Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Πλησιάζει ο Ογκουνσότο

Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou", ο Πανσερραϊκός βρίσκετε κοντά σε συμφωνία με τον Πάτρικ Ογκουνσότο. Όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ και πάρα πολύ καιρό ο 27χρονος Νιγηριανός επιθετικός είχε προταθεί και οι "ερυθρόλευκοι" εξέταζαν την απόκτηση του σε περίπτωση που έμενε ελεύθερος. Απ΄ ότι φαίνεται θα βρεθεί φόρμουλα με τον Εργοτέλη και έτσι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρχει οριστικό τέλος στην υπόθεση.
Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθει στις Σέρρες εφόσον φυσικά ικανοποιηθεί οικονομικά με ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

5 σχόλια:

  1. Παντα αυτος μας επαιρνε τα ματς εδω μεσα.Καιρος να τα παιρνει για εμας και με το λιονταρι στο στηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΕΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ "ΚΟΥΦΟ" (ΠΡΟΕΔΡΟ) ΟΥΤΕ ΜΕ 150.000 ΝΑ ΒΑΖΕΙ... ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τον κάνουν δώρο οι πέριξ του Θεοδωρίδη επιχειρηματίες. Μην πουλάνε μούρη μόνο μέσω του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Τα τριπλάσια έδωσε ο Χρυσάφης για προεκλογικό υλικό και λοιπές "αγαθοεργίες" στις τελευταίες εκλογές! Μην ξέρει μόνο να βάζει θέματα για τους οργανωμένους στο ΔΣ. Έχουν γνώση οι φύλακες κύριοι...γκέγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλος παικτης αλλα δεν νομιζω να χρειαζομαστε μονο αυτον για την επιθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. polu kalos paixtis...makari na ton parei i panserraikara....gt an fugei o bangoura dn 8a exoume epi8etikous !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή