Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Με Ρίζο και...Αρβανιτίδη ο Θρακικός!

Mε προπονητή τον 48χρονο, Στέλιο Ρίζο, θα πορευτεί την επόμενη χρονιά ο Θρακικός Άνω Μητρουσίου. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει να κρατήσει και πάλι ψηλά μια από τις σταθερές δυνάμεις του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Ο Στέλιος Ρίζος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής Προπονητής ποδοσφαίρου. Διδάσκει το μάθημα του ποδοσφαίρου στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών όπου τελείωσε τη μεταπτυχιακή διατριβή του στο ποδόσφαιρο, και τώρα εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή επίσης με θέμα σχετικό με το ποδόσφαιρο. Υπήρξε επαγγελματίας και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, εργάστηκε δε σαν προπονητής: Στο Βισαλτιακό Νιγρίτας έξι χρόνια, στο Πανσερραϊκό (ΒΕθνική δύο χρόνια σαν γυμναστής βοηθός), στον Πανσουλιακό, Ψυχικό, Κ. Καμήλα, Βαμβακιά, Αγία Παρασκευή, Λιβαδοχώρι.
Επίσης και σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou", ο Θρακικός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, Ζήση Αρβανιτίδη που ήταν παίκτης-προπονητής στην ΑΕ Χρυσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου