Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Bρούτσινα ο επόμενος

Όπως αναφέρουν και σημερινά δημοσιεύματα, ο Μπόγιαν Βρούτσινα θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Πανσερραϊκού. Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός που άφησε καλές εντυπώσεις κατά το διάστημα που δοκιμάστηκε θα αποκτηθεί από την Χάποελ Τελ Αβίβ. Το ερώτημα είναι αν θα έρθει ως δανεικός ή ως ελεύθερος. Ο Βρούτσινα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Σλάβεν Μπελούπο έχοντας από το 2004 ως το 2010, 149 συμμετοχές και 45 γκολ και το ένα εξ αυτών ήταν απέναντι στον Άρη. Ενδιάμεσα δόθηκε δανεικός στη Ντούισμπουργκ με την οποία είχε 8 συμμετοχές και από το Γενάρη ανήκει στην Χάποελ έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι έξι φορές διεθνής με την U21 της Κροατίας έχοντας 1 γκολ.


Δείτε τον Βρούτσινα να αγωνίζεται:

1 σχόλιο:

  1. o paixtis fenete polu megali paixtoura...twra pos 8a paiksei sto panserraiko dn kserw....alla sto videaki fenete polu kalo grigoros k kalo shout !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή