Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Σε "καραντίνα" Καλί, Τράκις, Σκάγκλια

Στη παρέα των Καλί και Τράκις που έκαναν μόνοι τους προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες καθώς δεν υπολογίζονται από τη τεχνική ηγεσία, προστέθηκε ο Λούκας Σκάγκλια. Οι τρεις παίκτες προπονούνται σε διαφορετική ώρα από τους υπόλοιπους. Ο Αργεντίνος όπως και οι άλλοι δύο αποτελούν "ξένα σώματα" για τον Πανσερραϊκό και είναι θέμα χρόνου να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν. Για τον Καλί υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βέροια, για τον Τράκις από τον Εθνικό Αστέρα, ενώ ο Σκάγκλια δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Αργεντινή.

5 σχόλια:

  1. Οι μαλακίες συνεχίζονται. Να δω ποιός θα παίξει επιθετικός αν διώξουν τον Τράκυς. Καλί και Σκάγκλια δηλαδή δεν μπορούν να σταθούν στην ομάδα. Πρέπει να μαζέψουμε δανεικούς και γυρολόγους πάλι. Άντε πάλι τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλι και τρακις ειναι λιγοι ακομα και για β εθνικη. ο σκαγκλια καλος ειναι αλλα πεταξε κατι στον κοκοτοβιτς οταν τον εκανε αλλαγη

    καλα κανουν και τους διωχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τρακις είναι παιχταρας. Ο καλι μπορουσε ανετα να παιξει σουπερ λιγκ, δηλαδη κσλυτεροι είναι ο παβλικ και ο μαβλικ, σαν να λεμε ο μπολεκ και ο λολεκ. Αιντε βε προεδρε, φερε κανα παιχτη της προκοπης γιατί μας βλεπω σαν τον πανθρακικο, με 2 βαθμους στον πρωτο γυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως γίνετε και σε όποια θέση δανειζόμαστε παίχτη από τον παοκ, διώχνουμε όλους τους άλλους; Μήπως ο Σκάγκλια φεύγει για να παίζει ο Αμπού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mesa eisai. Ante re Abu pane pare ena koinotiko diabatirio na teleiwnoume agori mou. Mas ta prikses. Serraia pires, apo Ollandia ir8es ki akoma ws ksenos agwnizesai. Eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή