Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Έρευνα: Τα «χαλιά» μας και τα χάλια μας…

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού αποκάλυψε ότι μετά τον αγώνα της Εθνικής με την Ουκρανία που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο ΟΑΚΑ οι Ουκρανοί διαμαρτυρήθηκαν επίσημα για τον κακό αγωνιστικό χώρο που προκάλεσε τραυματισμούς ποδοσφαιριστών τους.
Η Κέρκυρα κινδυνεύει να μην παίξει τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ στην έδρα της γιατί πρέπει μέχρι τότε να έχει αλλάξει ο ακατάλληλος χλοοτάπητας.
Το ίδιο έργο γίνεται και στην Καβάλα και στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα που μέχρι πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα.
Το θέμα των κακών αγωνιστικών χώρων ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή την υπόθεση του ΟΑΚΑ.
Κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων η ακταλληλότητά τους αποτελεί αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού και διαμαρτυριών από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
To SoccerPlus επικοινώνησε με ανθρώπους που γνωρίζουν την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων, ένα μήνα πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και «μοιράζει» πιστοποιητικά καταλληλότητας.
Γήπεδο Κέρκυρας (Κέρκυρα): Πριν από δύο μήνες δόθηκε με διαγωνισμό από την ΓΓΑ σε εταιρεία το έργο της ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Όμως μέχρι πριν από λίγες ημέρες τα έργα δεν είχαν αρχίσει…
Κλεάνθης Βικελίδης (Άρης): Η περσινή νεροποντή οδήγησε στην αναβολή του αγώνα Άρης – Πανθρακικός. Προσπαθούν να τον κρατήσουν σε καλή κατάσταση.
Γήπεδο Τρίπολης (Αστέρας Τρίπολης): Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση.
Γήπεδο Νέας Σμύρνης (Πανιώνιος): Ο χλοοτάπητας έχει μπαλώματα. Λέγεται πως δεν έχει γίνει σωστά η κατασκευή του. Έχουν εκφραστεί παράπονα από ποδοσφαιριστές.
Γήπεδο Περιστερίου (Ατρόμητος): Σε καλή κατάσταση.
Καυτατζόγλειο (Ηρακλής): Σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος αλλά επίπεδος και χωρίς κλήσεις απορροής.
«Ανθή Καραγιάννη» (Καβάλα): Αποφασίστηκε να γίνει ανακατασκευή. Για πολλά χρόνια ο χλοοτάπητας δεν είχε ανανεωθεί.
Γήπεδο Σερρών (Πανσερραϊκός): Σε ανεκτή κατάσταση.
Αλκαζάρ (Λάρισα): Σε ανεκτή κατάσταση. Σε λίγους μήνες θα μπει στο καινούργιο γήπεδο.
Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός): Λόγω των σκεπαστών κερκίδων ο ήλιος δεν βλέπει χόρτο με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσεται σωστά. Γι’ αυτά τα γήπεδα υπάρχουν χλοοτάπητες ειδικής κατασκευής.
Γήπεδο Τούμπας (ΠΑΟΚ): Τον προσέχουν για να έχουν…
Γήπεδο Πηγαδιών (Ξάνθη): Νέα κατασκευή. Πολύ καλό αποτέλεσμα.
Παγκρήτιο (Εργοτέλης), Πανθεσσαλικό (Ολυμπιακός Βόλου): Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.
ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ): Ενώ θα έπρεπε να είναι «στολίδι» αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Διορθώθηκε κάπως τον περασμένο Δεκέμβριο και προ ημερών «βούλιαξε». Αποφασίστηκε η ανακατασκευή του.
(πηγή: soccerplus.gr)

3 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε συ Κωστάκη Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά (που τα βρήκες τέτοια Στοιχεία?) Καταπληκτικές οι Αποκαλύψεις σου για όλα τα Γήπεδα της Σούπερ Λίγκ Μπράβο (και όχι Ραούλ)!!!
    ο Άλλος ο Αφασιακός Κωσταντίνος που βγαίνει το πρωϊ στο ράδιο έφυγε αλήθεια ή κάνει πλάκα? πολύ ωραίος είναι ρε, τα χώνει σε όλους, πότε θα ξεκινήσετε ράδιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o xlotapitas einai kalos to petalo dn ginete k arxizoume na anisisxoume...9a einai etoimo???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεπω εδω και μερες την ειρωνια των Ελληνων Δημοσιογραφων, μεσα απο σαιτ-εφημεριδες-ραδιοφωνα.Ειρωνια για την ομαδα την οποια αντιμετωπιζει ο Αρης.Καγκελονια, Γκαγκευλονια, Γιαγκεμπλονια την αποκαλουν κτλ.Ποια Πολωνια αυτη ειναι τριτοκοσμικη χωρα.

    Αυτην την στιγμη η Πολωνια ειναι σε οικονομικη αναπτυξη, και χωρις το "καταραμενο" το ευρω, που εχουμε εμεις.Εχει βγαλει ηδη "φλας", και προσπερναει.Αλλα ειμαστε εμεις οι ΜΑΓΚΕΣ οι Ελληνες, και ολοι οι υπολοιποι χαιβανια.

    Σε λιγοτερο απο 2 χρονια θα διαπιστωσουμε και ποδοσφαιρικα οτι εμεις ειμαστε με την "οπισθεν".Δειτε το παρακατω βιντεο κι ξυπνηστε ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ.

    http://www.youtube.com/watch?v=nab0TlaVsws&feature=related

    Υ.Γ_Αυτος που χρισημοποιει τις λεξεις "κουφος-ααγελαστος", καιρο εχει να γραψει.Για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή