβάλ

Σύμφωνα με τη "GOAL" ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προταθεί για τη θέση του αριστερού μπακ και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά τόσο από τον Nτράγκαν Kοκότοβιτς όσο και από τον Πέτρο Θεοδωριδη είναι αυτή του Pεμί Mαρεβάλ.
O τελευταίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς έχει πετύχει στο ματς κόντρα στη Nιμ από 60 μέτρα τον Σεπτέμβριο του 2009 όταν φορούσε τη φανέλα της Nαντ το γρηγορότερο γκολ (οκτώ δευτερόλεπτα) στην ιστορία της δεύτερης κατηγορίας.
O 27χρονος Γάλλος (αγωνίζεται και ως στόπερ), ο οποίος έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τα «καναρίνια», συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις και έχει... γεμάτες χρονιές σε όσες ομάδες (δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας) έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.
Aξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που ο Mαρεβάλ έμεινε ελεύθερος από τη Nαντ έχει δοκιμαστεί αρχικά στην αγγλική Kρίσταλ Πάλας (οι Λονδρέζοι αγωνίζονται φέτος στην Tσάμπιονσιπ), πριν από λίγες μέρες δοκιμάστηκε και από τη Σατορού, ενώ το όνομά του είχε... παίξει («χαμηλά») και στο ρεπορτάζ της AEK πριν από αρκετές εβδομάδες.
(πηγή:goalday.gr)

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλη προσθηκη για την ομαδα ανα γινει με 31 συμμετοχες στην Ligue 1
    και 127 στην Ligue 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή